Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 21 Ιούν 2022
Τσούξιμο!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Τα γαλάζια νεοφιλελέ - ναζιστικά αποβράσματα νιώθουν ένα απίστευτο τσούξιμο στις ευαίσθητες περιοχές τους μετά τις εκλογές στη Γαλλία και την Κολομβία. Προσπαθούν λοιπόν φυσώντας και ξεφυσώντας, να ανακουφίσουν τον πόνο.

Λένε πως η Κολομβία είναι μια διεφθαρμένη χώρα, που κυριαρχούν τα καρτέλ ναρκωτικών. Σωστό, κι αυτό οφείλεται στο ότι η χώρα δεν είχε ποτέ Αριστερό Πρόεδρο. Οι δεξιές κυβερνήσεις την έφτασαν στον πάτο.

Οι κάτοικοι της Κολομβίας αγανάκτησαν τόσο, που ο θυμός νίκησε το φόβο. Οι έμποροι ναρκωτικών είναι άλλωστε οι καλύτεροι φίλοι και συνεργάτες δεξιών καθαρμάτων, όπως ο Γουαϊδό, προδότης πραξικοπηματίας της Βενεζουέλας και τσιράκι των ΗΠΑ.

Οι Κολομβιανοί είδαν πως στη διπλανή Βενεζουέλα ο λαός είναι πολύ καλύτερα με τον Μαζούρο παρά με τα δεξιά καθίκια που είναι μαριονέτες των ΗΠΑ και των πλουσίων εκμεταλλευτών. Έτσι έχουμε «το ντόμινο», παλιό εφιάλτη των ΗΠΑ, όπου, όταν μια χώρα παύει να είναι αποικία τους, «ζηλεύουν» κι οι διπλανές, οπότε παλεύουν κι αυτές για ανεξαρτησία.

Στην Κολομβία ο λαός υπέφερε ενώ μια κλίκα πλούσιων παρασίτων γίνονταν όλο και πιο πλούσια. Τι θα κάνει ο νέος Πρόεδρος, το έργο του οποίου είναι εξαιρετικά δύσκολο; Εμείς οι Κομμουνιστές ξέρουμε, θα κοινωνικοποιούσαμε τα μέσα παραγωγής, αλλά εξαρτάται από τον ίδιο. Εμείς οι Σταλινικοί μάλιστα θα κόβαμε τα κουλά κάθε ληστή των κόπων των εργαζομένων, αλλά κι αυτό είναι υπόθεση της Κολομβίας. Ευχόμαστε απλά καλή επιτυχία, περιμένοντας τις επόμενες κινήσεις δείχνοντας βεβαίως την επιδοκιμασία μας στη θέληση του κόσμου για πραγματική Αλλαγή, ελπίζοντας ταυτόχρονα να μη χαθεί η ευκαιρία.

Είπαμε και για τη Γαλλία. Ο Μακρόν τσάντισε όχι μόνο τους ανεμβολίαστους, αλλά την πλειοψηφία των εργαζομένων με τα αντιλαϊκά μέτρα. Αυτή ακριβώς η πλειοψηφία του έδωσε τόσο ξύλο στον πισινούλη του, που δε θα κάθεται πια άνετα στην προεδρική καρέκλα. Μ’ αυτά που έκανε ήταν επόμενο.

Όμως τι τρομάζει τους νεογιδοκράτες από αυτές τις εκλογές; Στην Ελλάδα η συμμορία της ΝΔ κάνει πολύ χειρότερα. Οι «χάντρες για τους ιθαγενείς» που υπόσχεται ο Μητσοτάκης, αυτός που θα έφτιαχνε νοσοκομείο στη Μαριούπολη, φυσικά δεν καλύπτουν ούτε το ελάχιστο από τις απώλειες εξ αιτίας της πολιτικής, που φούντωσε τη μαύρη αγορά. Φοβούνται λοιπόν πως αφού ο νεοφιλελευθερισμός καταδικάζεται παντού, έρχεται η σειρά τους.

Δε θα χάσουν απλά την εξουσία και το πλιάτσικο. Θα πάνε φυλακή! Αυτή τη φορά θα δώσουν εξηγήσεις για όλα. Γι αυτά που έφαγαν, γι αυτά που χρωστάνε, για όσους δολοφόνησαν με την απαξίωση του ΕΣΥ. Άσχετα με το κόμμα που θα κυβερνά, μόλις πέσουν, θα ζητήσουμε έρευνα και τιμωρία για τα εγκλήματά τους.

Ξέρουν πως η πλειοψηφία είναι αντίθετη στη συμμορία τους. Φυσικά θα κάνουν νοθεία με πολλούς τρόπους, αλλά αν ο κόσμος είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από τα γαλάζια παράσιτα θα το κάνει. Σωστά φοβούνται, γιατί μετά το τσούξιμο θα έρθει πολύ μεγαλύτερος πόνος για τους δεξιούς εγκληματίες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 | 6:00 μ.μ.
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου