Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 14 Ιούλ 2021
Κι αν αυτό θέλει;
Κλίκ για μεγέθυνση


Γράφει ο mitsos175

 

Η κυβέρνηση παίρνει παράλογα μέτρα. Μέτρα που θα λέγαμε ότι ευνοούν τη μετάδοση του ιού. Κι αν αυτό θέλει; Η συμφορά, η καταστροφή των πολλών είναι ευκαιρία για τους λίγους.

Για να δούμε μερικά στοιχεία:

Η Καθημερινή θριαμβολογούσε το Μάη πως το ποσοστό των εμβολιασμένων ιατρών είναι 82% άρα σήμερα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ιατροί υποστηρίζουν πως είναι πάνω από 90% (γύρω στο 93%) και αναρωτιούνται γιατί η κυβέρνηση κατηγορεί τους ιατρούς, αυτούς που χθες καλούσε να χειροκροτήσουμε, όταν έχει επιτευχθεί σχεδόν καθολική ανοσία, αφού στο 93% πρέπει να προστεθεί το ποσοστό εκείνων που αρρώστησαν κι έγιναν καλά.

Την ίδια στιγμή για τον αριθμό των ΜΕΘ δεν έχει σημασία πόσοι εμβολιάζονται αλλά ποιοι. Κινδυνεύουν ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα. Όμως η κυβέρνηση υβρίζει τους νέους που δεν αρρωσταίνουν εύκολα σοβαρά. Θέλει να εμβολιάσει τα παιδιά, που το ποσοστό θνητότητας είναι περίπου 0,008%, ενώ στους άνω των 65 είναι κάπου 16,5%! 2.121 φορές έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν οι γέροι που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά να εμβολιαστούν τα 15χρονα!

Είπαμε πως αν ήμασταν όλοι παιδιά, ο ιός αυτός με τα ίδια κρούσματα θα είχε προκαλέσει κάπου 33 θανάτους, λιγότερους δηλαδή κι από γρίπη, ακόμα και από τις παρενέργειες των εμβολίων!

Γιατί λοιπόν αυτός ο ανούσιος διχασμός; Να υποθέσουμε πως έχει σχέση με το τζίρο των πολυεθνικών που κατασκευάζουν τα εμβόλια; Μερικά εκατομμύρια παραπάνω εμβόλια είναι αρκετές δεκάδες εκατομμύρια κέρδη κάθε χρόνο.

Κι ενώ χρειάζεται ο εμβολιασμός ηλικιωμένων γίνεται προσπάθεια να εμβολιαστούν όσοι δεν κινδυνεύουν! Αντιφατικό; Παράλογο;

Πολλοί λένε πως η κυβέρνηση μεταθέτει τις ευθύνες κάνοντας αποδιοπομπαίους τράγους τους ανεμβολίαστους. Ο τουρισμός πέθανε και φέτος. Τα κρούσματα αυξήθηκαν θεαματικά. 3.109 χθες.

Η ύφεση είναι ορατή για δεύτερη πλέον χρονιά. Η οικονομική καταστροφή ανυπολόγιστη. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Αυτοί που ψηφίσανε το ακαταδίωκτο; Όχι βέβαια! Πάντα τους φταίνε άλλοι.

Και μια που λένε σε όλα ναι όλες οι αστικές συμμορίες, βρίσκουν κάθε φορά άλλους εχθρούς να φορτώσουν τα εγκλήματά τους. 12.782 νεκροί ζητούν απαντήσεις. Είναι 2,4 φορές ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών.

Υπάρχει όμως και χειρότερο: Ο ναζισμός. Αυτά που γίνονται τα έχουμε δει μόνο στη ναζιστική Γερμανία. Τότε τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα αναλύονταν από το κράτος με τέτοιο τρόπο. Δήθεν προς όφελος του συνόλου. Το “όφελος” το είδαμε στα γκέτο και την εξέλιξή τους, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

 

Οι ναζί που κυβερνούν, γιατί αυτή την πολιτική εφαρμόζουν, δεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας. Ο ίδιος ο δικτατορίσκος βιάζεται να ανατινάξει τα Νοσοκομεία. Να τα κλείσει όπως έκανε με τις Σχολές. Μια και το είπαμε 23.000 περισσότεροι μαθητές φέτος ίσως πληρώσουν κάποιο κολέγιο, αφού δεν έπιασαν τη βάση. Η βάση των κολεγίων ποια είναι;

 

Το ΕΣΥ καταστρέφεται ενώ οι γιατροί θα απολυθούν. Γι αυτό ίσως η σπίλωση τους ως δήθεν ανεύθυνων από τώρα, από τον πραγματικό ανεύθυνο – υπεύθυνο της καταστροφής. Έρχονται λοιπόν απολύσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ακόμα κι αν εμβολιαστεί το 100% κάτι άλλο θα βρουν. Όμως υπάρχουν κι άλλες ασθένειες μάλιστα πιο σοβαρές. Γι αυτές δεν κάνουν απολύτως τίποτα γιατί ίσως δεν υπάρχουν εταιρείες να πληρώσουν.

Η δικτατορία ήρθε για να μείνει. Ακόμα και αυτός ο δικτάτορας να φύγει, τα ναζιστικά τερτίπια που κομματικοποιούν ιατρικά θέματα, δεν θα φύγουν εύκολα. Ήδη τα αφεντικά εκβιάζουν εργαζόμενους, ενώ υπάρχει πλέον διχασμός για ένα θέμα που δεν υπήρχε καν πέρυσι!

Ο Μητσοτάκης σε συνεργασία με τους εγκληματίες ναζί, που έφυγαν από τη Χρυσή Αυγή για τη ΝΔ, καταστρέφει τη χώρα. Το είπαμε, θα επιμείνουμε: Μας μισεί όλους, γιατί στείλαμε στο διάολο τον Αποστάτη και κάθαρμα πατέρα του. Το ίδιο θα κάνουμε σύντομα και μ' αυτόν.

Κι όταν πέσει η χούντα, θα απαιτήσουμε να αποδοθούν ευθύνες στον εγκληματία και τους κουμπάρους του για την απερίγραπτη καταστροφή που προκάλεσαν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 | 5:40 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου