Με τις ψήφους της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και της Ελληνικής Λύσης η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη για τη νέα έγκληση του Γιάννη Κουρτάκη. Υπενθυμίζεται, ότι είχε προηγηθεί ανάλογη, πλην αποτυχημένη απόπειρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ να απέχει από την ψηφοφορία, γεγονός που οδήγησε βουλευτές και υπουργούς να «απολογούνται» δημόσια.

Μετά από εκείνη την αποτυχία ο εκδότης των «Παραπολιτικών» επανήλθε με νέα μήνυση κατά του Π. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Εξαίρεση αυτή τη φορά από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ζήτησε ο Θάνος Πλεύρης επειδή αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση του εκδότη.

«Σε συνεννόηση με τον εγκαλούντα δημοσιογράφο, θα αναλάβω και την εκπροσώπηση του στο ποινικό σκέλος της υπόθεσης για την οποία ζητείται η άρση ασυλίας» σημειώνει σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, επισημαίνοντας ότι είναι πληρεξούσιος δικηγόρος του Γ. Κουρτάκη και για την αγωγή που έχει ασκηθεί εναντίον του Π. Πολάκη.

Ο Πολάκης υπόσχεται «τεράστιο ρεζιλίκι» της κυβέρνησης

Ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του, υπόσχεται «τεράστιο ρεζιλίκι», της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του.

Αφού θυμίζει πως στην πρώτη διαδικασία δεν είχε αρθεί η βουλευτική του ασυλία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Δεν μπορούν να καταπιούν τα Ακροδεξιά γκρουπούσκουλα την ήττα που υπέστησαν τότε και σπεύδουν να κάνουν έμπρακτη τη συγγνώμη προς τον κοντορεβυθουλη της λασποδημοσιογραφιας!»

Ενώ προσθέτει: «Μακάρι η δικαιοσύνη να ειχε κινηθεί με τέτοια ταχύτητα που κινήθηκε τώρα για μενα για ΟΛΕΣ τις υποθεσεις διασπάθισης δημοσίου χρηματος που έχουμε στείλει στην δικαιοσύνη και καρκινοβατούν η είναι συρταρωμενες από το Δεκέμβρη του 15 και εντεύθεν».

Τονίζει μάλιστα ότι: «Υπόσχομαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ άλλη μια φορά, στη συζήτηση και ψηφοφορία της άρσης της ασυλίας μου στην ολομέλεια της Βουλης, σε όλον τον ακροδεξιό εσμός που μας κυβερνα και στα πληρωμένα νεροπίστολα της διαπλοκής!».

Κλείνει την τοποθέτησή του με μία μαντινάδα:

«Πάντα τσι πιο ψηλές κορφές δέρνει η οργή τ´ανεμου

γι αυτό κι γώ παράπονα δεν έκανα ποτέ μου».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ενημερωτικά.....

Σήμερα συνειδητά δεν παρευρέθηκα στην Επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής όπου η κυβερνητική πλειοψηφία ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ συρόμενη από την Ακροδεξιά της φράξια και τον Κουρτακη να ψηφίσει να εισηγηθεί στην ολομέλεια την άρση της ασυλίας μου για τη ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση» που κατέθεσε ο Κουρτακης την επόμενη μερα που ΔΕΝ ΑΡΘΗΚΕ η ΑΣΥΛΙΑ μου στη Βουλή το Σεπτέμβρη για την προηγούμενη μήνυση που ειχε κάνει ο ίδιος!!

ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ

Πρώτον: Δεν μπορούν να καταπιούν τα Ακροδεξιά γκρουπούσκουλα την ήττα που υπέστησαν τότε και σπεύδουν να κάνουν έμπρακτη τη συγγνώμη προς τον κοντορεβυθουλη της λασποδημοσιογραφιας!

Δεύτερον: Μακάρι η δικαιοσύνη να ειχε κινηθεί με τέτοια ταχύτητα που κινήθηκε τώρα για μενα για ΟΛΕΣ τις υποθεσεις διασπάθισης δημοσίου χρηματος που έχουμε στείλει στην δικαιοσύνη και καρκινοβατούν η είναι συρταρωμενες από το Δεκέμβρη του 15 και εντεύθεν.

Τρίτο: Υπόσχομαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ άλλη μια φορά, στη συζήτηση και ψηφοφορία της άρσης της ασυλίας μου στην ολομέλεια της Βουλης, σε όλον τον ακροδεξιό εσμός που μας κυβερνα και στα πληρωμένα νεροπίστολα της διαπλοκής!

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ!!

Γιατί όπως λέει κι η μαντινάδα:

«Πάντα τσι πιο ψηλές κορφές δέρνει η οργή τ´ανεμου

γι αυτό κι γώ παράπονα δεν έκανα ποτέ μου»...

 
πηγη:https://tvxs.gr