Αποκαλυπτική είναι η νέα παρέμβαση του πρώην γαλάζιου βουλευτή Ανδρέα Πάτση, σχετικά με το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος έδρασε σε απόλυτη συνεννόηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, για τη συγκάλυψη του σκανδάλου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε ο Ανδρέας Πάτσης περιγράφοντας τη συνεργασία τους εξήγησε πως ό,τι έκανε ήταν καθ’ υπόδειξη του Μαξίμου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Όταν λοιπόν την Κυριακή δημιουργήθηκε το θέμα ο κος Οικονόμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με κάλεσε και μου είπε πρέπει να βγάλω ένα Δελτίο Τύπου. Έστειλα το Δελτίο Τύπου τη Δευτέρα το βράδυ, την  Τρίτη το πρωί γίνανε κάποιες διορθώσεις καθ’ υπόδειξίν του και μου δόθηκε η εντολή να βγάλω το Δελτίο Τύπου όπου θα αναφέρομαι και στο θέμα της εισπρακτικής το 2010, που έχει κλείσει το 2019 -που δεν ήταν εισπρακτική- αλλά εν πάση περίπτωση και για το θέμα του Πλάτωνα  που έχει σταματήσει εδώ και πόσα χρόνια».

Έτσι, το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν από κοινού ο διαγραφέντας βουλευτής της ΝΔ με τον Γιάννη Οικονόμου κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο «απάντηση στις συκοφαντίες ΣΥΡΙΖΑ».
πηγη: https://tvxs.gr