Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 23 Νοέ 2021
Η γαλάζια χούντα φεύγει.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Πανικόβλητος ο δικτάτορας μοιράζει ψίχουλα στους συνταξιούχους και τους ΑΜΕΑ. Δηλαδή έτσι λέει. Να δούμε, αν θα πάρουν κι αυτό το αντίδωρο, γιατί οι αλητήριοι της ΝΔ το έχουν σύστημα. Μην ξεχνάτε ότι τα πουλημένα και πετσωμένα με εκατομμύρια ΜΜΕ έλεγαν πως οι θεόφτωχοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης θα έπαιρναν 200 ευρώ φέτος τα Χριστούγεννα. Τελικά δε θα πάρουν απολύτως τίποτα. Τόσο αισχροί οι δεξιοί κι ακόμα χειρότεροι.

Ιβάν, ξέρεις πως γλείφοντας το Μητσοτάκη, γλείφεις τη χέστρα των εφοπλιστών; Γλείφεις (ΠΑΟΚ άνθρωπος) εκεί που αφοδεύει ο Βαγγέλης. Κι αν ξαναδείς πρωτάθλημα, όσο είναι ο Μαρινάκης πρωθυπουργός, γράψε μου. Στο λέω, γιατί παραγγέλνεις καμένες δημοσκοπήσεις. Δεν τρώγεται το σανό μανάρι μου, πόσο μάλλον όταν είναι εντελώς καμένο.

Το ΚΙΝΑΛ «σαρώνει». Μέχρι να γίνουν πραγματικά εκλογές και να διαλυθεί εντελώς. Το ίδιο θα γίνει και με τη ΝΔ. Πιο 33%; 13 θα πάρει έτσι όπως πάει. Καταστροφή και θάνατος. Αυτά είναι τα γνωρίσματα της κυβερνητικής πολιτικής. Πόσοι νεκροί σήμερα; Πάνω από ένα Μάτι. Γιατί τα όρνεα της ΝΔ τα μετράνε όλα με το Μάτι. Ποιος φταίει; Σύμφωνα με τα ΜΜΕ τα θύματα! Όσοι δεν βρίσκουν γιατρό και ΜΕΘ! Μετά προηγείται η ΝΔ ε; Μήπως ρωτήσατε «ποιον θέλετε να παλουκώσετε»;

Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνετε κάτι. Προηγείστε με 6 μονάδες. Πρέπει να βοηθήσετε το Μητσοτάκη. Σ αυτό τους έχω εμπιστοσύνη. Κάποια κουταμάρα θα πουν, δε μπορεί. Να σκάσει δηλαδή σε αυτούς το νέο Μνημόνιο; Έρχεται.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το Μωυσή». Σώπα! Βάλτε πως είστε. Και μετά πείτε «ρωτήσαμε ύαινες, κοράκια, γύπες…». Αλλά η ΝΔ δήθεν προηγείται! Μμ, εμένα μου λες. Κάντε εκλογές να δω κάτι. Πως; Δε θέλουν πρόωρες εκλογές! Μα γιατί; Γιατί θα φανεί η απάτη! Γιατί αν πάρει 25 με 26% που καρφώνει ο Σαμαράς κι ο Τσίπρας γύρω στο 32% την επόμενη μέρα θα φάνε όλοι αυτοί οι κόλακες τον «καταλληλότερο», λάχανο!

Οι εργαζόμενοι έχουν στη μπούκα τον Κούλη. Ακόμα και οι μικρομεσαίοι τον περιμένουν στη γωνία. Τη ρήμαξε την οικονομία. Και μας φυλάκισε και μας κόλλησε κορωνοϊό. Από τότε που άνοιξαν τα σχολεία χωρίς τα κατάλληλα μέτρα, με αίθουσες κλουβιά, χωρίς δασκάλους κλπ, έχουν κολλήσει 63.239 παιδιά! Ευτυχώς που δεν αρρωσταίνουν σοβαρά. Το 16,1% των κρουσμάτων είναι παιδιά από 12,5% που ήταν το Σεπτέμβρη.

112 θάνατοι χτες 17.425 συνολικά. 7,54 θάνατοι ανά εκατομμύριο, ρεκόρ! Υπερδιπλάσιοι από το μέσο όρο της ΕΕ! Έχουμε δυόμιση φορές περισσότερους θανάτους αναλογικά από τον υπόλοιπο κόσμο. 41,65% εμβολιασμένος ο υπόλοιπος πλανήτης, 62,81% εμείς, αλλά 1.683 θανάτους ανά εκατομμύριο εμείς, 663,5 τα άλλα κράτη! Άρα δεν είναι μόνο τα εμβόλια.

«Μητσοτάκη γαμιέσαι». Αυτό λένε όλοι. Περιμένουν πότε θα τον πηδήξουν. Δεν αργεί, βλέπω πολύ έντονα συναισθήματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 | 10:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου