Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 20 Ιούν 2012
ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

Το αποτέλεσμα των χθεσινών Εκλογών απέδειξε τον βαρύτατο ψυχικό τραυματισμό της Ελληνικής ψυχής, αφού άφησε να την χειραγωγήσουν στην Ευρωπαϊκή υποτέλεια, προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητα τον πνευματικό της ύπνο.

Η απίστευτη τρομοκρατία των Κοτζαμπάσηδων της Πολιτικής, συνεπικουρούμενη από τις προτροπές Ιεραρχών, που προέκριναν την παραμονή στο ευρώ από την παραμονή μας στην Πατρώα ευσέβεια και αξιοπρέπεια, συνετέλεσαν στο να υπερισχύσει και πάλι το Πολιτικό Κόμμα που ευθύνεται καίρια για την καπηλεία της Πίστεως μας και την πολύπλευρη εξαθλίωση της Πατρίδος μας.

Η Παράταξη μας, παρά τον αδυσώπητο πόλεμο με απίστευτες συκοφαντίες, που δέχθηκε –ιδίως τον τελευταίο μήνα– από χριστεπώνυμες ιστοσελίδες και Κληρικούς(!), είχε τις λιγότερες απώλειες σε ψήφους από όλα τα εκτός Βουλής Κόμματα. Ωστόσο, είναι ενδεικτικό του εναντίον μας ανεξερεύνητου πάθους ορισμένων εκκλησιαστικών κύκλων –δηλαδή ψευδαδέλφων- που δημοσιογραφούν στην Αμερική –απροκάλυπτοι και αργυρώνητοι υπάλληλοι της Νέας Δεξιάς- οι οποίοι διέδωσαν από την ιστοσελίδα τους την ενσυνείδητη συκοφαντία ότι η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έλαβε μέρος στις εκλογές του Ιουνίου επιδιώκουσα να επιτύχει το εκλογικό ποσοστό 0,50% για να λάβει Κρατική Επιδότηση, ενώ γνώριζαν, σαν δημοσιογράφοι, ότι η Κρατική Επιδότηση δίδεται μόνο σε Κόμματα με ποσοστό άνω του 1,5%!

Παρά την πικρή διαπίστωσή μας ότι η οργανωμένη θρησκευτικότητα του Τόπου μας έχει βαθειές ρίζες στην Πολιτική διαπλοκή της τελευταίας 40ετιας και έχει εγκαταλείψει την ουσιαστική Πνευματική διαπαιδαγώγηση του λαού μας, η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα συνεχίσει να επιτελεί το χρέος της προς το μαρτυρικό Γένος μας, σε συνεργασία με τους ιεραποστολικούς και αγνούς Ποιμένες της Εκκλησίας μας και τους ανιδιοτελείς ανθρώπους του λαού μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτόν τον σκληρό αλλά έντιμο αγώνα, με τεράστιες προσωπικές θυσίες.

Δεν μας έχει γνωρίσει ακόμη όλη η Ελλάδα. Αυτό θα το διαπιστώσει ο καθένας σας αν θέσει το ερώτημα για την ύπαρξη της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στον περίγυρό του. Γι’ αυτό πρέπει να ενταθεί ο αγώνας μας με τον πολλαπλασιασμό των συνεργατών μας σε κάθε ενορία ώστε να γίνουμε γνωστοί σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Είναι, βέβαια, άνισος ο αγώνας μας, αφού όλα τα Κόμματα «μπαίνουν» σε όλα τα σπίτια της Ελλάδος «εν ριπή οφθαλμού» με την Τηλεόραση, ενώ εμείς πρέπει να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας, πόρτα-πόρτα.

Αυτό, όμως, έκανε και η Φιλική Εταιρεία. Γι’ αυτό είχε υπομονή και ετοίμαζε τον αγώνα επί 50 χρόνια!

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν βιάζεται, γιατί δεν επεδίωξε, ούτε επιδιώκει να γίνει μια πολιτική φωτοβολίδα του Τόπου μας, αλλά φιλοδοξεί να συντελέσει, με την υπομονή των συνεργατών της, στο να διατηρηθεί άσβεστος στην ψυχή του Έλληνα ο πόθος ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ από όλους εκείνους που, από κομμάτι του Παραδείσου, κατήντησαν την Ελλάδα ένα «φο-μπιζού» της Ευρώπης!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΜΙΧΑΗΛ Ε. ΗΛΙΑΔΗΣ

 

 

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου