Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 22 Σεπ 2012
 «Εγκληματική η αποδοχή κάθε εκβιασμού της Τρόικας»
Κλίκ για μεγέθυνση

 

Ο Ν. Νικολόπουλος στην μεγάλη συγκέντρωση των αστυνομικών

έξω από το αστυνομικό μέγαρο.

Επίθεση προς «ματαιόδοξους» Υπουργούς, που ποδοπάτησαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και νοιάζονται μόνον για τα «φρου-φρου και τα «αρώματα» της εξουσίας»

«Όλοι αναγνωρίζουν τις χαμηλές αμοιβές των ένστολων εντούτοις, οι Αρχηγοί και οι Υπουργοί, όμως ακολουθούν ένα σχέδιο που οδηγεί σε πλήρη διάλυση του Κράτους και της ασφάλειας και προστασίας των πολιτών» είπε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.Α (Κίνημα Αναγέννησης) Νίκος Νικολόπουλος στην πρωτοφανή σε συμμετοχή συγκέντρωση των αστυνομικών.

«Ξέραμε» συνέχισε ο Αχαιός πολιτικός «ότι η Τρόικα θα εμφανιστεί σκληρή και απαιτητική.

Ξέραμε και την ζημιά που προκάλεσαν τα προηγούμενα μνημονιακά μέτρα. Κανένας Υπουργός ή και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν ήρθε από το «διάστημα» μετά τις εκλογές. Στην ΝΔ είχαμε προετοιμάσει μία καλή γραμμή άμυνας και ένα εναλλακτικό σχέδιο που το εγκαταλείψαμε από την πρώτη στιγμή, όπως αποκάλυψα με την παραίτηση μου τότε από την Κυβέρνηση».

Έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο όπου από το πρωί έδωσαν τοδυναμικό τους παρόν οι ένστολοι, ο συντονιστής του ΚΙΝ.Α (Κίνημα Αναγέννησης) Νίκος Νικολόπουλος, χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την μέχρι σήμερα απώλεια εισοδήματος των ένστολων, που όπως τόνισε κυμαίνεται από 28,74% έως 45,42%, σε συνδυασμό φυσικά, με όλα τα υπόλοιπα «χαράτσια»και τους φόρους» Μπροστά στους διαμαρτυρόμενους αστυνομικούς ο συντονιστής του ΚΙΝ.Α, Αχαιός πολιτικός και στις κάμερες των ΜΜΕ είπε: «Είναι εγκληματικό να αποδεχόμαστε κάθε εκβιασμό και εξευτελισμό και εντέλει άσκοπο»

Και στην συνέχεια τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος: «η νέα περικοπή στα ειδικά μισθολόγια των ένστολων, μέτρο για το οποίο ο σημερινός Πρωθυπουργός είχε πάρει κατηγορηματική αρνητική θέση, αποτελεί την πρώτη μεγάλη ήττα της τρικομματικής κυβέρνησης και συνάμα, μια βαριά κηλίδα στην θητεία της.

Μέχρι τη τελευταία στιγμή, το «Κίνημα Αναγέννησης» και εγώ προσωπικά, μέσα στην Βουλή, θα φωνάξουμε και θα παλέψουμε για να μην περάσουν οι νέες ανθρωποθυσίες» διαλάλησε ο Νίκος Νικολόπουλος, σημειώνοντας πως αυτό είναι ένα χρέος απέναντι στην αλήθεια, στο δίκαιο, αλλά και σε όλες τις γυναίκες και

 

 

 

τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας που μας προσφέρουν την προστασία και την ασφάλεια».

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος θυμήθηκε και τις πρώτες ώρες μετά την παραίτηση του από την Κυβέρνηση και την θέση του Υφυπουργού Εργασίας.

«Τα είπα τότε που δημοσίως και εντίμως ανακοίνωσα την παραίτησή μου ότι η επαναδιαπραγμάτευση δεν γινόταν.

Από τότε, που παρουσία μου, άκουσα τον Υπουργό Εργασίας να δεσμεύεται στον κ. Τόμσεν πως θα εκτελέσει τα 11,5 δις μέτρα και όποιον «πάρει ο χάρος». Τότε, θυμάστε, απάντησαν και είπαν το πρώτο ψέμα:

«Ότι δεν είχε ξεκινήσει η διαπραγμάτευση».

Πότε ξεκίνησε, λοιπόν; Τώρα;

Τότε, ο Δ. Αβραμόπουλος που ως Αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε δεσμευτεί ξεκάθαρα για τα ειδικά μισθολόγια των ένστολων και όμως έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, είχε χαρακτηρίσει on camera, άνευ ουσίας τα νέα αντιλαϊκά μέτρα και που με οδήγησαν στην παραίτηση.

Ε, να λοιπόν ποια είναι η αλήθεια σήμερα…

Και όσοι θέλουν να ξεχάσουμε, δεν θα τους κάνουμε την χάρη.

Γιατί δεν είναι άνευ σημασίας να αφαιρείς το εισόδημα του πολίτη!

Δεν είναι άνευ σημασίας η μάταιη ανθρωποθυσία στην Ελλάδα!

Άνευ ουσίας είναι μόνο τα φρου – φρου και τα αρώματα των ματαιόδοξων υπουργών, που πιστεύουν πως μπορούν εν μία νυκτί να καταργούν τον λαό και να διαψεύδουν τις εντολές του!»

 

 

 

 

 

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου