Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 23 Απρ 2012
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Κλίκ για μεγέθυνση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Ο Ελληνικός Λαός έχει την ιστορική ευκαιρία να απεγκλωβιστεί από τους δίδυμους πύργους της συμφοράς (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) Τώρα είναι η ώρα να τους τιμωρήσει παραδειγματικά! Να τους δώσει ποσοστό αντάξιο της αρνητικής τους συνεισφοράς.

Έφτασε π στιγμή της αναμέτρησης με το φαύλο παρελθόν

Χαρακτηρίζω προκλητική την αλαζονική συνέχιση της παρουσία; του συνυπεύθυνου για τη σημερινή κατάσταση Γ.Π., ιδιαίτερα στην πολύπαθη Αχαΐα

Αφού οι ίδιοι δεν αποσύρονται, καλείται ο ίδιος ο πολίτης να τους δείξει το δρόμο!

Προσωπικά αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για όλα όσα σας είχα έγκαιρα και με το θάρρος της γνώμης μου αποκαλύψει για το πρόσωπο και τα πράγματα, για το τι θα ακολουθήσει

Σας είχα τεκμηριώσει με εκπομπές, ομιλίες και έντυπο υλικό ποια είναι τα σχέδια τους, οι μέθοδοι και οι συνέπειες των επιλογών τους.

Τώρα όλοι ξέρετε ότι, ο υιός Παπανδρέου είναι Αντι-Αντρέας σε όλα τα ζητήματα. Μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε αμερικανικό κόμμα. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την προώθηση του ανθελληνικού σχεδίου ΑΝΑΝ.

Όλοι ξέρουν τι σημαίνει «ποιοι ευθύνονται για τα μιλιούνια λαθρομεταναστών, ποιοι εργάστηκαν για την κατασκευή Τουρκικής μειονότητας στη Θράκη και ψήφισαν μάλιστα πριν δυο βδομάδες (Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ) σκανδαλώδεις διατάξεις εύνοιας και θρησκευτικών διακρίσεων σε βάρος των ορθοδόξων Χριστιανών (Μείωση προστίμων για το αυθαίρετα κατά 80% μόνο για μουσουλμάνους)!

Όλοι ξέρουν πώς μεθοδεύτηκε η παγίδευση μας στα δίχτυα του ΔΝΤ. Όταν είδαν τον Ερντογόν να δέχεται από τον Γ Π ως δώρο τζαμί κάτω οπό την Ακρόπολη (Φατιγιέ τζαμί).

Όλοι έζησαν το χαΐδεμα των Σκοπίων στους οποίους παραχωρείται το όνομα Μακεδονία.

Όλοι ενθυμούνται την φράση πως τάχα -δεν υπάρχει φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ελλάδα και τώρα διαψεύδονται πανηγυρικά.

Όλοι πια έμαθαν, αφού έπαθαν!

Όλοι ξέρουν καλά ποιοι τα φάγανε και πώς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απάλλαξαν διεφθαρμένα στελέχη τους. Όλοι έχουν μνήμη και κρίση και αν εξαπατήθηκαν πολλές φορές ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ ΞΑΝΑ.

Όλοι είδαν το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών να περνάει με την ψήφο των ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΒΕΛΗ-ΤΣΙΠΡΑ από την επιτροπή της Βουλής πρόσφατα και να το σταματάει να μην εισαχθεί στην ολομέλεια το βέτο του ΛΑ.Ο.Σ!

Κανείς πια μετά την μεταστροφή στην τρόικα του Σαμαρά δεν πρέπει να απορεί, γιατί χάθηκε η ουσιαστική διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας και αναγκάστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης να αποχωρήσει από την συζήτηση!

Λαέ τσε Αχαΐας έχεις την μοναδική δυνατότητα να αποδώσεις δικαιοσύνη!

Να αποδοκιμάσεις με την ψόφο σου τους πολιτικούς σου δυνάστες!

Να δώσεις τέλος στην θρασύτητα της μεταλλαγμένης οικογενειοκρατίας!

Να πάρουμε από τους Γερμανούς πίσω τον κλεμμένο χρυσό, το κατοχικό δάνειο και να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις και τις κλεμμένες αρχαιότητες.

Δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών στους Ναζιστές παλαιούς και σύγχρονους τύπου Χρυσής Αυγής που αρνούνται να καταδικάσουν τα εγκλήματα του Χίτλερ!

Δεν ξεχνάμε ότι εχθρός του Έθνους και του Λαού είναι ο νεοφιλελευθερισμός!

Δεν πέφτουμε στην παγίδα που στήθηκε από τα κόμματα δορυφόρου του δικομματισμού με στόχο να μαζέψουν δυνάμεις για να τις ξαναπάνε στη στρούγκα!

Περήφανος που είμαί Έλληνας και ιδίως Αχαιός στέκομαι σεμνά μπροστά σας, πάντα απλός και δικός σας.

 

 

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου