Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 27 Νοέ 2013
"Τα 'χει χαμένα ο Νταβλούρος...κι αμφισβητεί το ίδιο του το κόμμα"!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

"ΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο Δ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ..."ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ"

 

Με αφορμή γραπτή δήλωση του Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ Αθανάσιου Νταβλούρου, στην οποία αμφισβητεί και καταγγέλλει ευθέως τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης Προέδρου και Συμβουλίου στη νεοσύστατη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιάλειας, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς και για το πρόσωπο του Πολιτευτή Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, από τον ίδιο, δίδεται στη δημοσιότητα η παρακάτω απάντηση:

 

"Είναι πρωτοφανές στα τοπικά κομματικά δεδομένα όλων των εποχών, Βουλευτής ν' αμφισβητεί και μάλιστα με δημόσια δήλωσή του, εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες μέσα στο ίδιο του το κόμμα!

Έτσι, ενώ η Κεντρική Διοίκηση της Ν.Δ στη "Συγγρού", επικύρωσε επισήμως τα εκλογικά αποτελέσματα στο σύνολο των νέων ΔΗΜ.Τ.Ο της Αχαΐας, αυτός έχοντάς τα εντελώς χαμένα, "μονολογεί" περί "παρατυπιών" και άλλων πραγμάτων, ενιστάμενος ειδικότερα για τις εκλογές στην ΔΗΜ.Τ.Ο Αιγιάλειας, αλλά με το ίδιο σχεδόν σκεπτικό (προφορικώς κι ενυπογράφως),αμφισβητεί τις εκλογές σ' όλο το νομό, αφού παντού τηρήθηκαν οι ίδιες διαδικασίες!Μάλλον το ξεχνά αυτό.

Δυστυχώς, για να κάνει όπως φαίνεται το χατήρι ολίγων πικραμένων - με το εκλογικό αποτέλεσμα - φίλων του,που τον χρησιμοποιούν ως "βαποράκι" των πολιτικών τους φιλοδοξιών,παραβλέπει τόσο τη μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων της Ν.Δ στις εσωκομματικές κάλπες, εν μέσω δύσκολων καταστάσεων για την κυβερνητική μας παράταξή, όσο και την κοινή συναντίληψη για αναγκαία αναδιοργάνωση των δομών του κόμματος.

Τολμά μάλιστα (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες) να μου επιτεθεί δημόσια με δηλώσεις του, αυτή τη φορά βλέποντας στο πρόσωπό μου "επίπλαστα δίπολα Βουλευτή-Πολιτευτή" για πολιτικά οφέλη ή εντυπώσεις στο εσωτερικό του κόμματος. Όμως, προφανώς εξαιτίας της νηπιακής πολιτικής του ηλικίας ακόμα,δεν μπορεί ν' αναγνωρίσει πως μέσα σ'ένα κόμμα υπάρχουν και καλλιεργούνται πιο ιδιαίτερες φιλίες και συνεργασίες κι αυτό παντού και πάντα υπήρχε και θα υπάρχει, σε πλαίσιο όμως θεμιτού ανταγωνισμού και ουχί κονταροχτυπημάτων που στο τέλος λαβώνουν το κόμμα και γεννούν ασύμφορες βεντέτες! Βέβαια, τα "δίπολα" αυτά, ο κ. Νταβλούρος, ενώ τα προκάλεσε μη συναινώντας σε πρόσωπα, δεν τα κατήγγειλε όταν δημιουργήθηκαν πριν τις κάλπες, αλλά μετά το δυσμενές - πιθανά - γι' αυτόν εκλογικό αποτέλεσμα, γεγονός που δείχνει πως δεν έχει μάθει και να χάνει, αποδεχόμενος ως οφείλει τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Ας πράξει, έστω και τώρα, τουλάχιστον τα αυτονόητα για το καλό της παράταξης και την ηρεμία στο εσωτερικό της, που τόσο πολύ διατάραξε..."κυνηγώντας μάγισσες"!

Ας πει δημόσια ότι αποδέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα της κάλπης κι ας καταδικάσει ρητά και με κατηγορηματικό τρόπο την υφαρπαγή της κάλπης των εκλογών στο Αίγιο, πράξη παράνομη και επιλήψιμη, για την οποία το μόνο που βρήκε να πει ήταν ότι..."κάποιος την παρέλαβε" κι όχι την έκλεψε!

Αν ο κ. Νταβλούρος γοητεύεται από "αστυνομικές περιπέτειες", εγώ απλά δεν δύναμαι να είμαι συμπρωταγωνιστής του κι ούτε καν θεατής του! Προσωπικά θεωρώ το θέμα λήξαν κι από την πρώτη στιγμή κινήθηκα συναινετικά για την εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης, όπως κι έγινε.

 

 

 

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου