Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 05 Μάι 2021
Αριστοτελία Πελώνη: Κατ’ εικόνα και ομοίωση του Μητσοτάκη...
Κλίκ για μεγέθυνση

Μαθηματικός


05/05/2021, 08:06
 

 

Επιφορτισμένη με τον άχαρο ρόλο μακιγιαρίσματος, ωραιοποίησης και αποθέωσης του καθεστώτος Μητσοτάκη, η κυβερνητική εκπρόσωπος φαλτσάρει επικίνδυνα

Στη μικρή θητεία της ως κυβερνητική εκπρόσωπος η κ. Πελώνη έχει δώσει το στίγμα της. Επιφορτισμένη με τον άχαρο ρόλο μακιγιαρίσματος, ωραιοποίησης και αποθέωσης του καθεστώτος Μητσοτάκη φαλτσάρει επικίνδυνα. Η αναλώσιμη κυρία ως άλλη μετανοούσα Μαγδαληνή ποζάρει στο briefing όχι σαν την απεικόνιση του El Greco αλλά ως η παράφωνη ακόλουθος του Κυριάκου λίγο πριν τη ... σταύρωση. Μια σταύρωση χωρίς ανάσταση!

Θα μπορούσε να είναι περισσότερο μετρημένη προκειμένου να μην καταταγεί στο Πάνθεον των κυβερνητικών εκπροσώπων της Δεξιάς που “εκτός από τη μάνα τους κανείς δεν τους θυμάται σε τούτο το τρομακτικό ταξίδι του χαμού”Θα μπορούσε... Αν δεν ήταν η κατ’ εντολή πολιτική εικόνα και η ομοίωση του Κυριάκου. Ως προς αυτό, θερμά συλλυπητήρια...

Είπε προσφάτως η κ. Αριστοτελία: “... ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία...” 

Ας δούμε επιγραμματικά ποιοι τρέφονται στην πανδημία:

- Με 20.000.000 € της λίστας Πέτσας οι προπαγανδιστές του Μητσοτάκη (και πού ’σαι ακόμα)!!

- Με 1.500.00 € περίπου μέχρι τώρα τα “ορφανά” των αμορτισέρ, της μπακαλικής-μαναβικής, των ειδών εξοχής και εκδηλώσεων, κατ’ εντολή της “μυοκτόνου” κ. Σοφίας Νικολάου.

- Με 19.500.00 € οι εργολάβοι του μετρό της Θεσσαλονίκης για την καθυστέρηση του έργου προκειμένου να καταστραφούν τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου με ευθύνη της κυβέρνησης.

 - Με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ζημιά για το Δημόσιο από την κομπίνα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας Πειραιώς με στόχο να ξεπουληθεί μπιρ παρά στα διεθνή κοράκια.

- Με διπλασιασμό των μισθών των μετακλητών του Μητσοτάκη, των golden boys της ΔΕΗ, της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ, κ.ά  

- Με πολλά εκατομμύρια για τις μυστικές συμβάσεις με την Cisco - Webex, την Palantir λόγω της ... πανδημίας.

- Με δεκάδες εκατομμύρια για συμβάσεις προμήθειας self test που μετατράπηκαν σε απευθείας αναθέσεις προς “υπεράσπιση” του ...δημοσίου συμφέροντος!!!

- Με 12.500.00 € κατ’ ανάθεση από το υπουργείο Εργασίας για τηλεφωνικό κέντρο υποτιθέμενης εξυπηρέτησης ...πολιτών. Διάβαζε για την εξυπηρέτηση “συμβούλων” του κ. Χατζηδάκη.

- Με φοροελαφρύνσεις σε καναλάρχες, διαγραφή χρεών σε εφοπλιστές, με χαριστικές ρυθμίσεις προκειμένου να δοθούν τα ασημικά της χώρας στους ιδιώτες (ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΠΕ, Ελληνικός Χρυσός, Λάρκο, κ.ά.)      

- Με διάφορα ποσά δαπανών από αναθέσεις προμηθειών και έργων όλων των υπουργείων που αναρτώνται στη διαύγεια κατά δεκάδες, λόγω... πανδημίας... κλπ., κλπ.

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι στις προσευχές τους οι “άριστοι” του Μητσοτάκη μακαρίζουν την τύχη τους για την ευκαιρία που τους δόθηκε να “κυβερνούν” με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με περιορισμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με τον φόβο του θανάτου πάνω από τη χώρα. Το καθεστώς Μητσοτάκη τρέφεται από την πανδημία μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είναι τροφός των κρατικοδίαιτων αρπακτικών και τρέφεται από την πλημμελή λειτουργία του πολιτεύματος και από τις σάρκες της χειμαζόμενης κοινωνικής πλειονότητας... Μιας πλειονότητας την οποία ταΐζουν από τηλεοράσεως με την τελετή ταφής ενός υπέργηρου Άγγλου πρίγκιπα όταν καθημερινά στον τόπο μας ξεκληρίζεται ένα χωριό. Όταν δεκάδες συμπολιτών μας “φεύγουν” μόνοι. Όταν στις ειδήσεις δεν ακούμε για τον Γιώργο, τον Νίκο, τον Κοσμά που έφυγαν μόνοι, αλλά για ένα μακάβριο αριθμό θανάτων που συμπληρώνει κάποιο στατιστικό πίνακα...

Όσο για την κυρία Πελώνη: “εκτός από τη μάνα της ....κλπ, κλπ”.    

πηγη: https://www.koutipandoras.gr

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου