Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 08 Νοέ 2023
Αιχμηρή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: “Με παραπέμπουν οι … «Ομπρέλες» της γειτονιάς μου! Βάζω τα γοβάκια μου και τους απαντώ.”
Κλίκ για μεγέθυνση

 
 

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα απαντά για την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δήλωσε ανοιχτά ότι θα ψηφίσει τον υποψήφιο της ΝΔ στον Δήμο Ψυχικού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας είναι το τοπικό κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ που παρέπεμψε την Έλενα Ακρίτα στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Η πλειοψηφία των μελών του συγκεκριμένου οργάνου πρόσκειται στην «Ομπρέλα».

Γι’ αυτό και η Έλενα Ακρίτα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «βάζει τα γοβάκια της και απαντάει στις Ομπρέλες της γειτονιάς της» ενώ κατονομάζει τους κυρίους Φίλη, Σκουρλέτη, Τζουμάκα και Βίτσα «για να καταστεί σαφές από πού και από ποιους εκπορεύεται η επίθεση στο πρόσωπο μου».

«Ζητούν να μην διαγραφούν αυτοί που χωρίς στοιχεία αποκάλεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη “φυτευτό”. Αυτοί που χωρίς στοιχεία κατηγόρησαν τον Τσίπρα ότι είχε στρατό από διαδικτυακά τρολ. Αυτοί να μείνουν. Εγώ να φύγω.

Να με παραπέμψουν, λοιπόν. Και να ξέρουν ότι θα πω ακριβώς τα ίδια που γράφω εδώ. Δεν απολογούμαι για κάτι που θεωρώ ηθικά σωστό όπως είναι η ακλόνητη πίστη μου στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των δημοτικών εκλογών», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

 

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Η Νομαρχιακή Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή οι Ομπρέλες της γειτονιάς μου) με παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας επειδή ψήφισα – και το δήλωσα ευθαρσώς – τον προηγούμενο δήμαρχο που πρόσκειται στη ΝΔ.

Παράλληλα, στην ίδια επιστολή, απαιτεί από τον Πρόεδρο του κόμματος να μην προχωρήσει στις διαγραφές των Φίλη, Σκουρλέτη, Τζουμάκα, Βίτσα.

Αυτό το τελευταίο για να καταστεί σαφές από πού και από ποιους εκπορεύεται η επίθεση στο πρόσωπο μου.

Βάζω τα γοβάκια μου και τους απαντώ.

Η κομματική επιλογή της καθ’ όλα αξιόλογης πλην παντελώς άπειρης σε αυτοδιοικητικό επίπεδο Μαρίας Αποστολάκη συγκέντρωσε μόνο το 5,75 των ψήφων στο Δήμο μας.

Όταν η υποψήφια δήμαρχος με κάλεσε στο τηλεφωνο, τής ξεκαθάρισα ότι θα ψηφισω τον νυν (μέχρι τότε) δήμαρχο και της εξήγησα αναλυτικά τους λόγους. Μπορεί να το βεβαιώσει.

Την προτίμηση μου αυτή εξέφρασα και στην Νάντια Σουμπασάκη-Παπαδημούλη όταν συναντηθήκαμε την πρώτη Κυριακή των εκλογών για Πρόεδρο του κόμματος. Μπορεί επίσης να το βεβαιώσει.

Πίστευα, πιστεύω και θα πιστεύω στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των δημοτικών εκλογών. Σε μάς τους κατοίκους πέφτει άμεσα λόγος για τη γειτονιά μας και τη γειτονιά των παιδιών μας.

Δήλωσα δημόσια ότι αν ήμουν Πάτρα θα ψήφιζα Πελετίδη, αν ήμουν Χαλάνδρι Σίμο Ρούσσο, Τρίκαλα (στις προηγούμενες εκλογές) Παπαστεργίου, Νίκαια τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Τον καλύτερο δηλαδή.

Όταν ορίζουμε κομματικούς υποψήφιους, καλά θα κάνουμε από εδώ και μπρος να παίρνουμε ένα τηλεφωνηματάκι τους τοπικούς βουλευτές που, όσο να πεις, ξέρουν τα «ντόπια» καλύτερα.

Ζητούν να μην διαγραφούν αυτοί που χωρίς στοιχεία αποκάλεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη “φυτευτό”.

Αυτοί που χωρίς στοιχεία κατηγόρησαν τον Τσίπρα ότι είχε στρατό από διαδικτυακά τρολ.

Αυτοί που ανακοίνωναν ονομασίες νέων κομμάτων.

Αυτοί που έβγαιναν στα δεξιά κανάλια κι έβριζαν ασύστολα τον Πρόεδρο βάζοντας έτσι μέλι στο ψωμάκι της ΝΔ.

Αυτοί να μείνουν. Εγώ να φύγω.

Εγώ που δουλεύω άοκνα, ωστε μαζι με τους συναδέλφους στη Βουλή να συνεχίσουμε να κάνουμε δυναμική και πρόσφορη αντιπολίτευση σε χαλεπούς καιρούς.

Να με παραπέμψουν, λοιπόν. Και να ξέρουν ότι θα πω ακριβώς τα ίδια που γράφω εδώ. Δεν απολογούμαι για κάτι που θεωρώ ηθικά σωστό όπως είναι η ακλόνητη πίστη μου στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των δημοτικών εκλογών».

Μια σκέψη στο “Αιχμηρή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: “Με παραπέμπουν οι … «Ομπρέλες» της γειτονιάς μου! Βάζω τα γοβάκια μου και τους απαντώ.”

  1. Ο/Η aik λέει:

    Ελα,ρε Ακριτα τωρα,με τους τελειωμενους.Βαλε τις γοβες,πανε και πες τους να σε διαγραψουν μαζι με ολους τους αλλους.Καθεσαι και χλας σκεψη για τα συμπλεγματικα γραιιδια του καφενειου;
από
: https://thefaq.gr

 
© Copyright 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου