Χρονικό «τελεσίγραφο» τριών ωρών δίνει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στη Νέα Δημοκρατία για να ζητήσει συγγνώμη για όσα έγραψαν στην ανακοίνωσή τους και για να παραδεχθούν πως ήταν ψέματα.

Σε ανάρτησή του για το πόθεν έσχες του, ο Π. Πολάκης κάνει λόγο για προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του φιλοκυβερνητικού Τύπου να κάνει αντιπερισπασμό στο ψευδές πόθεν έσχες της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη όσον αφορά την αδήλωτη γαλλική εταιρεία που κατέχει, παρουσιάζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν δήλωνε εταιρεία.

Και σημειώνει:

«Σε διαφορετική περίπτωση ο εξευτελισμός σας δεν θα έχει προηγούμενο και θα πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας!! – Ο χρόνος κυλάει»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

 

«ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1 και 2.

Νόμιζα πως ήταν μόνο άλλη μια ελεεινή λάσπη από το Πρώτο Φλεμα!!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωση για το θέμα του πόθεν εσχες μου και να πει πως έκρυβα τα προηγούμενα χρόνια την «επιχείρηση»(το ιατρείο δηλαδή) της συζύγου μου Θεοδώρας Τσούκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(φωτό 3-4-5)

Απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν τις πομπές του πρωθυπουργικού ζεύγους για τη γαλλική οφσορ και το ψεύτικο πόθεν εσχες!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να δηλώσετε επίσημα: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ»!!!!

Σε διαφορετική περίπτωση ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ δεν θα έχει προηγούμενο και θα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ!!!

 
 

 

Παυλος Πολακης

ΥΓ Ο χρόνος άρχισε να κυλάει …..»

 
πηγη: https://tvxs.gr