Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 31 Οκτ 2014

 

Στο ραδιόφωνο του ALPHA παρεχώρησε συνέντευξη, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, στη πρωινή ζώνη του δημοσιογράφου Γ. Καρβουνιάρη.

Ο Αχαιός πολιτικός είπε ότι : «Όλοι πια ομολογούν ότι φτάνει το «νέο προληπτικό Μνημόνιο» που θα είναι πιο μνημόνιο από το μνημόνιο, από μια πανικόβλητη συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου που καταρρέει.

Ο Α. Σαμαράς όπως και στο παρελθόν έκανε με την επαναδιαπραγμάτευση των Ζαππείων, με το ανυποχώρητο του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με την τιμωρία των ενόχων που έφεραν το Δ.Ν.Τ. στην χώρα, το ίδιο κάνει και τώρα.

Αποφεύγει πια να ξαναμιλήσει για έξοδο στις αγορές και λύτρωση από τα μνημόνια ή και πολύ περισσότερο για αποχώρηση από το Δ.Ν.Τ.

Στις 08 Οκτωβρίου από το Μιλάνο ο Α. Σαμαράς έλεγε ότι η Ελλάδα μπορεί να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της για τα επόμενα χρόνια.

Στις 17 Οκτωβρίου στην επόμενη δηλαδή Σύνοδο Κορυφής, είπε ότι αρχίζει τη διαπραγμάτευση για την «προληπτική γραμμή στήριξης» που θα μας προστατεύσει από τα κοράκια των αγορών.

Μια νέα μεγαλοπρεπής κωλοτούμπα όμοια εκείνης του προεκλογικού αντιμνημονιακού ηγέτη, με τον μετεκλογικό υποταγμένο και μνημονιακό Σαμαρά.

Τι ακριβώς θα διαπραγματευθεί; Τη ζωή μας, την πατρίδα μας, τα παιδιά μας;

Ποιος; Ο φοβικός, ο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ο «γονατισμένος στα τέσσερα»;

Κα συνέχισε ο Νίκος Νικολόπουλος: «Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σχεδόν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας είναι απελπιστική και εκτός ελέγχου. Λες και ένα σχέδιο εξαφάνισής της είναι σε εξέλιξη, καθώς το φοροκυνηγητό και οι τρόποι είσπραξης οφειλών έχουν λάβει πλέον διαστάσεις… «διαστροφής». Η κοινωνία έχει πλήρως αποσταθεροποιηθεί και ο Πρωθυπουργός ζητά κυβερνητική σταθερότητα.

Από ποιον απ’ αυτούς που τους τράβηξε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια και τρεκλίζουν που δεν αντέχουν άλλο… που νιώθουν απροστάτευτος και τρομοκρατημένος;

Πώς να δώσει ο ασταθής σταθερότητα, όταν σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή της Βουλής αυτοί είναι η συντριπτική πλειοψηφία, των 6,5 εκατομμυρίων Ελλήνων που είναι έξαλλοι και ζητούν την ζωή τους πίσω…

Δεν θέλουν να φουντάρουν… ζητούν τη λύτρωση τους και το χαμόγελό τους…. Και είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν όποιον του μετατρέψει την απελπισία σε ελπίδα…

Δεν θα μπει στη ουρά του θανάτου που θέλουν να μας βάλουν οι ξένοι δανειστές με εκτελεστές τους εθελόδουλους ντόπιους κυβερνητικούς συνεργάτες τους….

Ο Νίκος Νικολόπουλος έστειλε το μήνυμα της ανατροπής ζητώντας να συστράτευση στην νέα μεγάλη των ΑΝ.ΕΛ. για να φέρουν τα πάνω κάτω.

Τέλος είπε : «Σήμερα γιορτάζουν οι Χριστόδουλοι....Ας ακούσουμε τη φωνή του Εθνάρχη Μακαριστού Χριστοδούλου, του Αρχιεπισκόπου της καρδιά μας, που δεν είναι άλλη απ’ τη δική μας φωνή της συνείδησης και της αντίστασης που είναι βγαλμένη από τα κόκκαλα Ελλήνων τα ιερά….

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε τονίζοντας: «

Για να προλάβουμε την Ελλάδα ζωντανή αφού τα χειρότερα δεν πέρασαν όπως προσπαθούν να μας πείσουν.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ και καθιστούν ανάγκη επιβίωσης την ανατροπή»..

 

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου