Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 18 Σεπ 2013

«Κατ΄ εντολή Μαξίμου και Στουρνάρα διάλεξαν την Παρασκευή το μεσημέρι για να «θάψουν» την ΑΛΗΘΕΙΑ των καταγγελιών μας», είπε σε μεσημεριανή ραδιοφωνική συνέντευξη ο πρ. υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, ενώ για το ίδιο θέμα εξεδόθη ανακοίνωση και από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, σχετικά με τις διευκρινίσεις που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην κοινή επίκαιρη επερώτηση των 8 Ανεξαρτήτων Βουλευτών -μεταξύ των οποίων συνυπογράφων είναι και ο Γ.Γ. του ΧΡΙ.Κ.Ε. Νίκος Νικολόπουλος- που τονίζει ότι : Την Δευτέρα θα πάρουν την απάντηση των 8» και καταλήγει : «Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ». Οι 8 περιμένουν τον Γ. Στουρνάρα στα «μαρμαρένια αλώνια» του Κοινοβουλίου.

Αν τολμά ας έρθει στην Βουλή.

«Με τις επισημάνσεις της, η Τράπεζα της Ελλάδος αδειάζει εντέχνως τον κ. Στουρνάρα και αφήνει εκτεθειμένο το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο, αφού ουσιαστικά επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα υποβολής της Επίκαιρης Επερώτησής μας προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, με θέμα την “Δυσαρμονία Στοιχείων Κρατικού Προϋπολογισμού 2013 μεταξύ Τράπεζας Ελλάδος και Υπουργείου Οικονομικών”»

 

 

ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ “ΙΟΝΙΟΝ FM”. «ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος παρεχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Γ. Αργυροπούλου και Δ. Κολόκα, στο Ραδιοφωνικό σταθμό «ΙΟΝΙΟΝ fm», όπου παρέθεσε στοιχεία – «φωτιά» για μαγείρεμα των δημοσιονομικών...

Ο παραιτηθείς από την κυβέρνηση Αχαιός πολιτικός κατήγγειλε εξόφθαλμο «μαγείρεμα» των δημοσιονομικών μεγεθών της χώρας με στόχο την εξαπάτηση του ελληνικού λαού για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, που συνεχίζει να κατρακυλά με αποτέλεσμα να θεωρούνται δεδομένο, νέα δυσβάστακτα μέτρα.

Ο κ. Νικολόπουλος συνυπέγραψε εκ μέρους των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών κοινή επίκαιρη επερώτηση με άλλους οκτώ συναδέλφους του, όπου στη βάση των επισημάνσεων αυτών, οι ανεξάρτητοι βουλευτές καλούν άμεσα τον κ. Στουρνάρα να πάει στην Βουλή και να απαντήσει στα εξής συγκεκριμένα ερωτήματα:

Εάν ο Υπουργός Οικονομικών αμφισβητεί και τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και εάν αμφισβητεί αυτός και η κυβέρνηση ακόμα και το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους που λειτουργεί στη Βουλή.

Ο κ. Νικολόπουλος στην συνέχεια σε σχετικές ερωτήσεις που του ετέθησαν απάντησε με δριμύτητα:

«Είτε ο κ. Στουρνάρας, είτε ο κ. Γ. Προβόπουλος λένε ψέματα αφού ο μεν Υπουργός υποστηρίζει ότι έσοδα και δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού (βλ. «πρωτογενές πλεόνασμα») πάνε καλά, ο δε επικεφαλής της ΤτΕ (και εξίσου θερμός, εξαρχής, υποστηρικτής των μνημονίων) αναφέρει μέσα από τα επίσημα στατιστικά το ακριβώς αντίθετο».

Και αναρωτήθηκε : «Πως είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια του 2013, το δημόσιο χρέος να παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο και ταυτόχρονα ο κ. Στουρνάρας να διατυμπανίζει την μείωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων»;

Δυστυχώς, για τους δεινοπαθούντες πολίτες από την απάνθρωπη κυβερνητική οικονομική πολιτική, το χρέος, η ανεργία, η παραγωγική δομή, η ανασυγκρότηση του δημοσίου, η αποκατάσταση στοιχειώδους κοινωνικής συνοχής, παραμένουν "καυτές πατάτες" σε συνθήκες παρατεταμένης ύφεσης, τα κρατικά χρέη και τα ελλείμματα διογκώνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς και γι αυτό το τρίτο μνημόνιο είναι προ των πυλών».

 

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου