Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 02 Ιούν 2022
Χρήσιμοι ηλίθιοι gay ναζί.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

«Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών (γερμ. Nacht der langen Messer) ονομάζεται το τριήμερο μαζικών δολοφονιών από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 1934 στη Γερμανία, όταν εκκαθαρίστηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ ολόκληρη η ηγεσία της παραστρατιωτικής οργάνωσης Sturmabteilung. Δολοφονήθηκαν επίσης άλλοι δεξιοί πολιτικοί που δεν είχαν σχέση με την SA, αλλά και διάφοροι αντίπαλοι του Χίτλερ».

Ο λόγος η εξουσία. Ο Χίτλερ δίνει εξετάσεις στους βιομηχάνους. Τα SS, προσωπική του σωματοφυλακή, εξοντώνουν τα SA που ήταν μέλη του ναζιστικού κόμματος τα οποία τρόμαζαν το μεγάλο κεφάλαιο, καθώς είχαν διαφορετική συνθηματολογία, ώστε να έχουν απηχήσει στους λούμπεν. «Η SA στελεχωνόταν κυρίως από τις μάζες και προσδοκούσε ότι μετά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, θα ετίθεντο σε εφαρμογή οι αντικαπιταλιστικές εξαγγελίες του εθνικοσοσιαλιστικού προγράμματος. Αντίθετα η SS αποτελούνταν κυρίως από την ελίτ των κομματικών μελών και ελεγχόταν πλήρως από την ηγεσία». Φάνηκε λοιπόν ποιος ήταν ο ηλίθιος και ποια πραγματικά πολιτική θα ακλουθούσε ο παρανοϊκός δικτάτορας.

Ο αρχηγός των SA Ρεμ ήταν ομοφυλόφιλος. Ο Χίτλερ το ήξερε – όπως όλοι – αλλά δεν το πείραζε καθόλου, παρά το γεγονός πως επίσημα οι ναζί ήταν κατά των gay. Μόλις όμως ένιωσε ο Χίτλερ να απειλείται από τον Ρεμ ή όταν απλά δεν ήταν χρήσιμος, τότε έβαλε και αυτή τη δικαιολογία ως κερασάκι στην τούρτα.

Οι ναζί όμως τους υπόλοιπους gay τους κυνηγούσαν άγρια. Οι διώξεις, οι συλλήψεις, τα βασανιστήρια, ήταν παρόμοια αν όχι χειρότερα από αυτά των Εβραίων. Οι ναζί θεωρούν εχθρούς τους ομοφυλόφιλους. Εκτός αν εξυπηρετούν τους σκοπούς τους. «Οι Ναζί πίστευαν ότι οι άνδρες ομοφυλόφιλοι ήταν αδύναμα, θηλυπρεπή άτομα που δεν μπορούσαν να παλέψουν για το γερμανικό έθνος» (Εγκυκλοπαίδεια Ολοκαυτώματος).

«Μεταξύ 1933 και 1945, εκτιμάται ότι η αστυνομία συνέλαβε 100.000 άνδρες με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας. Οι περισσότεροι από τους 50.000 άνδρες που καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια εξέτισαν την ποινή τους σε κανονικές φυλακές, ενώ 5.000 έως 15.000 φυλακίστηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης». Εκεί, όσοι είχαν το ροζ τρίγωνο, κακοποιούνταν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. «Καθώς ορισμένοι Ναζί θεωρούσαν την ομοφυλοφιλία ασθένεια που μπορούσε να θεραπευθεί, σχεδίασαν πολιτικές για τη "θεραπεία" των ομοφυλοφίλων από την "ασθένειά" τους, μέσω εξευτελισμού και σκληρής δουλειάς».

Στην Ουκρανία οι ναζί καταδιώκουν μεταξύ άλλων και τους ομοφυλόφιλους. Στον Ουκρανικό στρατό υποτίθεται πως «δεν υπήρχαν gay», έτσι κάποιοι Ουκρανοί ομοφυλόφιλοι που πολεμάνε τους Ρώσους έβαλαν το Μονόκερο, μυθικό πλάσμα που δεν υπάρχει, κάτω από την Ουκρανική σημαία στη στολή τους. Σχημάτισαν μονάδα του Ουκρανικού στρατού που πολεμά.

Αυτοί οι gay είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Γιατί μετά τον πόλεμο, αν παραμείνουν οι ναζί στην εξουσία θα διωχθούν ανηλεώς, όπως διώκονταν πριν. Αυτή η μονάδα, ιδέα των μυστικών υπηρεσιών του ΝΑΤΟ, για να δείξουν πως τάχα οι Ουκρανοί δεν είναι ναζί, δεν πείθει κανένα.

Κανείς gay κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να πολεμήσει σε αυτόν τον πόλεμο σε καμία πλευρά μιλιταριστών εθνικιστών. Όσοι πολεμάν, κάνουν μεγάλο λάθος. Βοηθούν στην καταδίωξη των ομοφυλόφιλων. Οι ναζί δεν έχουν αισθήματα άλλο από αυτό του μίσους και της αχαριστίας. Η ευγνωμοσύνη είναι άγνωστη σ αυτούς, όπως κι ο σεβασμός. Όσο εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους, ανέχονται τους gay. Μόνο όμως για πολύ λίγο…


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 | 10:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου