Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 22 Ιαν 2022
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Κλίκ για μεγέθυνση

Ιανουάριος  2022

 

Φίλε Αριστοτέλη!

 

Σε ευχαριστώ για το μόλις 30 λέξεων κείμενο που με έστειλες εις απάντηση του τελευταίου άρθρου μου. Θα σε απαντήσω όμως τώρα, κατά εξαίρεση, με πολύ απλά λόγια, καίτοι γνωρίζεις πόσο ευθύγραμμος, ευθύλογος και ετοιμόλογος είμαι, αλλά και πόσο πολύ καλός διαχειριστής της Ιστορίας,  του Πολιτισμού και της καθαρής σκέψης και αυτού του ορθού λόγου.

 

Δεν πτοούμαι ούτε καν για να αναφερθώ και εις την «συμπεριφορά των ασυνείδητων γυρολόγων που ευθύνονται για την όλη κατάντια της Πατρίδος μας», οι οποίοι κάθε τόσο εμφανίζονται ενωμένοι,  μάλιστα και ενώπιον του φέρετρου ενός ομοίου τους και δη αυτού του Παλαιοκομματισμού, ευελπιστούντες την νεκρανάστασή τους με δηλώσεις συμπόρευσης και εμψυχώνοντας αλλήλους εις τους κοινούς αγώνες για την «υπεράσπιση της Δημοκρατίας», της αλληλεγγύης  προκαλώντας όμως κάθε τόσο ευθαρσώς και προκλητικά την δυσθυμία και το αίσθημα των ταπεινωμένων  και προδομένων Ελλήνων.

 

Μπορείς να φαντασθείς τι θα συμβεί όμως με τους «δαύτους», όταν εξαιτίας του Παγκόσμιου Χρέους, το οποίο τώρα είναι 281 τρις δολάρια, και οδεύει ολοταχώς προς τα 300 τρισεκατομμύρια, αλλά τώρα και της ακατανίκητης Πανδημίας του Govid-19 και τις συνεχείς μεταλλάξεις του, και που θα φέρει πολύ σύντομα Παγκόσμιες Αναταράξεις και Ανατροπές. Που σημαίνει πρωτίστως και αναπόφευκτα αυτή την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ε.Ε.) ή και του ΝΑΤΟ, δηλαδή εν κατακλείδι αυτή την απώλεια της προστασίας και  στήριξης που έχουν τώρα οι  « ασυνείδητοι γυρολόγοι»  της δύσμοιρης Πατρίδος μας!

 

Γνωρίζεις επίσης ότι τα έξη έβδομα (6/7) του Παγκόσμιου Πληθυσμού, υποφέρουν έως σήμερα απο τις οδυνηρές συνέπειες της Ληστρικής Εποχής της «Πολυδιαφημιζόμενης Αποικιοκρατίας», που έφερε εις τους Λαούς του 3ου Κόσμου την ανείπωτη  φτώχεια, αλλά σήμερα ακόμη και αυτή την έλλειψη και στέρηση των Εμβολίων  κατά της Πανδημίας, αυτή η απαράμιλλη εγκληματική απανθρωπιά και βαρβαρότητα των «σύγχρονων Κοινωνιών και Οικονομιών των Ισχυρών του Πλανήτη»!

 

Όμως τα 6/7 του Παγκόσμιου Πληθυσμού εδώ και εκατονταετηρίδες έχουν συνηθίσει και είναι εξοικειωμένα να ζούνε με την απίστευτη ένδεια, αλλά και με τον ίδιο τον θάνατο, ο οποίος είναι ο δίδυμος αδελφός της δύσμοιρης ζωής τους. Οι άλλοι όμως οι δήθεν  «Ισχυροί» που πνίγονται εις την ευμάρεια και τον πλούτο, την αστείρευτη πλεονεξία και απληστία, αυτά τα δείγματα της στυγερής βαρβαρότητας, τώρα είναι τελείως «αδύναμοι να ακούσουν, να διαβάσουν ή να προφέρουν ακόμη και την λέξη του θανάτου»!

 

Οι τεράστιες τώρα βιβλικοί κατακλυσμοί και καταστροφικοί ανεμοστρόβιλοι ισχύος δεκάδων πυρηνικών όπλων τύπου Hiroshima, ως συνέπεια της οικολογικής καταστροφής του Πλανήτη, οφείλονται τώρα εις την εκδίκηση της πανίσχυρης Φύσης, και οι οποίες όμως προμηνύουν ακόμη πολύ πιο χειρότερες καταστροφές. Εξαιτίας της αστείρευτης πλεονεξίας, της αναποφασιστικότητας και της ασυνεννοησίας των Ισχυρών του Πλανήτη, που επαληθεύουν επακριβώς τους Μύθους της Βιβλικής Περιόδου και Προϊστορίας, του Πύργου της Βαβέλ, της Κιβωτού του Νώε, του Κατακλυσμού του Δευκαλίωνα, και την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων. Δυστυχώς όμως ο άνθρωπος είναι ο ηλιθιότητας ειδικός. Λατρεύει έναν αθέατο Θεό και σκοτώνει μία θεατή Φύση, Χωρίς να γνωρίζει, ότι αυτή η ΦΥΣΗ που καταστρέφει, αυτός ο αθέατος Θεός είναι που λατρεύει.

 

Κωστής Παλαμάς(1859-1943): «Κι αν  πλήθος τ’ άσχημα, κι αν είναι τ’ άδεια αφέντες, φτάνει μια σκέψη, μια ψυχή, φτάνεις εσύ, εγώ φτάνω, να δώσει νόημα στων πολιτών την ύπαρξη, ένας φτάνει….». Αγάθων (450-400 π. Χ.): «Τον Άρχοντα Τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον, ότι ανθρώπων άρχει, Δεύτερον, ότι κατά νόμους άρχει, Τρίτον, ότι ουκ αεί άρχει». Μένανδρος(342-290 π. Χ.): «Γλώσσα λανθάνουσα  τ΄ αληθή λέγει».

 

Το καζάνι βράζει και η Παγκόσμια Ανατροπή είναι προ των πυλών, η οποία θα φέρει όμως αναπόφευκτα την Σωτηρία και Ανακούφιση της Ανθρωπότητας.

 

               Φιλικά

  Γεώργιος Εμ.Δημητράκης

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου