Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 31 Μάρ 2016
«Δυστυχισμένη Ελλάς, δυστυχισμένοι Έλληνες! Αναθεματισμένοι κυβερνήτες» (I. Μακρυγιάννης)
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

Μία πρόταση γιά να σωθεί η Ελλάδα: Κυβέρνηση με ικανούς-εργατικούς, καταρτισμένους (το 1/3 από απόδημο Ελληνισμό) με στήριξη Aριστεράς, Kέντρου, Δεξιάς. Mε μία βασική προϋπόθεση: Mέλος της να ΜΗΝ είναι έστω ένας πολιτικός Ελλάδας. 'Οπου ανακατευθούν αυτοί, γίνεται ζημιά.

 

 

Βουλή, συζήτηση περί ''Δικαιοσύνης'': Θλιβερό θέαμα, που πιστοποιεί την ανικανότητα των πολιτικών της Ελλάδας

'Οσοι ζούμε εκτός Ελλάδας γιά πάνω από μία δεκαετία και είδαμε τηλεοπτικά από το ''κανάλι της Βουλής'' όλη την ''συζήτηση περί Δικαιοσύνης, διαφθοράς, διαπλοκής'', την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, συνειδητοποιήσαμε ότι οι πολιτικοί Ελλάδας, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι και ανίκανοι και εξευτελιζόμενοι. Με ''κοκορομαχίες'' προσπάθησαν να εξαπατήσουν αφελείς, την ώρα που η Ελλάδα καταστρέφεται ολικά από τα ''μνημόνια'' των ψευτών και απατεώνων. Μιλούσαν γενικά και αόριστα γιά δικαιοσύνη, διαπλοκή-διαφθορά, με αναμασήματα, επαναλαμβάνοντας γεγονότα ήδη γνωστά, αλλά ουσιαστικά ΔΕΝ άγγιξαν το ζήτημα, επειδή συμπλέουν με διαπλοκή-διαφθορά, συμμετέχοντας, άμεσα ή έμμεσα, στις διαχρονικές ανομίες και φοβούμενοι ποινικές ευθύνες. Λειτουργούν σαν τους ''μαφιόζους'', με τον ''νόμο της σιωπής'', εκβιάζοντας, παραπλανώντας. Οι χαμηλού επίπεδου και ικανότητας πολιτικοί, απόδειξαν ότι είναι επιζήμιοι γιά την χώρα, ανίκανοι να κάνουν οτιδήποτε καλό.

Το γεγονός ότι, το πολιτικό-κομματικό σύστημα βρωμάει και κατάστρεψε την Ελλάδα, ''το ξέρουν και οι κότες''. 'Ολοι ομιλούν γιά διαφθορά-διαπλοκή, αλλά ποιά κυβέρνηση τόλμησε να τα βάλει ουσιαστικά-αποτελεσματικά με αυτές, τα τελευταία 30 χρόνια; Καμία, αφού ΟΛΕΣ οι ελληνικές κυβερνήσεις επίορκων, εξέθρεψαν διαπλοκή-διαφθορά. Ψηφίστηκαν νόμοι όλα αυτά τα χρόνια, από επίορκους εξαγoράσιμους βουλευτές, που απαλλάσουν από ποινικές ευθύνες την ''φάρα'' τους και τους ''νταβατζήδες'' τους, που ρήμαξαν την χώρα. Γιατί δεν τους κατάργησαν πριν, δεν τους καταργούν τώρα; Γιά ποιά Δικαιοσύνη ομιλούν; Την ημιανύπαρκτη, που ελέγχουν και συγκαλύπτει τις ανομίες; 'Αρα, όλοι είναι ίδιοι, ευθυνόφοβoι, μετριότητες, που μας κάνουν να ντρεπόμαστε γιά τα αδιόρθωτα χάλια τους, όσοι 'Ελληνες ζούμε εκτός Ελλάδας.

Το κωμικό-θλιβερό θέαμα στην Βουλή, μας έπεισε ότι η Ελλάδα, με όλους τους αστείους-θεατρίνους ευθυνόφοβους νανο-πολιτικούς της, ΔΕΝ έχει μέλλον, δεν θα βγει από την κρίση. Η περίφημη συζήτηση περί ''Δικαιοσύνης'' στην Βουλή γιά να ''φανατιστούν'' οι ''οπαδοί'' των κομμάτων, γιά να ξεχνούν τα οικονομικά και λοιπά χάλια, δηλ. ο... ''σοφός λαός'' που πληρώνει τώρα γιά τις διαχρονικές επιλογές του, έπεισε, ειδικά τον απόδημο Ελληνισμό, ότι, η πατρίδα κινδυνεύει από το άχρηστο, καταστροφικό πολιτικό-κομματικό κατεστημένο της.

Σημ. 1: Μία χώρα είναι διεφθαρμένη, όταν δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη. Kαι στην Ελλάδα, οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες, φρόντισαν να μην λειτουργεί η Δικαιοσύνη, αφού κατάντησε σαν κι αυτούς: Ανίκανη και διαπλεκόμενη.

Σημ. 2: Π. Καμμένος και Ευ. Βενιζέλος, μορούν να λύσουν τις διαφορές τους με έναν αγώνα πάλης ''σούμο'' (Sumo), με διαιτητή τον Θ. Πάγκαλο.

 

'Οταν εμείς οι νεο-'Ελληνες δεν θέλουμε να γίνει κάτι, δημιουργούμε μία...Eπιτροπή

''...σύσταση εξεταστικών επιτροπών τόσο για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ όσο και για την πορεία προς την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και την τραπεζική αργία... Εφόσον η πρόταση λάβει την έγκριση της Ολομέλειας, συγκροτείται ειδική εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, με συμμετοχή βουλευτών, βάσει της δύναμης των κομμάτων που αναζητά ενδεχόμενες πολιτικές (και όχι ποινικές ευθύνες)...''. Δηλαδή η Βουλή θα αναλάβει το κουκούλωμα, οπότε ''πάμε γι' άλλα'', αφού ο ''σοφός λαός'' θα πληρώσει και τα δάνεια των κομμάτων στο τέλος. ''Ποινικές ευθύνες'' στους ''φελλούς''-διαπλεκόμενους πολιτικούς Ελλάδας; Ούτε γι' αστείο. Αλληλοπροστατεύονται και ψήφισαν νόμους γιά να μην τιμωρούνται ποτέ.

πηγη: kalami.net

 
© Copyright 2011 - 2020 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου