Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 15 Μάρ 2016
Η Ομογένεια, απογοητευμένη, ''γύρισε την πλάτη'' στον ''καρνάβαλο'', που ονομάζεται ''εθνική παρέλαση''
Κλίκ για μεγέθυνση
Η Ομογένεια, απογοητευμένη, ''γύρισε την πλάτη'' στον ''καρνάβαλο'', που ονομάζεται ''εθνική παρέλαση''

Να γιατί η Ομογένεια, απογοητευμένη, ''γύρισε την πλάτη'' στον ''καρνάβαλο'', που ονομάζεται ''εθνική παρέλαση''

Η πάλαι ποτέ δυναμική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, κατάντησε ''εκμεταλλεύσιμο είδος'' τυχοδιωκτών, επιχειρηματιών και επιτήδειων

Ο πρόεδρος ''Νέας Δημοκρατίας'' Κυριάκος Μητσοτάκης, ''μέγας τελετάρχης'' στην παρέλαση, Νέα Υόρκη

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Ομοσπονδίας ''γκέττο'' Αστόριας: ''Δεν θα βάλουμε τελετάρχη εκπρόσωπο της κυβέρνησης'' (προτιμάμε Κούλη)

Π. Γαλάτουλας και Αντ. Διαματάρης, χρησιμοποιούν την παρέλαση γιά όφελος και πολιτικά παιχνιδάκια σε Oμογένεια-Ελλάδα, νομίζοντας ότι είναι οι... ''νταβατζήδες της Ομογένειας Νέας Υόρκης'' και η παρέλαση ''μαγαζάκι'' τους. Το αστείο είναι ότι η Ομογένεια δεν τους υπολογίζει και γελά με τα χαζά τους και την εγωμανία τους. Τα άβουλα μηδενικά, μέλη του Συμβούλιου της ελληνικής Ομοσπονδίας απατεωνίσκων Αστόριας, κλήθηκαν, μισή ώρα πριν την συγκέντρωση, γιά να επικυρώσουν την ''απόφαση του πρόεδρου''.

Οργάνωση ψευτών, πολιτικών ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ: Η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, είχε πάρει απόφαση πριν λίγα χρόνια, να ΜΗΝ καλεί πολιτικούς από την Ελλάδα ως ''επίσημους τελετάρχες'' στην παρέλαση (με εξαίρεση εκπρόσωπο κυβέρνησης). Τώρα, ο ψεύτης πρόεδρός της, μαζί με τα άβουλα μηδενικά του Συμβούλιου, την έγραψαν στα παλαιά τους υποδήματα, εξευτελίζοντας την Οργάνωση γιά κομματικούς λόγους (γιά χάρη του Κούλη).

 

Η κομματικοποίηση της (φθίνουσας, ούτε 7.000 παρελαύνοντες και θεατές) πολυέξοδης εμπορικής παρέλασης γιά την εθνική μας επέτειο (θα γίνει 10 Απριλίου 2016), πιστοποιεί ότι ο επιζήμιος γιά την Ομογένεια, τυχοδιώκτης πρόεδρος της διοργανώτριας ελληνικής Ομοσπονδίας Αστόριας Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας, είναι ''φερέφωνο'' του εκδότη της -μικρής κυκλοφορίας- ημερήσιας εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυκας'', γνωστής και ως ''γεροντοκόρη''.

Ο εκδότης, Αντ. Διαματάρης, έχει διαχρονικά στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, μέσω της οποίας ο ''Κήρυκας'' οφελήθηκε οικονομικά και προνομιακά, γιά 3 δεκαετίες, με ελληνικό κρατικό χρήμα (καταχωρήσεις, χορηγίες κ.ά.). O πρόεδρος, έχει φιλοδοξίες να ξαναγίνει ''νομάρχης'' της ''Νέας Δημοκρατίας'' στις ΗΠΑ και...''παγκόσμιος ηγέτης της Ομογένειας''(!!!). Xρησιμοποιείται από τον εκδότη (που νομίζει -στην φαντασία του- ότι... ''κατευθύνει'' την Ομογένεια) γιά να πουλάει -ο εκδότης- εκδούλευση στον Κυριάκο, με την πρόσκληση στον πρόεδρο της ''Νέας Δημοκρατίας'' (χωρίς να ερωτηθεί Συνέλευση, Συμβούλιο Ομοσπονδίας). Και τους δύο, δεν τους ενδιαφέρει αν με τέτοιες ανόητες ενέργειες καταστρέφουν την υπό διάλυση παρέλαση και ''παγιδεύουν'' τον Κ. Μητσοτάκη, με κίνδυνο να διασυρθεί στις ΗΠΑ, αφού η Ομογένεια ''δεν τρώει κουτόχορτο'' και γνωρίζει τα πονηρά παιχνίδια των εγωμανών, Γαλάτουλα και Διαματάρη. Πρόεδρος και εκδότης, χρησιμοποιούν διαχρονικά Ομογένεια και παρέλαση ΜΟΝΟ γιά τα συμφέροντά τους. Ενδεικτικό και το γεγονός ότι, ο αστοιχείωτος πρόεδρος, που τον χρησιμοποιεί ο εκδότης (δίνοντάς του προβολή -πληρώνει η... Ομοσπονδία- και καλύπτοντας τις ανομίες του), επιχειρεί να διασπάσει την οργανωμένη Ομογένεια ΗΠΑ τους τελευταίους 16 μήνες (με την... σύμπραξη-βοήθεια της εφημερίδας) και ειδικά να ''εξαφανίσει'' το εμπόδιο που λέγεται ''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο''. Φυσικά, η Ομογένεια κατάλαβε τα παιχνιδάκια πρόεδρου κι εκδότη και δεν τους υπολογίζει, ενώ αυτοί νομίζουν ακόμα ότι την... ''επηρεάζουν''(!!!), ζώντας στον (φανταστικό) κόσμο τους.

Aλλά αυτό που προβληματίζει, είναι η ελαφρότητα του πρόεδρου της ''Νέας Δημοκρατίας'', που δέχεται να χρησιμοποιείται από επιτήδειους, εκμεταλλευτές της Ομογένειας, με αποτέλεσμα να γελούν -και να θλίβονται- οι Ομογενείς, ακόμα και ''οπαδοί'' της ''Νέας Δημοκρατίας''.

Γιά δεκαετίες υπήρχε μία παράδοση: Την Ελλάδα εκπροσωπεί επίσημα μέλος της Κυβέρνησης. Οι τυχοδιώκτες ''γκέττο'' Αστόριας, την κατάργησαν τώρα. Ο 'Αλεξ Σκαρλάτος και ο βουλευτής Τζον Σαρμπάνης, θα είναι, επίσης, τελετάρχες. Aλλά με απούσα την...ελληνική κυβέρνηση.

Τον αρχηγό της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκη, θα πλαισιώνουν στην παρέλαση της 10ης Απριλίου 2016, το ζεύγος Πατούλη και ο προτιμητέος των ακροδεξιών της Ομοσπονδίας (τακτικός στην παρέλαση) πρ. στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος.

 

Σημ. 1: Ο ''Εθνικός Κήρυκας'' Αστόριας, κατάφερε να...γελοιοποιείται συστηματικά στην Ομογένεια, υπερπροβάλοντας (σε βαθμό γελοιότητας) την οικογένεια Μητσοτάκη γιά δεκαετίες και ειδικά τώρα τον Κυριάκο, με παράλληλη απαξιωτική-υβριστική γραφή κατά μη Δεξιών κυβερνήσεων.

Σημ. 2: Στην πανομογενειακή συγκέντρωση γιά προετοιμασία παρέλασης (10 Μαρτίου), όταν ο πρόεδρος ανάγγειλε την έλευση του Κούλη, δεν χειροκρότησε έστω ένας, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να ''διαμαρτυρηθεί'' που δεν ''χειροκροτήθηκε'' η επιλογή του. Επίσης, ο φελλός πρόεδρος είπε ότι ''αποκλείεται τώρα (δηλ. μετά την επιλογή Κυριάκου) να οριστεί τελετάρχης εκπρόσωπος της κυβέρνησης''.

Η ΕΙΔΗΣΗ: Η Ελλάδα ζήτησε επίσημα ''ανθρωπιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ'' και η γελοία ''οργανωμένη Ομογένεια'' κάνει πολυέξοδες παρελάσεις

 

.......................................................................................................................................................................................................................................

 

Ο υπουργός 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, με την πολυμελή ακολουθία του (και το προεδρικό αεροσκάφος), στην Φλόριδα (Κόλπος Τάμπα) Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 και μετά πάει Ουάσιγκτον, γιά θέματα ΝΑΤΟ, Κυριακή πρωί, 20 Μαρτίου. Δεν θα είναι στην παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου) στο ''ελληνικό χωριό'' Τάρπον Σπρινγκς, Φλόριδα, 20 Μαρτίου '16. Στην παρέλαση θα είναι η ''μπάντα του πολεμικού Ναυτικού'' από Ελλάδα... Δεν γνωρίζουμε αν η ''μπάντα'' θα αφιχθεί ενωρίτερα στην Τάμπα, γιά να παιανίσει, αποδίδοντας τιμές στον υπουργό-στρατάρχη, στην άφιξή του. Γνωρίζουμε όμως ότι, υπουργός και ''μπάντα'', θα είναι υπό την ''υψηλή προστασία-καθοδήγηση'' του θρυλικού ''Μητσάρα'' (Γιώργου Μέρμελα).

Σημ.: Μόνο στην Φλόριδα (Τάρπον Σπρινγκς) γίνεται η παρέλαση σε κοντινή με την 25η Μαρτίου Κυριακή. Στις άλλες παροικίες μας, γίνεται Απρίλιο και καμιά φορά Μάϊο. Ευτυχώς, δεν γίνεται Ιούνιο.

 

Στη Νέα Υόρκη -22 Μαρτίου- και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης (δεν γνωρίζουμε τον λόγο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ)

 

'Ενα ακόμα ''success story'' γιά την μνημονιο-κώσταινα

Η Ελλάδα έκανε τα μούτρα των Ευρωπαίων ''κιμά'', αποφασίζοντας να κλείσει τα βόρεια σύνορά της, γιά να μην της φύγουν οι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες-μετανάστες προς ευρωπαϊκές χώρες. 'Ετσι, μετά το ''success story'' στην οικονομία επί Σαμαρά, ένα ακόμα ''success story'' επί Τσίπρα, προστέθηκε στο ενεργητικό του άξιου πολιτικού-κομματικού κατεστημένου της μνημονιο-κώσταινας. Ενδεικτική και η δήλωση του (συν-κυβερνούντα) υπουργού 'Αμυνας: ''Αν επιχειρήσουν να μας πάρουν τους πρόσφυγες, θα το κάνουμε κούγκι''. Οι κακόγλωσσοι λένε ότι τα σύνορα έκλεισαν γιά να μην φύγουν οι...'Ελληνες, επειδή δεν αντέχουν κι άλλα ''success story'' των κυβερνήσεων που επιλέγουν.

Μήτσος Αβραμόπουλος: ''Αν δεν ήμουν εγώ Επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, η Ελλάδα δεν θα είχε τέτοια μεγάλη επιτυχία''.

Σημ.: Δεν δόθηκαν ''μίζες'' από την Siemens σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Φιλανθρωπικές δωρεές ήταν, όπως εκτιμά η ελληνική ''δικαιοσύνη''

 

 

πηγη :http://www.kalami.net

 
© Copyright 2011 - 2020 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου