Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 02 Ιαν 2022
Η ανθρωποφαγία διδάσκεται στην μεγάλη των καθαρμάτων σχολή της ΝΔ.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Δουλεία: Για αιώνες θεωρούνταν κάτι «φυσικό». Ακόμα και ο μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης θεωρούσε τη δουλεία θεσμό! «Ο δούλος, είναι αυτός που βοηθάει στην ικανοποίηση των υλικών αναγκών του κυρίου του». Φυσικά σήμερα ξέρουμε πως η Ελευθερία και όχι η σκλαβιά είναι φυσική.

Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα δεινά. Μάλιστα αυτά είναι παραβίαση των φυσικών νόμων που λένε πως πρέπει να είμαστε Ελεύθεροι και Ίσοι. Να μοιραζόμαστε με σοφία τους πόρους του πλανήτη και να αφήσουμε τον κανιβαλισμό του είδους μας, αποτέλεσμα της εκμετάλλευσης και του παρανοϊκού εγωισμού.

Όπως ξέρουμε, ο κανιβαλισμός είναι κάτι αφύσικο για τους ανθρώπους, όπως και πολλά άλλα είδη ζώων. Υπάρχουν βέβαια είδη όπως οι καρχαρίες, αλλά δε νομίζω πως γενικά μοιάζουμε. Τουλάχιστο οι περισσότεροι.

Στις θρησκείες εκείνες που υπήρχαν κανίβαλοι, οι θυσίες γίνονταν προς τιμή κάποιου θεού. Αν δεν γίνονταν, σύμφωνα με τους ιερείς, θα έπεφτε πολύ μεγαλύτερο κακό στο γενικό πληθυσμό. Στις περισσότερες από αυτές τις θρησκείες τα θύματα ήταν αιχμάλωτοι πολέμου. Ο πόλεμος γίνονταν και γι αυτό το λόγο.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, δουλεία, κανιβαλισμός, έγκλημα, διαφθορά κα, διδάσκονται συστηματικά από την εγκληματική συμμορία που μας κυβερνά. Οι νέες θυσίες είναι πάντα οι φτωχότεροι, οι πιο αδύναμοι.

Πρόσφυγες που βουλιάζουν στα νερά του Αιγαίου ώστε να σώσουμε τον «πολιτισμό» των νέο – κανίβαλων. Γιατί είναι πολύ σπουδαίος πολιτισμός το να τρέφουμε παράσιτα ντόπια και ξένα.

Τα αιώνια θύματα, οι φτωχοί. Που θα τους δείρουν, θα τους κυνηγήσουν, θα τους χτυπήσουν για να τρομοκρατηθούν οι υπόλοιποι αλλά και να ευχαριστηθούν τα παλιοτόμαρα οι φασίστες που σκύβουν δουλικά το κεφάλι στα αφεντικά.

Τώρα προστέθηκε μια ακόμα κατηγορία σφαγίων. Οι ανεμβολίαστοι! Πήγαν να κατηγορήσουν τους νέους, αλλά μετά το ξύλο που έφαγε ένα γουρούνι και το συνεχές βρίσιμο του μεγαλύτερου εγκληματία από όλους τους πρωθυπουργούς και δικτάτορες, το γύρισαν.

Πως καταντήσαμε έτσι; Ο κανιβαλισμός υπήρχε. Όπως ο φασισμός (αυτά πάνε πακέτο) ήταν κρυμμένος. Μια κυβέρνηση που αποτελείται από ανθρώπους φροντίζει να εξαφανίσει ή τουλάχιστο να μη φέρει στην επιφάνεια τη διαστροφή.

Σε ακραίες καταστάσεις οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν κανίβαλοι. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να καταντήσουμε ανθρωποφάγοι μερικοί από μας, αν κάποιοι πείσουν τον κόσμο πως συμβαίνουν αυτές οι τρομερές καταστάσεις. Αν παίξουν πχ με το ένστικτο της επιβίωσης, το οποίο είναι πολύ ισχυρό. Αν πουν ψέματα πως η ζωή μας εξαρτάται από την υποταγή ή τη ζωή των άλλων. Αυτό άλλωστε το κόλπο κάνουν σε όλους τους πολέμους. Προσοχή λοιπόν. 

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 | 6:54 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου