Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 01 Ιαν 2022
Χαρούμενη χρυσή πρωταπριλιά… - Βόρειος Κορέα: Ποια πανδημία; Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα γιόρτασαν την υποδοχή του νέου χρόνου. (Βίντεο)
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Δεν τα μπέρδεψα εγώ, άλλοι τα έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους.

Μόνο οι μπάτσοι γιορτάζουν και σε αυτούς μονάχα ευχήθηκε ο εθνικός γκαντέμης. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι, κανείς μας όμως δε τολμά να πει το όνομα του αφορεσμένου Πρωτοχρονιά.

Σεισμός έγινε στην Πάτρα. Ο λόγος; Κάποιος είπε στον εθνικό γκαντέμη πως η Πάτρα έχει δήμαρχο, όχι σαν την Αθήνα.

- «Έχεις πάει στην Πάτρα»; Τον ρώτησε αγριεμένος με τις ρόγες του να σκληραίνουν.

- «Εκεί γεννήθηκα πρόεδρε…»

- «Δεν έχεις πάει στην Πάτρα, δεν θα υπάρχει Πάτρα μετά τις κατάρες που θα τους ρίξω»!

Είναι πολλοί Κομμουνιστές εκεί, δεν πιστεύουν σε τέτοια.

Όλους τους άλλους όμως μας απείλησε πως θα είναι μαζί μας και το 2022. Το οποίο θα είναι σαν το 1968, το 1969, το 1970 και τα υπόλοιπα χρόνια της χούντας: Καρακισταριό και φασισμός. Συν φυσικά το πλιάτσικο.

Μπάτσοι επίσης συνέλαβαν κάποια Λατινοπούλου, γιατί δε φορούσε μάσκα. 300 ευρώ πρόστιμο, να μάθει. Δεν τη συνέλαβαν, φωτογραφήθηκαν μαζί της; Πείτε μας τώρα γιατί τους τιμωρήσατε έτσι, τι έκαναν; Τα παιδιά τους τα σκεφτήκατε; «Ο μπαμπάς σου φωτογραφήθηκε με τρολλ». Γι αυτό έκαναν κάτι πρωτοφανές για μπάτσους: Φορούσαν όλοι μάσκες!

«Ουρές για rapid test σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη». Το λένε με υπερηφάνεια! Μη μου πείτε πως σας βρήκε ο νέος χρόνος ορθοστασία στην ουρά; Ξέρετε τι θα πει αυτό, ταλαιπωρία όλη τη χρονιά.

Εμένα και την Καλλιόπη μας βρήκε να κάνουμε σεξ. Πριν όμως είχε προηγηθεί οργάνωση. Η αγάπη μου ήθελε και τον παπά της ενορίας για ρεβεγιόν, εγώ να καλέσουμε και τη θεά γειτόνισσα. Αναθεματισμένη μονογαμία, δε τα βρήκαμε. Θα είχε περισσότερη πλάκα με κόσμο. Μέχρι 6 δεν επιτρέπεται; Θέλαμε λοιπόν άλλους 4.

Υπάρχουν θαύματα, ένα από αυτά λέγεται γεμιστή γαλοπούλα με ξηρούς καρπούς. Πήρα τη συνταγή, μπελαλίδικη, αλλά αν γίνει όπως αυτή που δοκίμασα, αξίζει τον κόπο.

Τελικά είδε κανείς το Ρουβά; Όσοι είδαν και 215.000 ευρώ μαζεμένα. Χώρια η αμοιβή. Ή το πρόστιμο επειδή ψηφίσατε δήμαρχο το Μπακογιάννη.

«Εμβολιαστείτε είναι μεταδοτικό». Το νέο σύνθημα του υπουργείου κορωνοϊού με πακέτο προσφοράς. Στις 100 δόσεις ταξίδι σε όλη την Ελλάδα μαζί με το πρωθυπουργικό ζεύγος. Κάποιοι πρέπει να κουβαλάν τις βαλίτσες.

Καλή χρονιά θα έχουμε μόνο αν διώξουμε τους κακούς. Πάω τώρα να συνεχίσω το τεστ στο κρασάκι από το χωριό. Στην υγεία μας!

***

Βόρειος Κορέα: Ποια πανδημία; Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα γιόρτασαν την υποδοχή του νέου χρόνου.

Στα περισσότερα μέρη του πλανήτη οι εορτασμοί για την έλευση της νέας χρονιάς έγιναν με περιορισμούς λόγω της επέλασης της μετάλλαξης Ομικρον.

 

Στη Βόρεια Κορέα όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Η γιορτή στην πρωτεύουσα Πιονγκγιανγκ όχι μόνο διεξήχθη κανονικά αλλά την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι πάντως φορούσαν μάσκες προστασίας. (Πηγή)


 

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 | 9:23 μ.μ.


πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου