Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 30 Δεκ 2021
«Έχω ήπια συμπτώματα καθώς είμαι εμβολιασμένος».
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Ξέρω πολλούς που δεν έχουν καθόλου συμπτώματα - έμαθαν πως έχουν κορονοϊό επειδή έπρεπε να κάνουν τεστ, ενώ είναι ανεμβολίαστοι. Λέγονται νέοι χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Άλλοι νέοι κάνουν και σεξ στις πυλωτές. Ζηλεύω, η Καλλιόπη δε γουστάρει πυλωτή, ειδικά το χειμώνα. Δεν πειράζει love, το καλοκαίρι θα στο προτείνω ξανά.

«Έχω ήπια συμπτώματα καθώς είμαι εμβολιασμένος».

Την ατάκα την έγραψε νεογιδοκράτης κηφήνας της Βουλής, ο οποίος διασωληνώθηκε.

«Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, εισήχθη χθες Τετάρτη (28.12.2021) το βράδυ στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας καθώς νοσεί με κορονοϊό και παρουσίαζε έντονα συμπτώματα αλλά και χαμηλό οξυγόνο».

1) Να μην γλείφεις το Μητσοτάκη. Ο γιος του έχει κολλήσει επίσημα. Βγήκε με το μπαμπά κι όπως καταλαβαίνεις, ο Κούλης διαδίδει τον ιό, ανέμελα και υπέρκομψα. Κάτι σαν το αβαβά και αβίαστα. Αλλά πάντα με υπευθυνότητα.

2) Αν κάνει μονοκλωνικά ο κηφήνας, θα γίνει περδίκι αμέσως. Γενικά στα στρατιωτικά νοσοκομεία έχουν πολλά φάρμακα πολύ περισσότερα από τα άλλα.

3) Βρήκε αμέσως ΜΕΘ. Τυχερός; Οι ΜΕΘ είναι όπως τα λεφτά. Υπάρχουν αλλά για λίγους, όχι για την πλέμπα.

4) Είναι διαφήμιση για εμβόλιο ο μπαγάσας! Από την πλευρά των ανεμβολίαστων φυσικά. Φωτογραφία διασαλεμένου με την κουταμάρα που έγραφε. Άπαξ και σε πιάσει ο ιός, πάει να πει δε σε έπιασε το «μπόλι». Περίμενε πρώτα αγόρι μου να σου περάσει και μετά πες. Γιατί έχει προκαταρκτικά ο κορωνοϊός, πρώτα σε χαϊδεύει, μετά σε πηδάει σκληρά.

Αλλά το βρήκαν οι ΑΡΔ. «Δεν πρόλαβε μωρέ να κάνει την 3η δόση». Σε λίγο θα λένε δεν έκανε την 4η, μετά την 5η την νιοστή…

 

Αγάπες μου! Βάλτε τώρα πρόστιμα σε όλους. 100 ευρώ, 200, 300, ένα μισθό, μια σύνταξη, δύο… έτσι κι αλλιώς φράγκο δε θα πάρετε. Δεν πρόκειται να πάρεις από αυτόν που δεν έχει. Μάλιστα θα πρότεινα να μην πληρώνουμε καθόλου φόρους μέχρι να πάρουν γιατρούς και ό,τι άλλο χειμάζεται για το ΕΣΥ. Μην ξεχνάτε πως η ΝΔ δεν πληρώνει καν τα χρέη της, που είναι εκατομμύρια.

 

Πρόστιμο λοιπόν στον «ανεμβολίαστο»; Αυτό δεν προτείνουν; Θα του δώσουν αυτό που αρνούνται σε χιλιάδες άλλους: Μονοκλωνικά αντισώματα. Εκτός, αν είναι του Σαμαρά και τον αφήσουν όπως τον Τράγκα, που τα ζήτησε, κι αφού τον άφησαν να πεθάνει, είπαν πως πρέπει να τα πάρουν οι διαβητικοί και μάλιστα όσοι είναι άνω των 65! Καλέ δε είναι φονιάδες, πολιτικοί λέγονται, η διαφορά είναι πως δεν πάνε φυλακή όταν εγκληματούν.

Ναζί γιατροί υπήρχαν και υπάρχουν. Οι ναζί λένε πως φάρμακα δεν πρέπει να παίρνουν όλοι, αλλά όσοι πληρούν «κριτήρια». Ο γιατρός, ο αληθινός, αυτός που τηρεί τον όρκο του θέλει φάρμακα και ό,τι είναι απαραίτητο για όλους. Ας διαλέξουμε τι είμαστε. Ανθρωποφάγοι ναζί ή άνθρωποι. Πιστεύω πως οι περισσότεροι είμαστε άνθρωποι. Ενίσχυση του ΕΣΥ τώρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 | 7:14 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου