Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 28 Απρ 2016

 

Η Ανάσταση στην Ελλάδα αναβάλεται γιά 20-30 χρόνια, εξαιτίας 4ου, 5ου, 6ου Μνημόνιου. 'Ισαμε τότε η ελληνική κυβέρνηση θα εύχεται ''καλό Πάσχα'', μη επιτρέποντας τις λέξεις ''Ανάσταση, Λαμπρή'', μετά από παρέμβαση Ισραηλινο-Αμερικάνικων (Εβραϊκών) Οργανώσεων.

(Σάββατο η καθιερωμένη απόδοση τιμών ''αρχηγού κράτους'' στο ''άγιο φως'' από Ιεροσόλυμα, που ανάβει με σπίρτα ο εκεί πατριάρχης)

 

Οι δανειστές της Ελλάδας και οι ''προβλέψιμοι ανόητοι''
'Οταν δημιουργείται σοβαρό ζήτημα μεταξύ Ελλάδας και δανειστών (τρόϊκας), οι δανειστές είναι ήσυχοι και σίγουροι, γνωρίζοντας ότι θα γίνει στο τέλος το δικό τους. Απλά, επειδή οι πολιτικοί ψευτοηγέτες της Ελλάδας, αντί να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν ενωμένοι το (κοινό) πρόβλημα της χώρας, αλληλοεξοντώνονται γιά πολιτικά-κομματικά συμφέροντα. Δηλαδή, είναι και ανίκανοι και ''προβλέψιμοι ανόητοι''. Μάλιστα, κατά την προσφιλή θλιβερή και ανεύθυνη τακτική τους, ισχυρίζονται ότι (πάλι) οι... εκλογές θα είναι η ''λύση γιά τα προβλήματα της Ελλάδας''!!! Ειδικά ο Κούλης και τα ''αρπαχτικά'' της ΝΔ βιάζονται να ξαναγίνουν κυβέρνηση (τους έλλειψε η...''κουτάλα''), λες και ο λαός ξεχνά τα αίσχη τους.
Σημ. 1: Μ. Τετάρτη ακούστηκε στην Βουλή από μία κωμική βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ και το αμίμητο ''η Ελλάδα έσωσε το χρεoκοπημένο ΔΝΤ'', χωρίς να επέμβει... ψυχίατρος.
Σημ. 2: Μ. Τετάρτη και το ''άδειασμα'' από τις ΗΠΑ, με τον υφυπ. Οικονομικών να υπερασπίζεται
το ΔΝΤ στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Κογκρέσσου, γιά ''προληπτικά μέτρα'' στην Ελλάδα και αδυναμία του να την βοηθήσει πάλι, αν δεν γίνει ελάφρυνση χρέους βασικά από τους Ευρωπαίους δανειστές.

Ενώ η υπόθεση των παράνομων υποκλοπών συνομιλιών στελεχών του ΔΝT στην Αθήνα, σήμανε ουσιαστικά και το τέλος της συγκυβέρνησης Τσίπρα, μαζί με νέα δεινά γιά την Ελλάδα, εξαιτίας των άφρονων-ευθυνόφοβων κυβερνήσεών της, των τελευταίων 20 χρόνων.

Tι συμβαίνει με τον γραφικό Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας;
Κάθε τρεις και λίγο, κάνει ''δηλώσεις'', νοσταλγώντας, από ότι φαίνεται, το υπουργιλίκι του πριν, όταν έβγαινε στα τηλε-πρωϊνάδικα και μας άφηνε ''παυλόπουλους''. Ναι, ως λαός, να σεβόμαστε τον θεσμό, αλλά τι να κάνουμε όταν ο ''Πάκης'' δεν σέβεται τον...''θεσμό'' και όπως πάει θα τον καταντήσει ''της πλάκας'', αφού οι 'Ελληνες πολιτικοί όταν κάνουν ''βαρυσήμαντες'' δηλώσεις, ''μολύνουν την ατμόσφαιρα'';;; Και αν δεχτούμε ότι οι συχνές ''δηλώσεις'' του Πρόεδρου είναι στα πλαίσια ''στρατηγικής'' με αποδέκτες άλλες χώρες, τότε, σίγουρα, οι ''αποδέκτες'' απλά θα γελούν, επειδή οι 'Ελληνες πολιτικοί ''καρφώνονται'' μόνοι τους, αφού αγνοούν ακόμα τι είναι στρατηγική και ΠΩΣ αυτή εφαρμόζεται. Απόδειξη το γεγονός των υποκλοπών συνομιλιών στελεχών του ΔΝT στην Αθήνα, που μετά, τα ''κυβερνητικά ανέκδοτα'', τις... διαφήμιζαν, στα πλαίσια... ''στρατηγικής, πίεσης των δανειστών'', αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη, πόσο προβλέψιμοι, ανίκανοι και ανόητοι είναι.
Σημ.: O Πρόεδρος, θα πρόσφερε υπηρεσία στο 'Εθνος, αντί να ''μιλάει ανέξοδα'' και συχνά, καλύτερα να ασχοληθεί με τις παραβιάσεις του Συντάγματος, την ''μπουρδελοποίηση'' της Βουλής και να επέμβει γιά να διορθωθεί η ελεγχόμενη και τυπικά υπάρχουσα μόνο ''Δικαιοσύνη'', στην διαπλεκόμενη-διεφθαρμένη ''μπανανία'', όπου οι ''ημέτεροι γλυτώνουν''.


Οι ''παπατζήδες'' που «θα έδιναν 100 εκατομ. δολάρια γιά δημιουργία ''Ταμείου επενδύσεων'' και γιά ''βοήθεια αναξιοπαθούντων'' Ελλήνων»


Πως οι ''κροίσοι Ομογενείς'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' (Ηellenic Initiative) κοροϊδεύουν τον λαό της Ελλάδας και ρεζιλεύουν τον απόδημο Ελληνισμό. Tα αποδεικτικά στοιχεία


Χρησιμοποιούν το δράμα του λαού της Ελλάδας γιά... αυτοπροβολή. Μόνο ''χλιδάτες δεξιώσεις'' κάνουν γιά να... μαζεύουν χρήμα και μικροεκδηλώσεις γιά ''εντυπωσιασμό αφελών'' στην Αθήνα και αλλού, ζητούν χρήματα από Ομογενείς, αλλά ΔΕΝ έχουν προσφέρει καμία ουσιαστικά βοήθεια στον υποφέροντα λαό της Ελλάδας, τον οποίον υποτίθεται θα ''βοηθούσαν''. Οι αμείλικτοι αριθμοί που πιστοποιούν την 4χρονη εξαπάτηση Ελλάδας και Ομογένειας. H ουσιαστική προσφορά τους στην Ελλάδα, είναι μηδενική.
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: Στις 22 Ιουλίου 2012, οι ''κροίσοι Ομογενείς'' με το ''αρπακτικό'' Μπιλ Κλίντον, είχαν επισκεφτεί την Αθήνα και δήλωναν ότι «θα δώσουν 100 εκατομ. δολάρια γιά δημιουργία ''Ταμείου επενδύσεων'' και γιά ''βοήθεια αναξιοπαθούντων'' Ελλήνων». Οι ''διθύραμβοι'' στις εφημερίδες ''Καθημερινή'' (ειδικά) και ''Εθνος'' μεγάλοι (μετά αποσύρθηκαν τα δημοσιεύματα και από το... αρχείο τους). Ο τότε πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, γιά επικοινωνιακούς λόγους, έδειξε ότι τους ''έλαβε σοβαρά υπόψην'', το ίδιο και το ''ψώνιο'', ο τότε υφυπουργός Ν. Μηταράκης. Μαζί Δημ. Αβραμόπουλος και λοιποί 'Ελληνες πολιτικοί... Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Μηταράκης, τίμησαν με την παρουσία τους ''χλιδάτες δεξιώσεις''
(Μανχάτταν) των ''παπατζήδων κροίσων''.
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, ''τους τίμησε με την παρουσία του'' και ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στην χλιδάτη δεξίωση-εκδήλωσή τους στην Νέα Υόρκη
(σε ρόλο ''βλαχοδήμαρχου'', τότε που τον ''έσερνε'' στην αμερικάνικη μεγαλούπολη, η Γιάννα Αγγελοπούλου).
Τέσσερα χρόνια μετά, οι ''κροίσοι δεν έδωσαν μία'', αλλά ακόμα... μαζεύουν χρήμα από εκδηλώσεις, προσφορές και μέσω διαδίκτυου, ενώ οι άλλοι και μεγαλύτεροι ''παπατζήδες'', δηλ. οι ασοβάρευτοι-ανεύθυνοι πολιτικοί Ελλάδας, τους ''λαμβάνουν υπόψην''.
Σημ.: Το ''ΚΑΛΑΜΙ'' από τότε (2012) κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τους ''φιγουρατζήδες'' και τα στημένα ''πονηρά'' δημοσιεύματα ανεύθυνων σε Αθήνα και Ομογένεια και τους επέκρινε ως ''παπατζήδες χωρίς έργο και ουσία''... (Λεπτομέρει
ε
ς, μετά-''οβελία'').

πηγη:kalami.net

 
© Copyright 2011 - 2019 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου