Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 11 Μάι 2022
Οι ματροράκηδες της χούντας.
Κλίκ για μεγέθυνση
 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

«Παίρνετε μια ντουζίνα τανκς, ένα μυστρί και μία πλάκα
κι αφού ξορκίσετε τον Μαρξ, θεμελιώνετε ατάκα.
Διαλέγετε ένα πτηνό, ει δυνατόν με 2 κεφάλια
το στήνετε στον Υμηττό με τα φτερά του σαν βεντάλια..»

Αυτά είναι παλιά συνταγή. Τώρα τα τανκς έχουν αντικατασταθεί από τηλεοπτικούς βόθρους, το μυστρί και η πλάκα είναι ντεμοντέ. Έχουμε τα παπαγαλάκια που λένε απίστευτα ψέματα. Οι μπάτσοι βέβαια μπάτσοι, δεν άλλαξαν. Όπως κι οι ρουφιάνοι.

Υπάρχει πάντα ένα είδος παπαγάλου, που κάθεται στον ώμο κάθε χουντικού. Είναι ο μάστορας κάθε χούντας. Ή μικρός μάστορας, μαστοράκης. Κάποτε λίγες μέρες μετά από μια μεγάλη εξέγερση σε μια δικτατορία βλαμμένων εγκληματιών, ένας ρούφουλας πήρε συνέντευξη από φοιτητές που αντιστάθηκαν στη χούντα, με σκοπό να εξυπηρετήσει τους προδότες δολοφόνους πραξικοπηματίες. Οι φοιτητές βασανίστηκαν άγρια εξ αιτίας αυτού του ανακριτή. Μπορεί να γεράσει ένα κάθαρμα, αλλά πάντα βρίσκονται καθάρματα, να αντικαταστήσουν το δήμιο.

Σήμερα βέβαια τα ΜΑΤ βασανίζουν δημόσια, ενώ γαλάζια σκουλήκια, βαλτοί ρουφιάνοι, βολεμένα καθίκια, βρίζουν τους φοιτητές. Το έκαναν και το 1973. Γιατί τι θα κάνει κάθε χούντα; Θα τηρήσει την παράδοση, που θέλει εισβολή σε σχολές (ο μόνος τρόπος να πάνε Πανεπιστήμιο οι μπάτσοι) και άγρια καταστολή.

Φυσικά σήμερα γίνονται όλα για να γίνει η Πανεπιστημιακή Μπατσοκρατία, να υποβαθμίσουν εντελώς τα πτυχία, ώστε να υπάρχουν σκλάβοι με προσόντα, αλλά να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Μέχρι να κλείσουν εντελώς τα ΑΕΙ, στέλνοντας τα παιδιά στα ιδιωτικά, όπου με την αξία των χρημάτων σου θα πάρεις πτυχίο, για να δουλέψεις στις 50.000 κενές θέσεις Ειλώτων στον Τουρισμό. Βία και συκοφαντία. Η νοθεία λείπει, όπου να ’ναι έρχεται. Μας προετοιμάζουν γι’ ακόμα χειρότερα. «Μείνετε μέσα, έχουν μύκητα στα νοσοκομεία». Βγείτε έξω, έχουμε κτήνη στην κυβέρνηση.

Μια παρένθεση. Μητσοτάκη, κάθαρμα, απατεώνα, ο ΕΝΦΙΑ όχι μόνο δε μειώθηκε αυξήθηκε. Όχι μόνο σε μένα στους περισσότερους. Αλλά τα καθίκια είπαν από πριν το ψέμα. «Μειώσεις»! Ποιοι είχαν μειώσεις; Προφανώς οι εφοπλιστές για τους οποίους σκίστηκε ο Κούλης στην ΕΕ. Γιατί μένουμε Ευρώπη, αλλά όχι και μας πειράξουν τον κουμπάρο! Έτσι είναι, οι μπάτσοι βαράνε προσοχή σε μεγαλέμπορους ναρκωτικών, παλιοτόμαρα κομπιναδόρους, αλλά δέρνουν το παιδί σου κι εσένα μέσα στο σπίτι σου, όπως έδειραν τον ηλίθιο τον Ινδαρέ, που πήγε και τους έδωσε την ψήφο του. Αυτός τουλάχιστον πήρε αυτό που ψήφισε.

Είμαστε στο 1973, περιμένουμε τώρα μια εισβολή και καθαρίσαμε. Όσο για τους μαστοράκηδες, την ξέρουν τη δουλειά. Μόλις δουν τα σκούρα την κάνουν για έξω, κι έρχονται όταν νομίσουν πως ξεχάσαμε. Φταίμε κι εμείς όμως γιατί έπρεπε να πιάσουμε τους δήμιους και να τους πούμε πριν τους κρεμάσουμε: Εξ αιτίας βασανίστηκαν και πέθαναν άνθρωποι. Αλλά έτσι είναι, όταν αφήνεις ένα παράσιτο, αυτό πολλαπλασιάζεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 | 1:38 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου