Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 02 Δεκ 2021
Υπάρχουν χειρότερα από τον κορονοϊό. Το χειρότερο όλων είναι να εξουσιάζουν οι ναζί.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Ο Μητσοτάκης είναι ένας παράφρων δικτάτορας. Ο σκοπός του είναι να συνεχίσει το πλιάτσικο και να εκδικηθεί το λαό, επειδή στείλαμε στο διάολο το μπαμπά του, το κάθαρμα, τον αποστάτη.

Έχει διαλύσει το ΕΣΥ. Αυτές τις μέρες που έλειψα είδα από πρώτο χέρι την απερίγραπτη κατάσταση στα νοσοκομεία. Όπως είπα υπάρχουν κι άλλες ασθένειες εκτός του ιού. Συνάνθρωποί μας πεθαίνουν γιατί δεν υπάρχουν γιατροί και υλικό.

Τι κάνουν λοιπόν τα γαλάζια αποβράσματα; Μήπως διορίζουν γιατρούς, νοσηλευτές κλπ; Όχι βέβαια, παίρνουν βαφτιστήρια στην αστυνομία. Η οποία είναι, άντρο διαφθοράς. Φτιάχνουν μήπως νοσοκομεία; Αγοράζουν εξοπλισμό; Παίρνουν περιπολικά, όπλα και μίζες. Πολλές μίζες. Να ’χουν και για τις μελλοντικές γενιές παρασίτων. Είπαμε από την αρχή που το πάει. Δεν είναι πια θέμα τα εμβόλια αλλά η υποταγή σε οποιαδήποτε απαίτηση της κυβέρνησης.

Τα εμβόλια δεν πιάνουν τις νέες μεταλλάξεις πράγμα πολύ φυσικό αφού η μετάλλαξη ενός μικροβίου έχει σκοπό να το βοηθήσει στην επιβίωση του. Στην προκειμένη περίπτωση εις βάρος μας. Γι αυτό θέλουμε νέα εμβόλια, φάρμακα, γιατρούς… Έχουμε μόνο πρόστιμα.

Λίγα λόγια για τους ακόμα χειρότερους αλήτες, τους Κιναλήτες. Η Καλλιόπη είναι μεταξύ Ανδρουλάκη και Λοβέρδου. Όποιος και να βγει, το ΚΙΝΑΛ είναι τσόντα της ΝΔ. Ο Λοβέρδος θα είναι ο νέος υπουργός νοσηρότητας του καθάρματος Μητσοτάκη.

Γιατί μόνο πρόστιμα στους ανεμβόλιαστους; Πλεύρη έχουμε, στείλτε τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Με Λοβέρδο θα τους διαπομπεύουν στα κανάλια. Όπως τις οροθετικές. Νικήθηκε το AIDS έτσι;

Μακάρι να βγει ο Λοβέρδος πρόεδρος. Θα είναι μια δίκαιη τιμωρία για τους ελεεινούς του ΚΙΝΑΛ. Θα πήγαινα να τον ψηφίσω, αν δεν θεωρούσα ντροπή, να πας να ψηφίσεις σε μαφιόζικη συμμορία τον καταλληλότερο νονό. Εδώ κάποιοι μαφιόζοι μπορεί να παρεξηγηθούν. Μπορεί να είναι εγκληματίες, αλλά να τους συγκρίνω με το ΚΙΝΑΛ είναι πολύ, το παραδέχομαι.

Υπάρχει κάτι ακόμα. Λέγεται κανιβαλισμός, είναι αποτέλεσμα της ναζιστικής κυβερνητικής πολιτικής. «Γιατί βρήκε ο τάδε παπάς ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό»;

Έχουν δίκιο όσοι διαμαρτύρονται για την ανισότητα. Εκείνο που πρέπει να ζητάμε είναι περισσότερες ΜΕΘ, ενίσχυση του ΕΣΥ γενικά. Ποτέ δεν είπα στο νοσοκομείο «γιατί κοιτάς αυτόν γιατρέ;» ενώ υπήρχαν πολλά γαλάζια γίδια. Αυτονόητο το γιατί. Δε θα πέσω στη φάκα του φασισμού.

Το πρόβλημα είναι η ανισότητα, είναι τα χάλια του ΕΣΥ, αλλά η λύση είναι αγώνας για δημόσια Υγεία. Πρόβλημα που δημιούργησαν οι ναζί της ΝΔ είναι πως δεν υπάρχουν ΜΕΘ για όλους.

Μας φέρονται λοιπόν όπως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Καιρός να αποφασίσουμε: Απόδραση ή φούρνοι. Γιατί μετά έχει φούρνο.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 | 7:12 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου