Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 23 Φεβ 2021
Ο γνωστός (τραγωδία)
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Εις της Αθήνας τα στενά, τα έρημα δρομάκια, πηγαίνουν έμποροι σαρκός μικρά φτωχά παιδάκια σε νοικοκύρη δεξιό, γνωστό και τιμημένο, να ασελγήσει πάνω τους, κτήνος ξεφτισμένο!

Το πάθος του για τα παιδιά, την τρυφερή τη σάρκα, είναι μεγάλο, δυνατό, κι όταν θα βγει μια τσάρκα, για θύμα ψάχνει, οσφραίνεται σα λυσσασμένος λύκος, για να τον πιάσουν, δεν μπορούν, τον προστατεύει οίκος!

Πολιτικός που είναι ξακουστός και πρώτος μες τη χώρα, πλάτες του κάνει στιβαρές για να περνά την ώρα, των ανήλικων τις ψυχές να τρώει, να ευχαριστιέται, κι αυτός με τον πρωθυπουργό στο βούρκο να κυλιέται.

Σαν το κακό μεγάλωσε, μας έπνιξε η βρώμα, μα τα κανάλια βγήκανε - ας όψεται η κονόμα – μπουγάδα ευθύς να βάλουνε, το τέρας που βρωμάει, παιδάκια ανενόχλητο συνέχεια να πηδάει!

Ο κόσμος ανάκτησε και η οργή περίσσια, του άθλιου παιδεραστή μας λέρωσαν τα χύσια! Κι αντί να τον συλλάβουνε οι μπάτσοι οι μιλημένοι, μερόνυχτα τον άφησαν έγκλημα να ξεπλένει. Το κινητό το πήρανε μετά από ένα μήνα και τα στοιχεία θάφτηκαν πιο μακριά απ’ την Κίνα!

Βγήκε γαλάζιων η ορδή «καλών νοικοκυραίων», «πιστών - εντίμων χριστιανών», τρανών φασισταραίων, ψευτών, κλεφτών, λωποδυτών, φονιάδων, καθαρμάτων, του κτήνους υπερασπιστές και των δικαιωμάτων ανθρωποφάγων βιαστών Ελληνικών τεράτων!

Και μείναμε εμβρόντητοι απ’ την πολλή ξευτίλα, το πόσο έφτασε βαθιά η απόλυτη σαπίλα, απ’ ένα κόμμα αστικό, που ψήφισαν μυριάδες, να υποστηρίζουν βιαστές τόσοι αληταράδες!

“Το κάνουν κι άλλοι” είπανε να το δικαιολογήσουν και με ψευτιές και photoshop να μας παραπλανήσουν! Όμως η βρώμα είναι πολλή, κουκούλωμα δεν πιάνει, να τιμωρήσουνε ζητούν το άθλιο τσογλάνι. Κι εκείνους που προσπάθησαν να κρύψουνε το κρίμα, η τιμωρία έρχεται, δεν τους γλυτώνει χρήμα.

Γιατί ο κόσμος σίγουρα θέλει για τα παιδιά να παίζουνε μ’ ασφάλεια, με περισσή χαρά. Και τέτοια κτήνη ύπουλα με αυτούς τους συνεργάτες, θα τιμωρήσει αυστηρά, μην έχουν αυταπάτες. Μπορεί τώρα να χαίρονται κλέφτες και βιαστές, μα σύντομα θα ανοίξουνε γι’ αυτούς οι φυλακές.

Ζητάμε όμως την πηγή, ζητάμε την αιτία, που βγαίνουν όλα τα κακά και η φαυλοκρατία και βλέπουμε πως είναι αυτό που λεν δικτατορία. Δικτατορία των αστών, των λίγων αρουραίων που κάνουν οτιδήποτε εις βάρος των «πλεμπαίων».

Εργάτη, διώξε το ζυγό που σε κρατά για χρόνια φυλακισμένο κι όμηρο στα μαρμαρένια αλώνια και πάλεψε για τη ζωή, για τα παιδιά, για σένα, κάνε τον κόσμο όμορφο μην ζεις μέσα στο ψέμα. Δεν σου ταιριάζει η βρωμιά, η μπόχα η δυσωδία, σου πρέπει η μοναδική (Λαϊκή) Δημοκρατία!


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 | 5:26 π.μ.
πηγη: https://www.huffingtonpost.gr

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου