Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 25 Νοέ 2019
Η μεγάλη των ρουφιάνων σχολή
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 
 
Γράφει ο mitsos175

“Σχολές Μπογδάνου. Γίνετε ρουφιάνοι με πτυχίο.
Μάθετε από τους επαγγελματίες καταδότες, τους μεγαλύτερους χαφιέδες.
Πρόδωσε κι εσύ το διπλανό σου και κάνε καριέρα στην αστυνομία, τις μυστικές υπηρεσίες, ακόμα και τη Βουλή!
Σχολές Μπογδάνου. Αναγνωρισμένα πτυχία, σίγουρο κάρφωμα.
Σχολές Μπογδάνου. Έλα τώρα! Θα στα πούμε ΟΛΑ”.

Συγνώμη για τη διαφήμιση, αλλά δεν γίνεται άρθρο για σπιούνους χωρίς σπόνσορα.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τη ρουφιανιά και τη ΝΔ.

Το κάρφωμα θεωρείται πλέον απαραίτητο προσόν μαζί με το πιστοποιητικό του βαφτιστηριού ή του κουμπάρου. Απαραίτητο για θέση στο δημόσιο του Μητσοτάκη, κυρίως στην αστυνομία, το στρατό, την ΕΥΠ κλπ. Αλλά και στον ιδιωτικό τομέα η τέχνη του ρουφιάνου εκτιμάται δεόντως, ιδίως αν το αφεντικό είναι εθνικόφρονας.

Γι αυτό η κυβέρνηση φροντίζει (στο πλαίσιο καταπολέμησης της ανεργίας) να μας εξασκεί στη ρουφιανιά, την προδοσία, το δόσιμο. Είναι πράγματι μια ευγενική προσφορά του Μητσοτάκη και αυτό οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε.
Ποτέ πριν ο κλάδος των ρουφιάνων δεν γνώρισε τόση άνθιση. Οι καταδότες, οι χαφιέδες, οι ρούφουλες, οι προδότες, είχαν να δουν τέτοιες δόξες από την εποχή της χούντας, που κοιμιζόμασταν με τα παράθυρα ανοικτά και τις πόρτες σπασμένες, για να μπορούν να μας παρακολουθούν πιο άνετα. Γιατί, τι να δεις με κλειστά παντζούρια;

Η κυβέρνηση λοιπόν προσφέρει ρουφιάνεμα σε λογικές τιμές. Θα ήταν εντελώς δωρεάν, αλλά πρέπει να ζήσουν κι οι εταιρείες τηλεφωνίας. Μπορείτε όμως πάντα να πεταχτείτε μέχρι στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, για να καρφώσετε το γείτονά σας.
Τι να καρφώσετε; Τα πάντα! Αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα. Δεν τους νοιάζει τι θα καρφώσετε, αρκεί να καταδώσετε τους άλλους. Ή αν προτιμάτε, τον εαυτό σας.

Πείτε τι έκανε σήμερα κάποιος: Πχ “η τάδε σήμερα το πρωί ήπιε πορτοκαλάδα”. Χεστήκανε για την πορτοκαλάδα της τάδε. Όμως έτσι έγινε ένα μεγάλο βήμα, για να συνηθίσουμε την ιδέα της παρακολούθησης, του κουτσομπολιού και κατόπιν της προδοσίας.
Βλέπετε, δεν χρειάζεται να βρεθούν τα μεγάλα μυστικά. Χρειάζεται να παρακολουθούνται οι πολίτες μεταξύ τους. Δεν σας αρέσει να παραβιάζεται η ιδιωτική σας ζωή; “Στα τέτοια τους”!
Η παρακολούθηση είναι πλέον απαραίτητη, σχεδόν υποχρεωτική! Στο άμεσο μέλλον θα είναι κάτι σαν τη στρατιωτική θητεία χωρίς όμως να τελειώνει ποτέ και βέβαια θα αφορά όλους: Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

 
Έτσι υπάρχει πια συγκεκριμένος αριθμός, ώστε να καρφώσουμε εύκολα τους καπνιστές. Το τσιγάρο δεν είναι παράνομο, εκτός αν έχει μέσα χόρτο, όμως το κάπνισμα είναι. Σε δημόσιο χώρο.
Στο σπίτι τους ας πάθουν καρκίνο, δεν το απασχολεί η υγεία το κράτος, δεν είναι γιατροί, δικτάτορες είναι.

Μπορείτε επίσης να προδώσετε, όποιον ταΐζει αδέσποτα! “Ποινικοποιούν τη σίτιση αδέσποτων”. Και αύριο θα κάνουν παράνομη τη σίτιση ανθρώπων. Ήδη ο υπουργός καταστολής έδωσε τελεσίγραφο σε όσους πρόσφυγες βρήκαν καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα κτήρια, τα οποία όχι μόνο δεν έμενε κανείς, αλλά μέχρι να πάνε Αναρχικοί, ήταν σκουπιδότοποι και εκτροφεία αρουραίων. Η κυβέρνηση, θέλει να φύγουν οι άνθρωποι, να ξανάρθουν τα ποντίκια, οι κατσαρίδες, η μούχλα κλπ. “Κανονικότητα”.

Το ρουφιάνεμα λοιπόν είναι τρόπος ζωής. Παρασιτισμού για την ακρίβεια. Δεν θέλουν σοβαρές πληροφορίες, θέλουν να εθιστούμε, να συνηθίσουμε τη μπόχα του Μεγάλου Αδερφού, ώστε να μη μας ενοχλεί στο μέλλον η παραβίαση κάθε Ελευθέριας και ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.
Τότε που το κάρφωμα δεν θα σημαίνει μόνο πρόστιμο, αλλά ενδεχομένως απόλυση, φυλακή, και ίσως βασανιστήρια, εξορία και εκτέλεση, όπως γίνονταν παλαιότερα. Το πάνε λάου – λάου για δικτατορία.

Στα καρφιά έχουμε να ψιθυρίσουμε δυο φωνήεντα: Όπως έχετε ακούσει, την προδοσία αγάπησαν πολλοί, τον προδότη κανένας. Οι ρουφιάνοι είναι ότι πιο σιχαμένο.
Δυστυχώς η ΟΠΛΑ που καθάριζε τα καθάρματα, δεν υπάρχει. Κρίμα. Όμως “τοίχο – τοίχο, μη σε πετύχω” λέει η φράση.
ΠΗΓΗ:
 
© Copyright 2011 - 2020 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου