Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 20 Σεπ 2022
Καρκινογόνος πολιτική
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Ευσεβής πόθος της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης είναι η επαναφορά της μοναρχίας. Το 30%, που ήταν οι χουντοβασιλικοί το 1974, ήταν ως το 2012 ο σκληρός πυρήνας της Νέας Δικτατορίας (ΝΔ). Όλοι αυτοί θέλουν επιστροφή του καρκίνου που λέγεται «Γκλύξμπουργκ».

Κατά καιρούς βγαίνουν τα ζόμπι από τους τάφους και κάνουν προπαγάνδα λες και δεν ξέρουμε τι δεινά έφερε η μοναρχία στη χώρα. Ανεπανάληπτες καταστροφές, όπως αυτή της Μικράς Ασίας, πολέμους, δολοφονίες, διώξεις, χούντες, νεποτισμό, διαφθορά, κι ένα σωρό άλλα. Δεν είναι τυχαίο πως η καμαρίλα των αυλικών παρασίτων βρωμούσε περισσότερο κι από την ποδαρίλα, ακόμα κι αν κάποιος πάτησε σκατά.

Ο Μητσοτάκης μπαμπάς ήταν από τους φανατικούς φιλοβασιλικούς. Ήταν αυτός που βόλεψε με διάφορες αποφάσεις το κωλόσογο, όχι μόνο το δικό του, αλλά και του Γκλύξμπουργκ, έλεγε τον Φεβρουάριο του 1988 πως τάχα το δημοψήφισμα του 1974 ήταν «άδικο». «Unfair» ήταν η ακριβής λέξη που χρησιμοποίησε δείχνοντας, άλλη μια φορά πόσο αντιδημοκρατικό κάθαρμα ήταν. Περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αποστάτη;

Αλλά κι ο υιός του, ο Κούλης, μια χαρά βόλεψε τον Κάρολο, πριν γίνει μονάρχης στα 73 του αφού του επέτρεψε να «αξιοποιεί» το Τατόι, δηλαδή του χάρισε! Όλα για τους ψήφους των μοναρχοφασιστών, που θέλουν «ψωμί ελιά και Κώτσο βασιλιά», αν και εγώ πιστεύω πως θέλουν στον κώλο μια κλωτσιά.

 

Είναι μέσα στις προθέσεις τους να ξαναφέρουν τους ξένους κηφήνες στο θρόνο, για να έχουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση να κάνουν πλιάτσικο. Γιατί ένας βασιλιάς θα κάνει τα πάντα, όπως κι ένας ναζί, για να μην έρθουν οι αριστεροί στην εξουσία και χαθεί η μάσα. Γι αυτό αγάπη μου τους βασιλιάδες τους αποκεφαλίσουμε, ντουφεκίζουμε μαζί με το σόι τους για να ησυχάσουμε μια για πάντα. Ήξεραν οι Γάλλοι και οι Ρώσοι.

 

«Της Αμύνης τα παιδιά
διώξανε τον Βασιλιά
και του κόψαν τα βρακιά του
για να πάει στην δουλειά του
τον περίδρομο να τρώει με το ξένο του το σόι…»

Όταν όμως έχεις ωραιότατες κρεμάλες, δεν τον διώχνεις έτσι τον άλλο, τον κρεμάς ανάποδα και τα ζόμπι το βουλώνουν μια για πάντα. Για κάντε ένα δημοψήφισμα δεξιοί, να δούμε πόσοι θέλουν τον Κοκό ή τον Παύλο. Αντί να κρύβεστε από ντροπή, γιατί έγινε βασιλιάς ο Κάρολος (πολύ γέλιο για μας – μεγάλο δράμα για τους Εγγλέζους), μας λέτε για πρίγκιπες και πριγκίπισσες λες και είμαστε νήπια.

Φυσικά η πλειοψηφία του 70% που ίσως τώρα είναι και 90%, κάνει χοντρή πλάκα στους βλάκες με κορόνα.

Πχ «Αν είστε κάτω από 70 και πάνω από 10 και γουστάρετε βασιλιάδες κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την αντίληψή σας».

Δυστυχώς λόγω χώρου δεν μπορώ να γράψω όλα όσα λένε.

Όμως μπορώ να πω με σιγουριά πως πρέπει στο εξής τα ΜΜΕ, κάθε φορά που λένε για την Πρόεδρο της Δημοπρασίας, να δείχνουν τη φωτογραφία, που έχει ντυθεί κακοποιός του 19 αιώνα. Χρειαζόμαστε το γέλιο και κάποια πράγματα, όπως το καρναβάλι, είναι ανεκτίμητα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου