Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 13 Νοέ 2021
Κούλης + Ταγίπ = Love
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Μητσοτάκης: Το χειρότερο κάθαρμα. Δεν νοιάζεται για τίποτε άλλο παρά μόνο για τον εαυτό του. Το μόνο που αγαπάει πραγματικά ο καλοπερασάκιας ανθρωποφάγος είναι το χρήμα.

Όμως έχει φίλους και δε μιλάμε για τους κόλακες τα παράσιτα των καναλιών που τους γλείφουν καθημερινά τον πισινό. Έχει την απόγονο του Χίτλερ, την αδίστακτη Μέρκελ, τους μαφιόζους (νονούς – κουμπάρους) και τον Σουλτάνο.

Χωρίς τον Ερντογάν σήμερα θα έπρεπε να απολογείται για την τραγική κατάσταση που έφερε τη χώρα.

Για τα αμέτρητα σκάνδαλα των γαλάζιων κομματόσκυλων, το τεράστιο πλιάτσικο που έγινε τα τελευταία δυο χρόνια από συγγενείς και χαχόλους.

Για την αύξηση της ανεργίας της ακρίβειας, το στασιμοπληθωρισμό δηλαδή που ρήμαξε τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Για την αύξηση ρεκόρ του χρέους την μεγάλη ύφεση, τα ελλείμματα, που φέρνουν ένα νέο μνημόνιο.

Για τους αντεργατικούς νόμους, τα λουκέτα, τη βία και την εγκληματικότητα, την καταστολή, τις δολοφονίες και τις αυθαιρεσίες των πρόσφατα διορισμένων βαφτιστηριών.

Για την ανύπαρκτη δικαιοσύνη, την υποδούλωση και μετατροπή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και προπαγάνδας.

Για τα καθημερινά ψέματα και συκοφαντίες των πολιτικών αντιπάλων για την αθλιότητα, το διχασμό, τη μετατροπή των πολιτών σε ρουφιάνους.

Φυσικά για την εγκληματική διαχείριση της επιδημίας, τα αντιφατικά έως παράλογα μετρά που θέτουν υπό διωγμό εκατομμύρια συνανθρώπους μας.

Την πλήρη υποβάθμιση και απαξίωση του ΕΣΥ. Φέτος έχουμε ακόμα λιγότερους γιατρούς. Οι ήρωες στην Ελλάδα είναι αυτοί που προσφέρουν με αυταπάρνηση για τους διώξει τελικά το κράτος. Πολύ φυσικό, αφού κυβερνάν οι απόγονοι κτηνοβατών ναζί και προδοτών.

Για το φιάσκο με τα εμβόλια όπου μέχρι να έρθουν είχαμε 4.606 νεκρούς και τώρα πάμε να περάσουμε και τις 17.000 θανάτους! Τρις χειρότερα από πέρυσι που δεν είχε εμβολιαστεί κανένας.

Για τις ΜΕΘ που δεν έγιναν ποτέ για τους γιατρούς που όχι μόνο δε διορίστηκαν αλλά απολύθηκαν.

Για την κατάσταση στην Παιδεία, τα μέσα μεταφοράς, τις υποδομές. Για μια χώρα που καίγεται και που βουλιάζει, που ρημάζεται καταστρέφεται συστηματικά.

Για την υποτέλεια στους ξένους ιμπεριαλιστές, για την χωρίς όρους παράδοση σε τοκογλύφους και αρπακτικά που θα ξεσπιτώνουν σε λίγο εκατοντάδες χιλιάδες.

Ευτυχώς όμως για το Μητσοτάκη υπάρχει ο Ταγίπ, έτσι τα πετσωμένα φερέφωνα έχουν να που και κάτι άλλο εκτός από το πόσο υπέρκομψο είναι το ζευγάρι των δικτατόρων.

Κινδυνεύουμε πάλι από τους άοπλους πρόσφυγες. Όχι από τα καθάρματα, τους προδότες δεξιούς. Ταγίπ, ο Μητσοτάκης σε ευχαριστεί θερμά. Σου χρωστάει τόσα πολλά…


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 | 9:51 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου