Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 11 Νοέ 2021
Μερικοί φίλοι των Τούρκων.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Επειδή κάποιοι μας τα έκαναν τσουρέκια θα μιλήσω για τους πραγματικούς φίλους των Τούρκων. Όχι του γειτονικού λαού, που υποφέρει κι αυτός όπως εμείς, αλλά της Τουρκικής κυβέρνησης. Ας μην πάω πολύ παλιά στους κοτζαμπάσηδες, θα πω γι’ αυτούς που έζησα και που πρόσφεραν μεγάλες υπηρεσίες στην Τουρκία.

1. Οι χουντικοί προδότες.

Απέσυραν τη μεραρχία από την Κύπρο, διέλυσαν την άμυνα του νησιού, με το να κάνουν πραξικόπημα κατά του Μακαρίου δίνοντας άλλοθι λουκούμι στους Τούρκους να εισβάλουν και να καταλάβουν το 40%. Κανονικά ήθελαν κρέμασμα.

2. Ο Παπάγος. «Με την ονομασία "Σεπτεμβριανά" έμεινε στην ιστορία το οργανωμένο πογκρόμ της νύχτας της 6ης Σεπτεμβρίου 1955, εξ ου και η ονομασία, που συνέβη στη Κωνσταντινούπολη, όταν καθοδηγούμενος τουρκικός όχλος προκάλεσε βίαια επεισόδια κατά των περιουσιών των Ελλήνων ομογενών και των Αρμένιων, πλην όμως Τούρκων υπηκόων, καθώς και άλλων μη μουσουλμανικών μειονοτήτων, λεηλατώντας και πυρπολώντας ελληνικά καταστήματα, σπίτια, σχολεία και βεβηλώνοντας εκκλησίες ακόμα και νεκροταφεία δημιουργώντας τρομοκρατία και ανασφάλεια για τις υφιστάμενες μειονότητες. Αφορμή έδωσε μια βομβιστική επίθεση στο πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, που όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια ήταν σκηνοθετημένη προβοκάτσια από την ίδια την τουρκική κυβέρνηση»... «Η αντίδραση της Ελληνικής Κυβερνήσεως στα γεγονότα της 6ης – 7ης Σεπτεμβρίου 1955 υπήρξε από χλιαρή έως ανύπαρκτη».

3. Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. «Ευχαριστώ τους Αμερικάνους» που μας «τον ακούμπησαν» οι γείτονες στα Ίμια.

4. Η ΝΔ. Οι απόγονοι των δοσίλογων της Κατοχής είναι ως γνωστό δούλοι των ΗΠΑ.

Είναι επίσης γνωστή η θέση του Καραμανλή για την απόσταση Κύπρου Ελλάδας. «Η Κύπρος κείται μακράν» είπε το 1974. Πάντως «μακρύτερα» από τη Βόρειο Κορέα που στείλαμε στρατεύματα.

Όσο για τους υπόλοιπους «καταλληλότερους» έκαναν ένα εξοπλιστικό αγώνα δρόμου, ο οποίος τελικά μας χρεοκόπησε. Τα χωρικά μας ύδατα είναι 6 μίλια ενώ τα εναέρια 10, δίνοντας αφορμή για συνεχείς παραβιάσεις και αερομαχίες.

Ο Μητσοτάκης έκανε επίσης μάγκα το Σουλτάνο.

Δεν είναι τυχαίο πως μετά τη συνάντηση Κούλη - Χαφτάρ ο τελευταίος από νικητής βρέθηκε ηττημένος, ενώ τα Τουρκικά πλοία κάνουν ο, τι γουστάρουν στο Αιγαίο.

Αλλά η βοήθεια δεν ήταν μόνο στη Λιβύη. Κούρδοι αγωνιστές συλλαμβάνονται και φυλακίζονται στην Ελλάδα. Είναι μια ακόμα προσφορά στη σύμμαχο και γείτονα.

Δε νομίζουν λοιπόν οι δεξιοί πως κάπου πρέπει να το βουλώσουν, να βγάλουν το σκασμό; Πως προκαλούν αφάνταστα, όταν λένε τη λέξη Τουρκόφιλοι; Πως είναι αιτία αποπροσανατολισμού του Τουρκικού λαού οι μιλιταριστικές ανοησίες και οι τζάμπα μαγκιές; Πως με αυτό τον τρόπο βοηθούν στο να κρατηθεί στην εξουσία κάποιος που ονειρεύεται την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;

Σκάστε λοιπόν δεξιοί. Ήσασταν, είστε και θα είστε προδότες.Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 | 4:59 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου