Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 16 Ιούλ 2021
Δηλαδή δε μας έσωσε ο Μοσέ Γκαντεμιάν;
Κλίκ για μεγέθυνση
Γράφει ο mitsos175

 

Ω ω ω Μύκονος κι εμβολιασμένοι
Ω ω ω Γελάνε και οι ψεκασμένοι.

Ποιος σε γκαντέμιασε καλό μου νησί; Πρώτα γέμισες κακάκια και μετά κορονοϊό!

Ξέρω ποιος είναι ο καταλληλότερος γκαντέμης, αλλά αν πω το όνομα, θα πέσει μετεωρίτης να με πλακώσει.

Ο - ξέρεις ποιος - είπε πως φέτος θα έχουμε τουρίστες. Τι ήταν να το πει; Μόνο ηφαίστειο δεν έχει εκραγεί! Ακόμα. Όσο για τον τουρισμό; Σταθερή η κατάστασή του, όπως κάθε νεκρού.

Μύκονος λοιπόν το νησί των ανέμων. Μόνο ανέμων; Και τυφώνων! Σαν τυφώνας ήρθε η μεταλλαγμένη Δέλτα.

Αλλά μασάνε ορέ οι εμβολιασμένοι; Δείτε τα νούμερα.

Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια η Μύκονος “είχε πληθυσμό 10.134 άτομα στην απογραφή του 2011”. Πολύ ωραία, πόσοι εμβολιάστηκαν;

Σύμφωνα με την κυβερνητική ιστοσελίδα το σύνολο εμβολιασμών στο νησί είναι 15.698! Καλέ, πως γεννοβολούν έτσι; Σε δέκα χρόνια 50% αύξηση; Και μετά λεν για υπογεννητικότητα...

Αλλά υπάρχει εξήγηση. Στην πράξη εμβολιάστηκαν πλήρως 10.171. Τα υπόλοιπα είναι ΦΠΑ και διάφορα καπέλα.

Σαν αυτά που βάζουν οι καταστηματάρχες του νησιού στους πλούσιους τουρίστες. Εγώ μαζί τους είμαι. Ότι φόρο δεν πληρώνουν οι μεγιστάνες στις χώρες τους να το πληρώσουν στη Μύκονο να μάθουν. “Μπόνους” η θάλασσα με τα περιττώματα. Σα στο σπίτι τους οι κεφαλαιούχοι.

Οπότε να πούμε πως εμβολιάστηκαν όλοι να τελειώνουμε; Το λέμε.

Υποτίθεται ακόμα πως οι τουρίστες είναι εμβολιασμένοι, πως ταξιδεύουμε μόνο εμείς οι μπολιασμένοι, όπως μας λένε οι άλλοι. Τώρα που μπολιάστηκα καρπουζιά, θα την περάσω ζάχαρη όλο το καλοκαίρι.

Επομένως λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα με τον κορονοϊό.

Τι είπε ο Χαρδαλιάς; Δεν αποκλείει την επιβολή τοπικού lockdown; Δηλαδή δε μας έσωσε ο Μοσέ Γκαντεμιάν; Μύκονος, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Πάρος, Ίος και Σαντορίνη τίγκα στον ιό! Στη Μύκονο μάλιστα τετραπλασιάστηκαν τα κρούσματα μέσα σε μια βδομάδα!

“Στις έξι περιοχές που κάναμε αναφορά είναι ξεκάθαρη η επιδημιολογική επιβάρυνση, είμαστε ένα βήμα πριν πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα. Θεωρώ ότι μπορώ να τα αποφύγουμε αν τα επόμενα 24ωρα συντονιστούμε οι εμπλεκόμενοι. Χρειάζεται προσοχή για να στεγανοποιήσουμε τα cluster”.

Πως θα τα στεγανοποιήσεις τα “κλάστε”, Νίκο μ; Θα βάλεις φελλούς στους πισινούς; Ξέρω ότι μεταφράζεται “σύμπλεγμα, ομάδα, συρροές κλπ”, αλλά για φελλό το πάνε. Όχι όμως στη Μύκονο, γιατί εκεί διασκεδάζουν τα αφεντικά τους.

Ώστε τετραπλασιάστηκαν τα κρούσματα μέσα σε μια βδομάδα ε; Και πάλι για τη ΝΔ φταίνε οι νέοι!

Εντάξει νέοι, μιλήστε, πριν βάλουν τους μπάτσους να ψάχνουν και ρημάξουν στο ξύλο ό,τι Γεωργιανούς βρουν. Ποιος κερατάς σηκώθηκε όρθιος μέσα στο μπαρ; Γιατί ρε δεν ακούτε; Κάτω τα κεφάλια σας, ο ιός είναι ελεύθερος σκοπευτής!

Με κάτι τέτοια φυσικά γελάνε και οι αρνητές των εμβολίων. Όταν μας λένε πώς εμβολιάστηκε το 154% (!) του πληθυσμού και μετά μας λένε πως η Μύκονος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κρουσμάτων (848,63 στους 100.000) και πως μόνο χθες κόλλησαν 86, κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Άντε μετά να πείσεις τις θεούσες να κάνουν το εμβόλιο.

Φυσικά η πλάκα που γίνεται στο ίντερνετ είναι απερίγραπτη.

Επειδή όμως μιλάμε για Ανθρώπινες Ζωές, Υγεία και Ελευθερία, κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Και αυτοί δεν είναι οι νέοι...


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 | 6:01 μ.μ.

πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου