Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 07 Ιούλ 2021
Ο κανίβαλος του Amazon
Κλίκ για μεγέθυνσηΓράφει ο mitsos175

 

Ήταν ένας ανθρωποφάγος,
ήταν ένας ανθρωποφάγος,
που ήταν πλου - πλου - πλούσιος πολύ
που ήταν πλου - πλου - πλούσιος πολύ
οεοέ - οε - οε …

Επειδή είμαι υπερήφανος που είμαι Σταλινικός θα απαντήσω στο ερώτημα, αν πονάμε που ο δικτάτορας Μητσοτάκης συναντήθηκε με το μεγαλύτερο κάθαρμα παγκοσμίως με έξοδα δικά μας.

Λοιπόν δεν πονάω τώρα, αλλά θα πονέσω. Και θα πονέσουν περισσότερο οι υπόλοιποι. Τι εννοώ;

Πότε συναντήθηκαν; Προχθές. Πότε αυξήθηκαν τα κρούσματα και πάμε για νέα φυλακή; Χθες! Τυχαίο;

Λοιπόν ο κανίβαλος της Amazon φεύγει, αλλά σαν ανθρωποφάγος που σέβεται τον εαυτό του, είπε να κάνει ένα δωράκι στην εταιρία του. Υπενθυμίζεται πως ακόμα και δεξιά site μέχρι να συναντηθεί με τον Κούλη, τον σιχτίριζαν για τα αμέτρητα οικονομικά σκάνδαλα του.

Οι εργαζόμενοι του είναι δούλοι. Τους πληρώνει ψίχουλα, δεν τους αφήνει ούτε να ουρήσουν, τους εκμεταλλεύεται τόσο άγρια, που μόνο ο Μητσοτάκης μπορούσε να κάτσει να φάει με αυτό το κτήνος.

Στο μεταξύ δεν πληρώνει ουσιαστικά φόρους, ενώ είναι ο πλουσιότερος στον κόσμο! Ε με ποιον θα κάθονταν ο δικός μας νεοφιλελέ; Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Αυτά τα έλεγαν και τα MME της γαλάζιας συμμορίας.

Η Amazon με την πανδημία έκανε τρελά κέρδη. Μια ακόμα καραντίνα στην Ελλάδα, θα αυξήσει αρκετά εκατομμύρια τα κέρδη του καπιτάλα.

Κι αν πιστεύουν κάποιοι πως υπερβάλουμε, να θυμίσουμε πως έκανε η προηγούμενη χούντα του Παπαδόπουλου, με όλους εκείνους τους διάσημους από την Αμερική τους οποίους τραπέζωναν κι έκαναν όλα τα χατίρια τους.

Χατίρια που στοίχησαν ακριβά. Ο Μακαρέζος πχ είχε υπέγραψει με τον Ρόμπερτ Μακντόναλντ, σύμβαση για την Εγνατία Οδό. Ο απατεώνας πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε.

Λίττον! Υποτίθεται πως θα έκαναν επενδύσεις. Ύμνοι από τα φερέφωνα! Θα δίναμε 1.000.000 δολάρια και θα μας έφεραν 850! Μόνο που ήταν κόλπο να φάνε τα χρήματα οι χουνταίοι!

Πάπας! Του έκαναν όλα τα χατίρια απίστευτα σκάνδαλα, που μόνο γι αυτά έπρεπε να φάνε ισόβια, γιατί ήταν κολλητός των Αμερικανών πολιτικών.

Ωνάσης, Νιάρχος, Βαρδινογιάννης, Ανδρεάδης, Λάτσης κλπ. Δεν έτρωγαν μόνο μαζί με τον Παπαδόπουλο, έφαγαν κι ένα σωρό λεφτά του Ελληνικού Δημοσίου. Τουλάχιστο ο Ωνάσης έδινε τη λιμουζίνα στη Δέσποινα Παπαδοπούλου. Σας θυμίζει τίποτα; Ελικόπτερο, κι αυτό μεταφορικό μέσο είναι.

Στο μεταξύ ο πρώτος Αμερικανός πολιτικός που ήρθε στην Ελλάδα μετά τη δικτατορία ανταμείφθηκε. Ο Νίξον (μετέπειτα Πρόεδρος) έλαβε μέσω του Πάπας 549.000 δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία! Αν έδινε ο Πούτιν 1 δολάριο σε υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ, οι Αμερικάνοι θα κήρυτταν τον πόλεμο! Αλλά η Ελλάδα είναι αποικία των ΗΠΑ, οπότε εντάξει.

Τους αντιγράφει σε όλα ο Κούλης. Μένει λοιπόν να τον βάλουμε φυλακή, αφού χάσει την υπόλοιπη Κύπρο ή κάποιο άλλο κομμάτι…


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 | 3:02 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου