Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 11 Δεκ 2014

 

 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τον άγριο ξυλοδαρμό πολιτών στα αστυνομικά τμήματα της χώρας πώς συνδυάζεται, μόνο ο θεός της ΕΛ-ΑΣ γνωρίζει και μία ληθαργώδης συνείδηση που διέπει τον χώρο των ένστολων και του αρχηγού τους, που επιδίδεται σε λεκτικούς λεονταρισμούς.

Πώς ορίζεται - στ΄ αλήθεια - κ. Κικίλια κάποιος ταραξίας, όταν διαδηλώνει για το δικαίωμά του στην ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ξαφνικά βρίσκεται στo κρατητήριο, γιατί όντας οργισμένος από την άγρια απώθησή του, τα χημικά όταν διαδηλώνει ειρηνικά, μιλάει στον ντοπαρισμένο κρανοφόρο με οργή τονίζοντάς του: “Καλά δεν σέβεσαι το νήπιο που κρατώ στα χέρια μου;” μάλλον δε θα το απαντήσετε. ΄Ισως υπονοήσετε γιατί ήρθε στη διαδήλωση με το παιδί του; Μα γιατί ήταν μέρα μεσημέρι και όλος ο κόσμος διαδήλωνε. Επειτα, ήρθε με το παιδί του γιατί ωριμάσανε και τα νήπια στα έξι αυτά χρόνια μαζί με τους μαθητές και φοιτητές που κατ΄εξοχήν τίμησαν και φέτος τον 15χρονο έφηβο, που χάθηκε τόσο άδικα πριν από έξι χρόνια ανήμερα του Αγίου Νικολάου, δια χειρός Επαμεινώνδα Κροκονέα. Βέβαια κατανοώ ότι δεν είναι εύκολο να παραδεχθείτε ότι και τότε όπως και τώρα η αστυνομική αυθαρεσία που γέννησε τον Επ. Κροκονέα δεν έχει μετριαστεί, αντιθέτως έχει γίνει προσπάθεια να πολλαπλασιαστεί για να ενσπείρεται ο φόβος στους πολίτες.

Φυσικά υπάρχει ένα θέμα με τους μπαχαλάκηδες, τα παιδιά που βγάζουν μεγάλη οργή στους δρόμους, αυτό το κατανοούμε. Αλλά και αυτοί δεν είναι παραφυάδα της απόλυτης βίας που έχετε δημιουργήσει στους δημόσιους χώρους και αναπαράγεται από τα κανάλια;

Ποιός το βλέπει; ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ¨ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ άνθρωποι που υποψιάζονται τα υπόγεια δακρυγόνα (τηλεοπτικού τύπου) που τα υπερχρεωμένα τηλεοπτικά συστημικά μέσα που σάς αβαντάρουν σκάνε εντέχνως στις φοβισμένες ψυχές του κόσμου, με όχημα αργυρώνητους (ηλεκτρονικής εκδοχής) διαχειριστές της πληροφορίας.

Παρ΄όλα αυτά η γενικευμένη απορία της πλειοψηφίας των πολιτών αφορά τους “γνωστούς - αγνώστους” που δημιούργησαν καταμεσήμερο (της 6ης Δεκεμβρίου) εκτεταμένα επεισόδια στην Πάτρα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το φαινόμενο δεν πρέπει να πάρετε θέση; Χρόνιο το πρόβλημα των προβοκατόρων, που συζητούνται ευθέως και μέσα στα Μαθητικά Συμβούλια. Εσείς δεν έχετε ακούσει τίποτα;

Πώς να πάρετε θέση βεβαίως, όταν κάποιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι σημειώνουν “΄Οσο ζούμε στον αστερισμό μιας ρωμιοσύνης που είναι με τον σουγιά στο κόκκαλο με το λουρί στο σβέρκο, μιας νεκρόφιλης λεβεντιάς, που παράγει νεκρούς και που χρειάζεται νεκρούς, ας μην αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε άγριες διαδηλώσεις. Τις έχουμε διότι, σχεδόν, τις παραγγέλνουμε” (SIC).

Ο,τι όμως κι αν κάνετε, η αλήθεια σάς κυκλώνει. Ο,τι άσχημο και αν ξεβράσουν οι νοσηροί εγκέφαλοι, τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του νεο-Ελληνα σάς διαλύουν. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ του ΄73. Τα νήπια με χαμόγελο και την αφοπλιστική αθωότητά τους εγχάραξαν στη μνήμη τους στις 6 Δεκεμβρίου το σύνθημα: ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ”. Οι σφαίρες των ειρηνικών διαδηλωτών θα σάς στείλουν στα σκοτάδια των ενοχών σας. Μακάρι και της αναθεώρησης της πολιτικής σας απέναντι στους νέους της πατρίδας μας και της γενιάς του Αλ. Γρηγορόπουλου και του Ν. Ρωμανού, που δεν ανέχονται άλλο αυτή την άτυπη χούντα, που στήνει αύρες στους δρόμους, πνίγοντας τα πάντα στα χημικά όποιον αντιστέκεται, ωθώντας την Διεθνή Αμνηστεία αλλά και τους πιο σημαντικούς αρθρογράφους των μεγαλύτερων εφημερίδων Ευρώπης και Αμερικής να κάνουν λόγο (εννοείται η Διεθνής Αμνηστεία και οι δημοσιογράφοι...) για “ΚΛΙΜΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”.

 

 


 
© Copyright 2011 - 2019 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου