Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 14 Σεπ 2014

Παραλειπόμενα και… άλλα τινά

 

Μπόλικη μπριγιαντίνη στο μαλλί

 

Νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε με την περίπτωση Γεωργιάδη, που όλα τα βγάζει στη λοταρία. Εδώ πουλάει με το κιλό τα βιβλία (ο αποκαλούμενος και μαυραγορίτης της πολιτικής από σοβαρούς σχολιαστές) και θα σταματήσει τον εμετικό του κατήφορο, όταν μιλάει για τα αντισταθμιστικά οφέλη στο Υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας και το ΝΑΤΟ και δη στο όνομα του ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; Γνωρίζει άραγε αυτός ο κύριος ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ; Επειδή δηλαδή δίνει την κακοσκηνοθετημένη παράστασή του με μπόλικη μπριγιαντίνη στο μαλλί σε πρωϊνές τηλεοπτικές εκπομπές,σε γνωστό εφοπλιστικό κανάλι, δε θα πει ότι μάς πείθει με τις αρλούμπες του. Γέλωτα χαρίζει σε αμνήμονες μόνον. Δε λέει στα δασκαλάκια του, να του προβάρουν παραπάνω τα ασήμαντα λογίδριά του, που στη ΒΟΥΛΗ τον κάνουν σκέτη καρικατούρα, ειδικά όταν πουλά πνεύμα σε έντιμους πολιτικούς, όπως ο Θοδωρής Δρίτσας!!

 

 

 

Κάθε Παρασκευή στο προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας

 

 

Κομβικό γεγονός του Λαϊκού μας Πολιτισμού τα "Μικρασιάτικα" κάθε χρόνο, όπως και φέτος. Μία λαϊκή γιορτή που μάς ενώνει μέσα από παιδικές μνήμες στα Προσφυγικά. Μη λησμονάτε φίλοι μας του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου ότι πρέπει άμεσα να μάς ενημερώνετε και σεις, (όσοι δεν τρελαίνεστε από τις νέες τεχνολογίες) στο τηλέφωνο της ελεύθερης ΕΡΑ Πάτρας: 2610-240.367.- Το δικό μου e-mail είναι πάντως: [email protected] ΄Επειτα σάς περιμένουμε κάθε Παρασκευή καιστο προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας, όπου συγκεντρώνονται και συζητούν μαζί μας οι αλληλέγγυοι. Ανάμεσά τους πριν από λίγες ημέρες και συνάδελφός μας που ζει και εργάζεται στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας- ο Πωλ Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος υποσχέθηκε να αναδεικνύει τόσο τον αγώνα μας όσο και τις διάφορες πτυχές του πολιτισμού στην περιοχή!!

 

 

Η ΕΒU AKYΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΡΙΤ

 

Η ιστορία με την EBU είναι άξια δεύτερης "ανάγνωσης" από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Νομίζω ότι ο έγκυρος και καθολικά αποδεκτός Δημόσιος Οργανισμός για την λειτουργία των Δημόσιων Ραδιοτηλεοράσεων της Ευρώπης, βάλει ευθέως κατά της κυβερνητικής επιλογής της 11ης Ιουνίου του 2013 να ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο Β΄ΓΥΡΟΣ ΑΓΩΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - ΘΑΡΡΩ - ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του διευθυντή της EBU στον πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος καλείται να δώσει "εξηγήσεις" για την κυβερνητική ασφυξία της ΝΕΡΙΤ τους. Σαν να λέμε του νεροχύτη της κυβέρνησης, (sorry για την δημοσιοποίηση του συνειρμού που μού δημιουργήθηκε), που ξεπλένει ανομήματα και χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων αβασάνιστα. Και πώς όχι, "όλα πάνε ρολόϊ" για τη νέα ΥΕΝΕΔ, πού δίνει κατά καιρούς "βήμα" στους νέους έπαρχους του συστήματος. Είναι αυτοί που κατά καιρούς ομιλούν, όπως και στην χθεσινή ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών) περί "κοινωνικής συνοχής". Αυτής της συνοχής που διέρρηξαν οι ίδιοι και οι παρατρεχάμενοί τους εις τας Βρυξέλλας για να φέρνουν κάθε φορά το φιρμάνι για το τρένο της ανάπτυξης. Το τρένο της φυγής τους έχει σφυρίξει βέβαια, αλλά πού τσίπα να το εννοήσουν. ΄Εχουν γαντζωθεί από την εξουσία τους χειροκρότησαν και την χρυσαυγίτισα περιφερειακή τους σύμβουλο και αβάντι κορόϊδα Δυτικοελλαδίτες θα "μασήσετε κουτόχορτο την επόμενη πενταετία". Την φράση την έχουν στα χείλη τους, όταν υπομειδιούν. Και καλά αυτοί οι κουστουμοφόροι λιμοκοντόροι της εξουσίας (οι αιώνιοι ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ που φιλούν το χέρι του ΓΑΠ κάθε εξάμηνο που τον γροικούν λες και τους δίνει αντίδωρο εξουσίας) "κάνουν χρυσές δουλειές" με την βλαχοπολιτική τους στα χωριά της Αχαϊας αλλά τα θύματα της κρίσης τί κάνουμε είναι το ζήτημα, με εξαίρεση τους παντοτινους "ΕΦΙΑΛΤΕΣ", που ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ!!

 

Σύνταξη Χρυσή Κοσμάτου

 

 
© Copyright 2011 - 2019 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου