Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 22 Αύγ 2023
Ουκρανία: Ο Κυριάκος δημιουργεί το δικό του “Βιετνάμ” μόνο που αυτός που πέφτει μέσα είναι η Ελλάδα! (πως οι ΗΠΑ ξεκίνησαν το 1960 με τον ίδιο τρόπο στην Ινδοκίνα…)
Κλίκ για μεγέθυνση 
 

Τιμημένοι μου αναγνώστες, αν μη τι άλλο, υπάρχει σταθερότητα στη χώρα, να του το πιστώσουμε του Κυριάκου Μητσοτάκη του ηγέτη μας, του μοναδικού, του Ισόθεου. Το καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι θα καούμε και τον χειμώνα ότι θα αποκλειστούμε από τα χιόνια και από τους πλημμυρισμένους δρόμους. Ναι καλά μου παιδιά, η αχαριστία να λείπει. Ο Κυριάκος προσπαθεί να φέρει την κανονικότητα, γιατί αλλιώς θα καιγόμασταν τον χειμώνα και θα κρυώναμε το καλοκαιρι. Κανονικότητα κύριοι. Κανονικότητα. Ε τώρα μην γίνεστε κακοί, τι πάει να πει πέθαναν άνθρωποι. Το είδατε σε καμιά εφημερίδα, ίσως σε καμία ιστοσελίδα(από αυτές τις μεγάλες τις συστημικές, που “ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις”; Μην ψάχνετε και δεν το είδατε. Αλλά τι είναι δύο νεκροί μπροστά στην αναδυόμενη ηγετική φυσιογνωμία του πλανήτη, που κρατάει όλο τον κόσμο στα στιβαρά του χέρια; Ε, εντάξει υπάρχουν και δυσκολίες, αλλά κάτι τύποι σαν τον Πούτιν, τον Ερντογάν και τον Ραμα, είναι για τον Κυριάκο κάτι σαν ενοχλητικά κουνούπια…

Ο επικίνδυνος Κυριάκος θέλει το δικό του Βιετνάμ με την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας

Ξέρετε τιμημένοι μου αναγνώστες, λένε ότι η ιστορία μερικές φορές επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Αυτό που δεν λέει κανείς, είναι ότι η φάρσα στις περισσότερες περιπτώσεις έχει και θύματα. Αυτό θα πρέπει να μας απασχολήσει ιδιαιτέρως καλά μου παιδιά, μετά τις χθεσινές κινήσεις Μητσοτάκη, που κατάφερε να μας εμπλέξει άμεσα, σε έναν εν εξελίξει πόλεμο. Και να μασταν καμιά μεγάλη και υπολογίσιμη δύναμη, να το δεχτώ, η Στήλη Άλατος. Μεγάλη δύναμη, με σχέδια για επέκταση της ισχύος μας σε παγκόσμιο επίπεδο και βασικός παίκτης. Να ήταν η Ελλάδα αυτό να πω πάει στο διάολο, να το δεχτώ. Έλα όμως που η Ελλάδα, σκύβει δεξιά και αριστερά να αποφύγει την μυγοσκοτώστρα και η ισχύς της στο παγκόσμιο στερέωμα, έρχεται από το παρελθόν , από τα χρόνια τα αρχαία και όχι από τις επιτυχίες τις σύγχρονες. Τι δηλαδή νομίζετε κι εσείς καλά μου παιδιά, σαν διάφορους πυροβολημένους ότι θα ξυπνήσει ένα πρωί, ένας ηγέτης του μεγέθους του Κυριάκου (τέτοιους ψηφίζουμε, τέτοιους βγάζουμε) και θα μας οδηγήσει στα χνάρια του Μεγαλέξανδρου να φτάσουμε στην Ινδία, να κατακτήσουμε τον κόσμο και να κάνουμε πρωτεύουσα του κράτους την Κωνσταντινούπολη; Τέτοια σενάρια δεν βγάζει ούτε το Netflix, που βάζει τον Ηρακλή να τρώει μπάρες δημητριακών που τις έχει φτιάξει η Θεά Δήμητρα στον φούρνο που τις χάρισε ο Θορ, που ήρθε για επίσκεψη στον Όλυμπο, μαζί με τον Σακίλ Ο Νιλ.
Σας μπερδεψα καλά μου παιδιά; Γιατί είναι πολύ καθαρό αυτό που γράφω. Πάμε να σας τα κάνω λιανά η Στήλη Άλατος, που από χθες με έχει πιάσει μια ανησυχία, που δεν λέει να με αφήσει με τίποτα (μην είναι μάτι, να πάρω τη θειά μου στο χωριό να με ξεματιάσει, τι λες κι εσύ Γιώργο Γεραπετρίτη, που πάλι έλαμψες δια της απουσίας σου;) ένα βάρος απίστευτο.
Τι έκανε ο Κυριάκος χθες τιμημένοι μου αναγνώστες;. Ανακοίνωσε ότι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, θα εκπαιδεύσουν Ουκρανούς, στα F 16.
Δηλαδή οι Έλληνες Αξιωματικοί θα είναι τεχνικοί σύμβουλοι σε κράτος που βρίσκεται σε πόλεμο ( όχι ο Κυριάκος δεν έχει κηρύξει ακόμη τον πόλεμο στους Ρώσους, αλλά πλησιάζει η ώρα και μόλις του το πουν θα το κάνει), εμπλέκοντας άμεσα την Ελλάδα σε αυτόν τον πόλεμο. Ξέρετε καλά μου παιδιά, ποιό άλλο κράτος, ξεκίνησε την εμπλοκή του σε ένα πόλεμο, με την αποστολή στρατιωτικών συμβούλων σε μία από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές ; Οι ΗΠΑ στο Βιετνάμ.
Ναι καλά μου παιδιά, σωστά διαβάσατε, το 1960 οι Η.Π.Α, επί προεδρίας Αϊζενχάουερ, άρχισαν να στέλνουν στην Σαϊγκόν στρατιωτικούς συμβούλους ώστε να οργανώσουν και να εκπαιδεύσουν τον νοτιοβιετναμέζικο στρατό.Και από τον Ιανουάριο του 1961, με Πρόεδρος των Η.Π.Α τον Τζον Κένεντι, άρχισαν να στέλνουν μεγάλο αριθμό σύγχρονου στρατιωτικού οπλισμού στο Νότιο Βιετνάμ.
Τιμημένοι μου αναγνώστες, ο Κυριάκος δημιουργεί το δικό του Βιετνάμ ( Α! και όλα αυτά που γράφω είναι η ιστορική πραγματικότητα και υπάρχει σε όλα τα βιβλία ιστορίας), μόνο που τα μεγέθη δεν είναι ίδια η πρωτοβουλία μάλλον ανήκει σε άλλους και η φάρσα έχει αρχίσει να υλοποιείται.
Ναι καλά μου παιδιά, να μην έχετε καμία αμφιβολία, η χθεσινή επίσκεψη Ζελένσκι στην Αθήνα,μας έβαλε άμεσα σε πόλεμο. Εντωμεταξύ, ο Κυριάκος που αποφάσισε ως “αρχηγός του Στρατού” να εμπλέξει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας, δεν έχει κανένα δικαίωμα από το Σύνταγμα, να στείλει Έλληνες στρατιωτικούς στον πόλεμο. Αρχηγός του στρατού, είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Και για να έχουμε καλό ρώτημα Κυριάκο, πότε πήρες ψήφο στην Βουλή για να στείλεις ‘Ελληνες σε πόλεμο;
Καλά μου παιδιά ένα κι ένα κάνουν δυό ( έστω κι αν δεν του το έμαθαν αυτό του ισόθεου στα κολεγια και στα Χαρβαρντ. Είναι πασιφανές ότι ο Πούτιν δεν θέλει, ούτε και μπορεί πλέον να κάνει πίσω. Κι η ιδέα ότι θα ηττηθεί η Ρωσία χωρίς ενεργή εμπλοκή του ΝΑΤΟ είναι εντελώς ηλίθια. Και από πίσω βρίσκεται η Κίνα. Κι ο έχων το «έπος του Έβρου» μέγας ορειβάτης και βουνοκατακτητής, μπλέκει την Ελλάδα όλο και πιο βαθιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από βαθιά τοξικός … είναι πλέον και πολύ επικίνδυνος για τη χώρα του…

πηγη: https://thefaq.gr

 
© Copyright 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου