Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 11 Ιαν 2022
Εγκληματίες
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

Γράφει ο mitsos 175

 

Τα γαλάζια αποβράσματα βρήκαν να πουν. Για μια εκπομπή όπου ένας πρώην παρουσιαστής είναι κάθαρμα. Το να λένε βέβαια οι νεογιδοκράτες οπουδήποτε κάθαρμα «κάθαρμα», είναι σα να λέει ο γάιδαρος τον πετεινό «κεφάλα». Ωραία λοιπόν έμμισθα, βολεμένα καθικάκια. Συμφωνώ σε όλα όσα λέτε για το Στάθη και τους υπόλοιπους. Γι αυτό ζητάω παραίτηση της Τσιμεντώνης, γιατί ήξερε. Πλύνετε τώρα το σπέρμα του παιδεραστή Λιγνάδη.

Πάνε να τα συμψηφίσουν, αλλά δεν υπάρχει κανένας συμψηφισμός. Πέρα από το ότι ο βιασμός και μάλιστα ανηλίκων είναι ακόμα χειρότερο από το ανέβασμα video προσωπικών στιγμών, το Υπουργείο έχει τα βιογραφικά και το ιστορικό των υποψηφίων. Αυτό θα πει πως σίγουρα ήξεραν για τη μήνυση και τις κατηγορίες που είχε παλιότερα ο παιδεραστής. Εκτός, αν θέλουν να μας πουν, πως για μια θέση κλητήρα ή καθαρίστριας ελέγχουν τα πάντα, ενώ για μια καίρια θέση στο Εθνικό Θέατρο παίρνουν από το σωρό.

Να μιλήσουμε τώρα για ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα; Για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς επειδή δεν δόθηκαν φάρμακα, δε φτιάχτηκαν ΜΕΘ, απολύθηκαν γιατροί; Οι δεξιοί εγκληματίες μας κοροϊδεύουν ενώ σκοτώνουν κόσμο. Αντί να απολογηθούν, γιατί ανοίγουν τα σχολεία χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο προφύλαξης για τα παιδιά μας, πανηγυρίζουν γιατί λέει βρεθήκαν χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί θετικοί! Δεν είναι παρανοϊκοί, είναι αδίστακτοι. Αφού λοιπόν, φονιάδες της ΝΔ, τα τεστ έπιασαν χιλιάδες κρούσματα, να διανέμονται τότε Δωρεάν σε όλους. Να δούμε πόσα κρούσματα έχουμε επιτελούς. Λοιπόν γαλάζιοι δολοφόνοι; Μουγκαθήκατε; Γιατί λένε πως για τα τεστ δεν έχουν χρήματα. Έχουν όμως για όπλα. Για να σκοτώσουν δηλαδή έχουν, για να σώσουν ζωές, όχι.

Τσαντιστήκαν οι ΑΡΔ επειδή τους βρίζει ο κόσμος όπως βρίζει και το Μητσοτάκη. Να μην μας σκοτώνουν, να μη μας τυραννάνε, να μην τους βρίζουμε. Γιατί τι να πεις στο φονιά; Έχω χάσει ανθρώπους συγγενείς και γνωστούς από τον κορονοϊό (εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι), αλλά και από την υποβάθμιση του ΕΣΥ. Οι καρκινοπαθείς πχ δεν μπορούν να κάνουν τις θεραπείες τους. Δεν βρίσκουν γιατρό και πεθαίνουν πριν της ώρας τους. Όπως οι νεφροπαθείς και άλλοι πολύ σοβαρά άρρωστοι. Βλέπετε, πεθαίνουμε από ένα σωρό αρρώστιες, δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός. Σήμερα έμαθα πως ένας καλός φίλος χάθηκε από έμφραγμα, δεν πήγε από κορονοϊό. Ξαφνικά…

Να πούμε επίσης πως η φτώχεια μειώνει το προσδόκιμο ζωής. Το 2009 είχαμε προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα 80,19 χρόνια. Σήμερα είναι 78,57 χρόνια. Δεν φταίει μόνο ο κορωνοϊός. Για να καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται, θα πούμε δυο ακόμα μετρήσεις. Η γειτονική Τουρκία είχε το 2009 προσδόκιμο ζωής 74,07 χρόνια και το 2019 είχε 77,69 χρόνια. Άλλα κράτη που ήταν πίσω μας, που επίσης πληγήκαν σκληρά από την επιδημία, είχαν άνοδο στο προσδόκιμο ζωής. Η δεύτερη μέτρηση είναι η δραματική μείωση του πληθυσμού που άρχισε πριν τον κορονοϊό. Κάθε χρόνο εξαφανίζεται μια πόλη μεγαλύτερη από την Κοζάνη! Χανόμαστε, εξαφανιζόμαστε. Το 2009 ήμασταν 11.110.000. Σήμερα είμαστε λιγότεροι από 10.680.000. Αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικής. Ας ασχολούμαστε όμως με εκπομπές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 | 6:52 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου