Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 03 Ιαν 2022
Νέα εγκλήματα της γαλάζιας συμμορίας
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Νέος χρόνος, νέα λεηλασία, διώξεις και δολοφονίες από τη γαλάζια εγκληματική οργάνωση της ΝΔ (Νέα Δικτατορία).

Πριν από όλα όμως ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν στο Σύνταγμα. Πόνεσαν πολύ οι φασίστες, έσκασαν από το κακό τους. Τα δουλικά ακροδεξιά ζωντόβολα ζήλεψαν. Οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα που γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά έκαναν αυτό που φοβούνται τα γαλάζια τρολλάκια. Βγήκαν έξω! Τι φοβάστε νεογιδοκράτες, αφού είστε εμβολιασμένοι; Είστε; Είστε σίγουροι; Πόσες δόσεις κάνατε; Πάντως επειδή για πρώτη φορά ρατσιστές ανησυχούν για την υγεία προσφύγων, τους λέω πως σε ανοικτό χώρο ο ιός δεν διαδίδεται τόσο εύκολα, όσο, αν βγάλεις τη μάσκα, φιλήσεις την εικόνα και την ξαναφορέσεις.

Ή αν είσαι ώρες μέσα σε αίθουσα κλουβί με άλλα παιδάκια που έχουν κορονοϊό και δε το γνωρίζουν. Κι εδώ έχουμε το ειδεχθές έγκλημα με τη 16χρονη. Είναι ένα από 123.000 παιδιά που κόλλησαν στο σχολείο; Αν ναι τι έκανε η Κεραμέως και ο Μητσοτάκης; Είπαν μήπως να φτιάξουμε νέες αίθουσες και να πάρουμε προσωπικό ώστε να μειωθεί ο αριθμός μαθητών στα τμήματα; Όχι στρίμωξαν ακόμα περισσότερα παιδιά, έδιωξαν εκπαιδευτικούς και έκαναν ένα ηλίθιο επικοινωνιακό σόου.

Τα τεστ τα οποία χρυσοπληρώνουμε είναι αναξιόπιστα. Η κοπέλα έκανε αρκετά πριν πάει στο Νοσοκομείο. Όχι όμως μοριακό. που είναι το μόνο αξιόπιστο. Ακόμα χειρότερα δεν χορηγήθηκαν εγκαίρως τα μονοκλωνικά αντισώματα. Κι αυτό ισοδυναμεί με δολοφονία. Υπενθυμίζω πως μόλις πριν λίγες μέρες διευρύνθηκαν τα κριτήρια όσων είναι να σωθούν. Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται νέοι χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Είπαμε πως πρέπει να χορηγούνται αμέσως σε όλους, αφού είναι αντισώματα.

Γιατί βασάνισαν έτσι ένα παιδί και ίσως το σκοτώσουν; Για να τρομοκρατηθούν οι γονείς των υπολοίπων, ώστε να πάνε να εμβολιάσουν τα παιδιά. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων (που αυτό είναι το ζητούμενο) σας παραπέμπω στη δήλωση ενός ανεγκέφαλου κηφήνα. «Δεν έχω συμπτώματα καθώς είμαι εμβολιασμένος» είπε πριν τον διασωληνώσουν. Αυτός πως πάει; Του δώσανε τα φάρμακα, ή είναι του Σαμαρά και θα τον αφήσουν να ψοφήσει;

Χρειαζόμαστε νέα, αποτελεσματικότερα εμβόλια, κι όχι περισσότερες δόσεις από τα παλιά.

Χρειάζεται να δοθούν φάρμακα σε όλους.

Χρειάζονται γιατροί και νοσηλευτές.

Χρειάζονται δωρεάν αξιόπιστα τεστ.

Χρειάζεται ενίσχυση του ΕΣΥ. Χρήματα για την Υγεία και την Παιδεία, όχι για πόλεμο ή καταστολή.

Όσο δεν κάνουν τα παραπάνω, ΑΡΔ, θα έχουμε συνέχεια θύματα της δολοφονικής πολιτικής της Νέας Δικτατορίας.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 | 5:41 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com


 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου