Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 01 Σεπ 2021
Κατέρρευσε εντελώς η ασφαλίτικη σκευωρία σε βάρος του "Ινδιάνου". - Για το έγκλημα σε βάρος του 6 μήνες φυλακισμένου αθώου πολίτη ποιος θα λογοδοτήσει;
Κλίκ για μεγέθυνση
Να θεωρήσουμε τυχαίο το γεγονός - δεν έχουμε στοιχεία για να επικαλεστούμε το αντίθετο- ότι με το που ξηλώθηκε ο Χρυσοχοίδης από την κυβέρνηση, πήγε "κουβά' άλλη μια απίστευτη σκευωρία που είχαν στήσει οι ένστολοι υφιστάμενοι του σε βάρος ενός ολοφάνερα αθώου συμπολίτη μας

 

Μιλάμε για την περίπτωση του 30χρονου με το προσωνύμιο «Ινδιάνος», ο οποίος εδώ και μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρικάλων, στον οποίο οι μπάτσοι έχουν "φορτώσει" τον μισό ποινικό κώδικα σε βάρος του, για την υποτιθέμενη συμμετοχή του στη διάρκεια γεγονότων στην Ν. Σμύρνη στις 9 Μάρτη 2021. 
(Να θυμίσουμε ότι στα καθάρματα που δολοφόνησαν τον Ζακ Κωστόπουλο αποδόθηκε η κατηγορία της "Βαριά σκοπούμενη και επικίνδυνες σωματικές βλάβες", ενώ στον "Ινδιάνο" για κάτι "ψιλές" που δέχτηκε ένας μπάτσους οι οποίες του στοίχησαν τρία ράμματα του φόρτωσαν "απόπειρα ανθρωποκτονίας". Κι αυτό που την στιγμή που μπάτσος σπάσει δυο κόκκαλα στο χέρι ενός 13χρονου παιδιού το μόνο που θα υποστεί είναι ΕΔΕ .. και βλέπουμε ...).

 

Επανερχόμαστε τώρα στην σκευωρία που έστησαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί σε βάρος του επονομαζόμενου., "Ινδιάνου¨.
 
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η όλη υπόθεση με το μόνο "στοιχείο" σε βάρος του εδώ και 6 μήνες φυλακισμένου νεολαίου μια και μόνο κατάθεση ενός ψυχικά ασταθή συγγενικού του ατόμου, το οποίο μάλιστα στην συνέχεια την ανακάλεσε και υποστήριξε ότι υψηλόβαθμοί αστυνομικοί τον υποχρέωσαν να υπογράψει την κατάθεση που αυτοί είχαν συντάξει. Ηταν, λοιπόν φανερό, ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα μπορούσε να σταθεί στην ακροαματική βάσανο ούτε εκτάκτου δικαστηρίου σκοπιμότητας.

 

Πόσο μάλλον που στην συνέχεια ήρθε στην δημοσιότητα αναμφισβήτητο οπτικό υλικό που επιβεβαίωνε αυτό που από την πρώτη στιγμή είχε ισχυριστεί ο "Ινδιάνος". Δηλαδή ότι την συγκεκριμένη μέρα και ώρα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο συμμετείχε στα γεγονότα της Ν. Σμύρνης, αυτός βρισκόταν σε άλλη πόλη και έπαιζε μπάσκετ μαζί με φίλους του. 

Οπως μας λέει, λοιπόν η σημερινή ειδησεογραφία, η πρόταση που κάνει προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χριστιάνα Φραγκιά είναι να διακοπεί η προσωρινή του κράτηση και να αποφυλακιστεί .ο "Ινδιάνος" αφού «Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δικαιολογεί τη συνέχιση της κράτησης του», ενώ η σύλληψη του έγινε με βάση μία «αυταπόδεικτα πλέον αναξιόπιστη κατάθεση» όπως σημειώνει η εισαγγελέας. 

Και εδώ, ανεξάρτητα ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της υπόθεσης κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν. Εχουμε μια καραμπινάτη στημένη υπόθεση σκευωρίας που έχει κοστίσει έξη μήνες φυλακή σε έναν ολοφάνερα αθώο πολίτη. Και αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι με την "δικαιολογία" από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς .. "ένα λάθος κάναμε..."

Για να μην επαναλαμβανόμαστε διαβάστε την ανάρτηση που είχαμε κάνει στις 23 Μάρτη: Περίπτωση "Ινδιάνου". Ενας αθώος με ακλόνητο άλλοθι στην φυλακή ή διαφορετικά "έχουμε καθεστώς συγκαλυμμένης δικτατορίας". Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο. 


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021 | 7:46 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου