Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 21 Δεκ 2023
Στήλη Άλατος: Οι “άγιοι μουλάδες” της “Ιεράς Συνόδου” – Με κατρακύλα στο 25-26% στις ευρωεκλογές ο Σαμαράς βλέπει “αδιάθετη” ψήφο, στο “δεξί φτερό” της ΝΔ …
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 
 

Τιμημένοι μου αναγνώστες, γυρνάμε πίσω ολοταχώς να κοιμηθούμε αγκαλιά με την μαυρίλα δεκαετιών που ταλαιπώρησαν ψυχές, σώματα και μυαλά. Και να μην είναι κωμωδία στην τι βι, να την δεις και να γελάσεις και μετά να πατήσεις το κουμπί και να την ξεχάσεις. Μα είναι τραγωδία, έξω από τις οθόνες και έξω από τη λογική, δίπλα μας, μπροστά μας και ταλαιπωρεί ψυχές, σώματα και μυαλά. Τι επιτυχία είναι αυτή της εκκλησίας, καλά μου παιδιά; Τύφλα να χουν οι ομιλητές της Νίκης στην Βουλή , που μας λένε ότι αυτή την εποχή είναι ανοιχτές οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν οι καλικάντζαροι στη γη. Να μην σώσω, τιμημένοι μου αναγνώστες, αν δεν είναι γραμμένο στα πρακτικά της Βουλής.

Οι “άγιοι μουλάδες” της “Ιεράς Συνόδου”, πάνε την εκκλησία στο σκοτάδι

Όχι δεν απορώ η Στήλη Άλατος, τιμημένοι μου αναγνώστες. Το έχω πάρει απόφαση ότι η χώρα -σφραγίδα, έχει να πάει ακόμα πιο κάτω. Είμαστε τόσο ικανοί ως λαός, που θα ανακαλύψουμε πολλούς πάτους να σκάψουμε, να πάμε πιο κάτω από όλους. Η Ιερά σύνοδος λέει… Αλήθεια ποιός αποφάσισε ότι αυτή η σύναξη των μαυροντυμένων, με τα ακριβά ριχτά φορέματα, είναι ιερή και το μπουμπουνάνε όλοι, λες και τους έχει στείλει ο Χριστός μαζί με τις επιστολές, που μοιράζει στα δικά του παιδιά, να κανοναρχίσουν τις ζωές μας, με εντολή που υπερισχύει ακόμη και της θέλησής μας. Μα τι είναι αυτά που λέτε ιερείς μου; Είστε λειτουργοί του Θεού εσείς, που έχετε αποκόψει την σκέψη και την λειτουργία του μυαλού σας; Τι να σας πω τιμημένοι μου αναγνώστες, μέρες γιορτινές που είναι και θα γεμίσουν οι εκκλησιές, από κοσμάκη που έχει ανάγκη, να κοιτάξει ψηλά, να πει μια λέξη και να παρηγορήσει την ψυχή, με κολάζουν, οι “άγιοι πατέρες της Ιεράς Συνόδου”, που βλογάει ο ένας τα γένια του άλλου και σχωρνάνε τις αμαρτίες τους, μέχρι την επόμενη φορά, που θα συναντηθούν, για να παίξουν τις κουμπάρες με τις ζωές των ανθρώπων. Μπορείτε και να με βρίσετε καλά μου παιδιά, δεν θα με χαλάσει, αλλά δεν μπορώ να μην αντιδράσω, σε αυτή την ανακοίνωση που ξαφνικά δεν δέχεται ούτε τον πολιτικό γάμο. Και απαγορεύουν λέει, αυτοί η “Ιερά Σύνοδος”, οι άγαμοι και άτεκνοι, που πιπιλάνε την καραμέλα, ότι είναι πατέρες όλων παιδιών, στα ομόφυλα ζευγάρια, να γίνουν γονείς. Επιτρέπουν όμως στον κάθε εγκληματία, κακοποιητή, παιδόφιλο, να αποκτήσει παιδί, αρκεί να δηλώνει πιστός, να τους φιλάει το χέρι και να προσκυνάει το κάστανο που έβρασε ο Άγιος Παΐσιος.
Τιμημένοι μου αναγνώστες, αν θέλετε να διαβάσετε τι ακριβώς ανακοίνωσαν οι δεσποτάδες, το έχει καταγράψει το επίσημο the faq. Εγώ η κακόμοιρη η Στήλη Άλατος, δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί τους, γιατί κάνουν βόλτες και κάτι αφορισμοί να , με το συμπάθιο και δεν είναι ώρες τώρα, να πάθει κανά εγκεφαλικό η μάνα μου, η κακομοίρα.

Ο Σαμαράς είδε χώρο στα δεξιά της ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές

Κοιτάτε τώρα , καλά μου παιδιά, πως έρχεται και δένει το επόμενο θέμα, με τις αποφάσεις των “αγίων της εκκλησίας”. Τις όποιες αποφάσεις,δεν έχει σημασία, ποιές είναι αυτές, αρκεί να ικανοποιούνται οι μουλάδες, φτου κακά, οι δεσποτάδες ήθελα να γράψω. Λοιπόν που λέτε, αφού αυτή η έρμη η Ελλάδα, γυρνάει στα χρόνια τα μαύρα της ιστορίας, ένας συγκεκριμένος πολιτικός, εκφραστής του μαύρου, ο Αντώνης ο μεγαλοπρεπής, τσαντρικής σχολής, ο Σαμαράς, είδε φως, ανακάλυψε την τρύπα και μπήκε.
Πάλι μπερδεμένα, θα μου πείτε τα γράφω τιμημένοι μου αναγνώστες, αλλά δεν θα έχετε δίκιο. Μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, ψιθύρισε σε ένα αυτί που κατά τύχη, βρισκόταν δίπλα στο δικό μου, ντελικάτο αυτάκι και άκουσα, πως ο Αντώνης, έχει διαπίστωσει ότι υπάρχει “άνοιγμα”, στο “δεξί” φτερό της ΝΔ. Όπως εξήγησε, όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Αν η κατρακύλα – την βλέπει να έρχεται – φτάσει σε ποσοστά τύπου 25-26% … τότε οι αποφάσεις θα είναι πιο εύκολες και οι εξελίξεις ραγδαίες. Άλλωστε – σύμφωνα με το σκεπτικό του – αν γεννηθεί από τις ευρωεκλογές ένα τέτοιο κόμμα, με δεδομένο πάντα ότι έρχονται ο γάμος των ομοφύλων, η κύρωση των Συμφωνιών των Πρεσπών και φυσικά η ανοιχτή όπως φαίνεται ατζέντα στα ελληνοτουρκικα, θα “αφομοιώσει” με μιας, ότι κινείται σκόρπιο δεξιά αλλά εκτός της ΝΔ. Με δεδομένη μάλιστα την σίγουρη νέα στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το κέντρο και τα αριστερά ενόψει της κάλπης του Ιουνίου, είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί η αδιάθετη ψήφος, στο δεξι “φτερό” της ΝΔ.
Όχι, καλά μου παιδιά, ο ψίθυρος έλεγε μόνο για τις διεργασίες, που γίνονται για φτιάξει το δικό του το μαντρί, ο Αντώνης, όλα τα άλλα, είναι δικά μου της Στήλης Άλατος, που σας δίνει και συμβουλές συμπεριφοράς, να έχετε να πορεύεστε μέσα στη μαυρίλα, κακό να μην σας έβρει. Για φανταστείτε να ενώσει τα κομμάτια, από τα δεξιά του κέντρου και μέχρι πριν τα ρετάλια της “χρυσής αυγής” (όχι δεν την γράφω με κεφαλαία), να φτιάξει κόμμα δεξιό, που θα καβαλήσει το κύμα της παράνοιας που σαρώνει την Ευρώπη; Κυρίαρχο τον βλέπω η Στήλη Άλατος,τον Αντώνη τον μεγαλοπρεπή, που φυλάττει Θερμοπύλες και βαστάει τις κόκκινες γραμμές του έθνους, την τιμή του γένους, τα ήθη και τα έθιμα, τα κλειδιά του πατριωτισμού και το σεντόνια με τις κηλίδες από αίμα παρθενικό, από την πρώτη νύχτα του γάμου του ευλογημένου από παπά που κλέβει από το παγκάρι όσα έχει αφήσει ο δεσπότης.

από: https://thefaq.gr

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου