Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 19 Ιαν 2023
Στήλη Άλατος: Ο Καλογρίτσας στο Ειδικό Δικαστήριο δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του, αλλά το καθεστώς Μητσοτάκη, η Ellington που δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη και ο …αδύναμος (;) κρίκος Εξάρχου
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 
 

Τι αχός είναι αυτός που καλύπτει όλες τις άλλες φωνές, τι σκόνη είναι αυτή που θόλωσε τον ουρανό, τα μάτια και την σκέψη μας, καλά μου παιδιά; Που λέτε χθες κοιμήθηκα με την σκέψη ότι το αντισύριζα μέτωπο έπεσε, αλλά φευ, ζουν και ακμάζουν τα σκουλήκια, που γυρνοβολάνε στο πτώμα του. Και σήμερα που ξύπνησα τιμημένοι μου αναγνώστες και “αντίκρισα” την απουσία του φωτός, κατάλαβα ότι έχω δίκιο. Μισό λεπτό να σας τα εξηγήσω και θα καταλάβετε.

Ο Καλογρίτσας στο Ειδικό Δικαστήριο δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του, αλλά το καθεστώς Μητσοτάκη.

Ένα πτώμα με πολλά σκουλήκια. Αυτό έχει απομείνει από το αντισύριζα μέτωπο. Αυτό περιφέρουν περήφανα παπαγαλάκια του Μαξίμου που τα έχει ταίσει από την λίστα Πέτσα, ο Κυριάκος, μεταξύ των οποίων τα ΜΜΕ του “Παλέρμο” και κάποιοι άλλοι σκόρπιοι. Τώρα θα μου πείτε καλά μου παιδιά τι έπαθα η Στήλη Άλατος και κράζω τα πετσωμένα, λιγδιάρικα ΜΜΕ; Θα καταλάβετε τιμημένοι μου αναγνώστες. Είδα το “sms” που ανέμιζαν ο Λοβέρδος και ο Καλογρίτσας, σαν να ήταν το κρυφό υπερόπλο που είχε κρυμμένο,ο πτωχευμένος εργολάβος, για να το χρησιμοποιήσει κατά του Παππά και του Συριζα. Ένα sms, καλά μου παιδιά, που νομίζει ο Κυριάκος… Γιατί με διακόψατε καλά μου παιδιά, γιατί απορείτε; Ναι ο Κυριάκος, ο γνωστός, ο του Μαξίμου, που νομίζει ότι με το “sms”, που ανεμίζουν ο Καλογρίτσας και ο Λοβέρδος, αυτός θα πάρει ψήφους στις εκλογές.
Κυριάκο μου, όπως φαίνεται, τα όπλα σου έχουν τελειώσει. Μόνον ο βαρώνος Μυνχάουζεν, κατάφερε να μην πνιγεί τραβώντας τα μαλλιά του καλά μου παιδιά και όσο κι αν του μοιάζεις Κυριάκο, δεν λές τόσο καλές ιστορίες, ούτε εσύ ούτε τα “sms”, που χρησιμοποιείς.
Χρέπια (σσ: ερείπια), τιμημένοι αναγνώστες, χρέπια, χρησιμοποιεί ως κουρτίνα ο Κυριάκος, για να καλύψει τις πομπές του. Χρέπια, όπως οι Λοβέρδοι, οι Καλογρίτσες. Και τους είδα αυτούς τους ταλαίπωρους, να προσπαθούν να κρατηθούν από ένα “sms”, καλά μου παιδιά και σκέφτηκα την ιστορία με τον βάτραχο που μεταφέρει στην πλάτη του τον σκορπιό, για να τον περάσει απέναντι από το ποτάμι και ο σκορπιός τον τσιμπάει τον βάτραχο και τελικά πεθαίνουν και οι δύο. Αυτό το θυμήθηκα, από το Ειδικό Δικαστήριο, καλά μου παιδιά που είδα την μανία του Καλογρίτσα και του Λοβέρδου, να καταγγείλουν οτιδήποτε εναντίον του Συριζα και του Παππά, για να του δημιουργήσουν θέμα, ακόμη κι αν αυτό που καταγγέλλουν οδηγεί στην καταδίκη Καλογρίτσα. Και ο σκορπιός έχει άλλοθι, είναι στην φύση του, να τσιμπάει, οι άλλοι δύο θα καταστραφούν για να σωθεί ο Μητσοτάκης; Αυτό συμβαίνει καλά μου παιδιά. Ο Καλογρίτσας στο Ειδικό Δικαστήριο δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του, αλλά το καθεστώς Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Καλά μου παιδιά, το ΟΠΕΝ στο χθεσινό του δελτίο ειδήσεων έπαιξε “φόρα παρτίδα” το φερόμενο sms Καλογρίτσα με το όνομα του Παππά και του Ιβάν Σαββίδη. Πόσα άλλα κανάλια γνωρίζετε, τιμημένοι μου αναγνώστες, που θα έπρατταν κάτι αντίστοιχο; Για παράδειγμα, να δείξουν πρώτο θέμα στο δελτίο, είδηση για το Noor 1 (τι πάω και σκέφτομαι τώρα η Στήλη Άλατος)!

Η Ellington δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη

Τιμημένοι μου αναγνώστες, οι εξελίξεις στην Attica Bank, επιβεβαιώνουν όλα όσα έχετε διαβάσει εδώ στην Στήλη Άλατος, τους τελευταίους δύο μήνες. Πάμε να δούμε την συνέχεια, τώρα και να σας αποκαλύψω τι συμβαίνει στα ενδότερα της τράπεζας, αλλά και σε κάποια άλλα μαγαζιά. Με την ανοχή του Γιάννη Στουρνάρα, καλά μου παιδιά, κάποιοι πάνε να ενώσουν τρεις “μιζέριες”, την Attica Bank, την Παγκρήτια και την Συνεταιριστική Σερρών. Στην Attica Bank, τιμημένοι μου αναγνώστες (προσοχή να μην ζαλιστείτε από το νούμερο που θα διαβάσετε), τα κόκκινα δάνεια υπολογίζονται, κοντά στα 800 εκατομμύρια ευρώ. Τι να “πρωτοπρολάβουν” τα 390 εκατομμύρια που θα βάλει το ΤΧΣ;
Εκτός αν ο σκοπός, καλά μου παιδιά, είναι να κλείσουν τα ανοίγματα, συγκεκριμένων μόνο περιπτώσεων, όπως για παράδειγμα, αυτά του ομίλου Καλογρίτσα.
Αυτά είδε η Ellington και “τρόμαξε” και για να είμαι απολύτως ακριβής η Στήλη Άλατος, όχι τρόμαξε, αλλά είπε ότι “εγώ δεν μπαίνω σε τρένο που δεν ξέρω που πάει “. Γιατί μπορεί τιμημένοι μου αναγνώστες, να υπάρχουν στην Ellington, ένα δύο πρόσωπα που είναι 2ης γενιάς Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν μια ιδανική και ρομαντική εικόνα για την πατρίδα των γονιών τους, αλλά δεν είναι και “αμερικανάκια”.
Κάποιοι ίσως θεωρούν ότι μπορεί να τους εκβιάσουν, αλλά οι αμερικανοί, καλά μου παιδιά, απάντησαν θεσμικά, με ένα email, που είχε τρεις αποδέκτες, την Τράπεζα της Ελλάδας, το ΤΧΣ και την διοίκηση της Attica Bank. Στο email, ενημέρωναν ότι ναι μεν βάζουν τα χρήματα, αλλά θέλουν να ξέρουν, να έχουν πλήρη κατάλογο των κόκκινων δανείων της Attica Bank, ονομαστικά. Λογικό μου ακούγεται εμένα της Στήλης Άλατος, αυτό καλά μου παιδιά. Εσείς τι θα κάνετε ; Θα αγοράζατε γουρούνι στο σακί;
Όσο κι αν θέλει, η Τράπεζα της Ελλάδας, να παρουσιάσει έργο, ενόψει της καθόδου του, του Αντρέα Ένρια ( είναι ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, καλά μου παιδιά ), η Ellington, δεν θα της κάνει το χατήρι, να αποχαιρετήσει τόσο εύκολα και να ενεργοποιήσει το MOU, που έχει με την πλευρά Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου, για κοινές κινήσεις στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι σε αυτήν την συμφωνία, που υπήρχε και είχε κλειδώσει στην Νέα Υόρκη (τα έχετε διαβάσει στην Στήλη Άλατος καλά μου παιδιά και τα έχετε διαβάσει πρώτοι), παρουσιάστηκε κάποιος … αδύναμος κρίκος.

Είναι “αδύναμος κρίκος” … ο κ. Εξάρχου;

Αρχίζουν και κοιτάνε κάποιοι τον Εξάρχου, καλά μου παιδιά ως …”αδύναμο κρίκο”; Πάμε να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα και να μάθετε ότι ξέρει και η Στήλη Άλατος τιμημένοι μου αναγνώστες, για να είστε οι πιο ενημερωμένοι …αναγνώστες.
Μπορεί ο κ. Εξάρχου, να είναι ο frontman της εντυπωσιακής εισόδου των Μπάκου-Καϋμενάκη στην Ελλάδα αλλά πολλοί έχουν αρχίσει να ψιθυρίζουν. Και τι ψιθυρίζουν καλά μου παιδιά; Ψιθυρίζουν ότι ο Μπάκος και ο Καϋμενάκης, όπως γνωρίζουν όσοι τους ξέρουν πραγματικά και όχι όσοι διαδίδουν ότι τους γνωρίζουν, είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, τιμημένοι μου αναγνώστες. Και οι ψίθυροι συνεχίζουν και λένε πως οι Μπάκος και Καϋμενάκης, έχουν αρχίσει και “ενοχλούνται” από τις θορυβώδεις κινήσεις του κ Εξάρχου, που του αρέσει ότι κραυγαλέο κυκλοφορεί. Από το Nolita στο Ψυχικό, μέχρι το πιο cosi ρεστοράν στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη. Και το ερώτημα, καλά μου παιδιά, είναι ένα: θα αποτελέσει τελικά ο κ Εξάρχου, τον “αδύναμο κρίκο” της τριάδας;

Υ.Γ. Ήδη, πάντως τιμημένοι μου αναγνώστες, οι Μπάκος και Καϋμενάκης, εξετάζουν με μεγάλο προβληματισμό τις κινήσεις του κ. Εξάρχου στα media, ενώ λέγεται ότι έχουν “παγώσει” προς ώρας άλλα σχέδια, στον συγκεκριμένο χώρο, που ήταν έτοιμος να υλοποιήσει ο κ. Εξάρχου

πηγη: https://thefaq.gr

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου