Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 16 Ιαν 2023
Στήλη Άλατος: Οι κινήσεις του Μητσοτάκη που φέρνουν τους φιλοβασιλικούς στο προσκήνιο και η παραμονή Φλώρου στο στράτευμα! ΥΓ: Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είχε πάει για ρεπορτάζ … στην κηδεία;
Κλίκ για μεγέθυνση

 
 

Μετά από μια ημέρα αναστοχασμού και πνευματικής ξεκούρασης, η Στήλη Άλατος επέστρεψε δριμύτερη να συμβάλλει, στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών καλά μου παιδιά. Κι εσείς τώρα με πιστέψατε. Σιά μην πρόλαβα να αναστοχαστώ, ούτε να ανοιγοκλεισω βλέφαρο δεν πρόλαβα, από το καταιγισμό των πληροφοριών, που έφτανε στα όμορφα τα αυτάκια μου. Καυτή προβλέπεται η εβδομάδα, τιμημένοι μου αναγνώστες.


Οι κινήσεις του Μητσοτάκη φέρνουν τους φιλοβασιλικούς στο προσκήνιο

Καλά μου παιδιά, θαυμάζω τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη για την ικανότητα την δική του και του επιτελείου του, να χρησιμοποιούν και την παραμικρή ευκαιρία που τους δίνεται, για να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από τις λαδιές του. Τώρα θα βρίζετε την Στήλη Άλατος και δεν θα έχετε και δίκιο. Αφήστε να σας εξηγήσω τι εννοώ, πριν με στείλετε εις το πυρ το εξώτερον.
Έχει βρωμίσει ο ουρανός της Ελλάδας , από τις υποκλοπές, έχουν αρχίσει στην ΕΕ, να ψάχνουν ροές χρημάτων Καταριανών και για άλλους Έλληνες κι εμείς εδώ βλέπουμε στην τηλεόραση τον Αντώνη τον Σαμαρά, να νομίζει ότι είναι ακόμη παράγοντας της πολιτικής και το κάθε χρέπι της μοναρχίας, μέχρι και την μοδίστρα πριγκίπισσα, να χαιρετούν τους χαχόλους που φαντασιώνονται βασιλείες.
Ο άνθρωπος καλά μου παιδιά, χρησιμοποίησε τον θάνατο του Γλύξμπουργκ για να εξαφανιστούν από τηλεοράσεις και τύπο, όλα τα σκάνδαλα. Πάμε από την αρχή καλά μου παιδιά, για να καταλάβουμε, όλοι το πανηγυράκι που στήθηκε στη χώρα την τελευταία εβδομάδα.
Το πρώτο βήμα-στόχος , αφορούσε στην χρονική περίοδο, από την ώρα που ο Γλύξμπουργκ ψυχοραγούσε μέχρι την ώρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τον τρόπο και τον τόπο ταφής. Μεσολάβησαν δυο με τρεις ημέρες, με διαρροές για το “πρώτο επίδικο”, αν θα ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους ή αν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα. Αυτές τις συγκεκριμένες ημέρες, πρώτο θέμα στην επικαιρότητα θα έπρεπε να είναι καλά μου παιδιά, η εκτροπή Ντογιάκου, αλλά οι “ενσωματωμένοι” τηλεοπτικοί σταθμοί, μας έδειχναν τα παιδιά του Γλύξμπουργκ, την γυναίκα του Γλύξμπουργκ, τα εγγόνια του Γλύξμπουργκ, τις νύφες του Γλύξμπουργκ, να πηγαινοέρχονται στο κέντρο της Αθήνας,Έμπαιναν και έβγαιναν από πόρτες, καλά μου παιδιά, χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος , τουλάχιστον φανερός, απλά για να έχουν πλάνο οι κάμερες και να δικαιολογούνται, οι ατέλειωτες ώρες ζωντανών συνδέσεων. Ο Ντογιάκος έμεινε στην άκρη. Πρώτο βήμα επιτυχημένο, αλλά όχι χωρίς παράπλευρες απώλειες για τον Μητσοτάκη, καθώς ο Κυριάκος, δεν είχε προβλέψει πόσο “παθιασμένα βασιλικοί” ήταν κάποιοι από τους βουλευτές του. Τι να σας πω τιμημένοι μου αναγνώστες, η Στήλη Άλατος τους συμπονά όλους αυτούς τους …βασιλοχτυπημένους.
Πρόβλημα λοιπόν για τον Μητσοτάκη, από την βασιλική πτέρυγα της ΝΔ, που δεν της άρεσε η “ταφή ως ιδιώτης” και χωρίς λαϊκό προσκύνημα.
Το προσπάθησε ο Κυριάκος καλά μου παιδιά, τα διαβάσατε στην Στήλη Άλατος, μέχρι και την Εκκλησία θέλησε να κάνει συνεργό στις αποφάσεις του. Τέλος πάντων δεν του βγήκε, αλλά το νερό είχε μπει στο αυλάκι, τιμημένοι μου αναγνώστες.
Τα κανάλια είχαν αρχίσει να φλομώνουν τον κόσμο, με λεπτομέρειες από το Τατόι, όπου η Μενδώνη, είχε βάλει τα ρούχα της δουλειάς και φύτευε θάμνους, ξεχορτάριαζε, ενώ έβγαλε και κάτι πικραλίδες για μεσημεριανό. Άλλη αντιπαράθεση πήρε την δική της θέση στα κανάλια. Το Τατόι, το είχαν αφήσει στη μοίρα του, δημοσιεύματα, κατηγορίες στην Μενδώνη, μέχρι και πρωτοσέλιδα. Τι ακριβώς έκανε ο Ντογιάκος, καλά μου παιδιά; Μα ποιός ασχολείται τώρα;
Χαμός στα κανάλια, για τους “γαλαζοαίματους” που θα έκαναν απόβαση στην Αθήνα, χαμός και στην κυβέρνηση με την εκπροσώπηση στην κηδεία… Το αποφάσισαν, αφού θα ερχόταν ο κάθε πικραμένος, έπρεπε να τους εκπροσωπήσει ο Πικραμένος. Χρέπι για χρέπι δεν έμεινε , καλά μου παιδιά, που να μην αποτυπωθεί η φάτσα του στις τηλεοράσεις μας μια βδομάδα τώρα. Είδαμε όλους τους εστεμμένους, ξεπεσμένους της υφηλίου και όλους τους “σφουγκοκωλάριους του εσωτερικού”, να διαγωνίζονται ποιός θα πει την μεγαλύτερη μ@@@@@α.
Τέλος πάντων καλά μου παιδια, ερχόταν Σαββατοκύριακο και αυτός ο Βαξεβάνης, είχε προαναγγείλει αποκαλύψεις. Σιγά μην έπαιζαν οι αποκαλύψεις του Βαξεβάνη. Ποιός ασχολείται τώρα, ποιους παρακολουθούσε ο Κυριάκος, όταν όλοι οι ρεπόρτερ τρέχουν σαν τρελοί πίσω από τους “πριγκιπες της Ζαμούντα” και παρουσιάζουν ως γεγονός τους ημίτρελους που κρατούν ελληνικές σημαίες με τον βασιλικο θυρεό και φιλούν δακρυσμένοι εικονίτσες του Γλύξμπουργκ.
Αλήθεια κύριε Ντογιάκο, γνωρίζετε ότι είναι ποινικό αδίκημα, η παραποίηση εθνικού συμβόλου; Ημίτρελοι ή όχι, διέπραξαν αδίκημα και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση, όσοι ανέμιζαν τις σημαίες με τον βασιλικό θυρεό.
Πάει και η παρακολούθηση του Φλώρου, θα γράψω και πιο κάτω για αυτήν καλά μου παιδιά, πάνε όλα. Τα κανάλια πιστοί σφουγκοκωλάριοι του Κυριάκου, νόμιζαν ότι καλύπτουν την κηδεία της Ελισσάβετ και έστειλαν τόσες κάμερες όσες δεν έχουν στείλει ποτέ σε εκλογές.
Τιμημένοι μου αναγνώστες, ο Κυριάκος το πρωί της κηδείας, κατάλαβε ότι τίποτα δεν έρχεται δωρεάν στην ζωή. Μόλις οι ημίτρελοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Μητρόπολη, άρχιζαν να γιουχάρουν τον Πικραμένο και την Μενδώνη, μάλλον κατάλαβε, ότι μπορεί μεν να τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας (έστω προσωρινά) μακριά από τις πομπές του, αλλά δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα στην ίδια την χώρα. Κατάφερε ο Μωυσής να σχηματοποιήσει, ένα είδος “φιλοβασιλικού κόμματος”, που παρά τα γιουχαΐσματα, ένα μεγάλο κομμάτι βρίσκεται εντός ΝΔ. Είχε σχεδιάσει αυτή την εξέλιξη, καλά μου παιδιά; Η Στήλη Άλατος πιστεύει ότι δεν ήθελε αυτό, ήθελε απλά να φύγει η συζήτηση από τα σκάνδαλα.

Ο Κυριάκος κράτησε αρχηγό του ΓΕΕΘΑ τον Φλώρο, μάλλον κάτι θα ξέρει

Ανυποχώρητος είναι καλά μου παιδιά, ο στρατηγός. Βράχος ακούνητος. Δεν ξεκουνάει με τίποτα. Ούτε τα σπίτια και τα “μαύρα”, ούτε οι παρακολουθήσεις, ούτε ο “σαχλαμάρας Υπουργός”, κανείς δεν το ρίχνει. Ποιά αξιοπρέπεια καλά μου παιδιά, τι πάει να πει εσείς θα είχατε παραιτηθεί; Τιμημένοι μου αναγνώστες, να σε παρακολουθούν, να το ξέρει όλος ο κόσμος κι εσύ να υποκρίνεσαι τον άτεγκτο, είναι σύνηθες σε πολιτικούς. Σε στρατιωτικούς όχι. Να έχει εξευτελιστεί ολόκληρο το Υπουργείο, το στράτευμα να βράζει και η μόνη κίνηση που κάνεις ως Πρωθυπουργός, είναι να επιβραβεύεις, τον Φλώρο, μυρίζει και νέες βρωμιές. Και όχι μόνο μυρίζει, “βρωμάει” αλλά το ξέρει ο Κυριάκος και για αυτό επέλεξε να επισπεύσει το ΚΥΣΕΑ , για την παράταση της θητείας Φλώρου, κατά μία μέρα. Αντί για αύριο, το έκανε σήμερα, που ασχολούνται όλοι με την κηδεία του Γλύξμπουργκ. Αύριο η είδηση θα είναι… μπαγιάτικη, για τους ενσωματωμένους.

ΥΓ 1
Αλήθεια αυτός ο Νάσσος ο Ηλιόπουλος, τόσες συνεντεύξεις και δηλώσεις δεν έκανε ούτε ως εκπρόσωπος τύπου του Συριζα. Νάσσο, κάνε κράτει, θα παρεξηγηθείς
ΥΓ2
Τιμημένοι μου αναγνώστες, νομίζω ότι πήρε το μάτι μου την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, στην Μητρόπολη. Μέσα από τις κορδέλες, καλά μου παιδιά και μάλιστα νομίζω ότι χαιρέτισε και τον Σαμαρά. Είχε πάει για ρεπορτάζ;

πηγη: https://thefaq.gr

 

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου