Τα έσπασε ο θείος που βγήκε στην τηλεόραση και απομυθοποίησε το «καλάθι του νοικοκυριού», την νέα προπαγανδιστική εφεύρεση των υπογείων του Μαξίμου. «Αρ@@@ια καπαμά», είπε ο αθυρόστομος γέρων. Κι όμως, αυτά τα αμελέτητα σε συνταγή Σταν Γκρήνμπεργκ τα σερβίρουν κάθε φορά για αυγά φασιανού ή ορτυκιού και οι δημοσκόποι λένε ότι τα περιμένεις με λαχτάρα μέχρι να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Πιάνεις τον Μητσοτάκη επ’ αυτοφώρω με το ακουστικό στ’ αυτί; Βγαίνουν και αναγγέλλουν μέτρα κατά των υποκλοπών! Συλλαμβάνεται ο εξέχων πολιτικός ακτιβιστής και δούλος του θεού στον Κολωνό για τον βιασμό της 12χρονης; Σου τραβάνε μια κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών στην Ολομέλεια της Βουκλής για μέτρα προστασίας των ανηλίκων, να’ χεις να πορεύεσαι.

Αν η συνεδρίαση ήταν για τις υποκλοπές, ο Μητσοτάκης θα απουσίαζε στο εξωτερικό. Τώρα όμως, νάτος-νάτος ο πρωθυπουργός! Αποκαλύπτεται ότι δεν υπάρχει άνθρωπος από το περιβάλλον Μητσοτάκη που να μην έχει ενθυλακώσει εκατομμύρια με απ’ ευθείας αναθέσεις; Δεν αποκλείεται να σου παρουσιάσουν κατάλογο μέτρων για την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Αν ρωτήσεις τον Μητσοτάκη για τον Πάτση, είναι πολύ πιθανό να σου απαντήσει: «Ποιός Πάτσης; Αυτός με την εγκυκλοπαίδεια; Τον είχαμε ακουστά και στο Χάρβαρντ.» Το πάρτυ με τους πλειστηριασμούς συνεχίζεται, έστω χωρίς τον Πάτση, και γι’ αυτό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή που η Εύα έτρεχε με το μήλο στο χέρι….

Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία, θείε καραμπουζουκλή. Θα μπουχτίσεις στα αμελέτητα καπαμά μέχρι να τους γράψεις εκεί που ξέρεις. 

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

πηγη: https://tvxs.gr