Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 09 Ιούν 2017
Ατυχές ιχθύδιον η Ελλάς!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

Δεν είναι δυνατόν να συλλάβει ανθρώπινος νους, τον τρόπον και την απόλυτην ευκολίαν με την οποίαν λεηλατούν την Ελλάδα, πάντες οι βουλόμενοι. Λεηλασία δεν είναι μόνον οι κλοπές υλικών αντικειμένων, αλλά και οι πάσης μορφής επιβαλλόμενες φορολογίες μέσω έξωθεν συντασσομένων Νομοσχεδίων, οι καταπατήσεις Δημοσίων χώρων από εισερχομένους λάθρα στην χώραν προς ικανοποίηση κάθε είδους ματαιοδοξίας τους και αναρίθμητα άλλα!!

 

Μένομεν ενεοί προ της απακαλύψεως ότι τέσσερα άτομα Κολομβιανής καταγωγής, εισήλθαν στην Ελλάδα ως τουρίστες τον Μάϊον, ενοικίασαν δωμάτιον, ενοικίασαν αυτοκίνητον και στις 15 καταλήστεψαν το Νοσοκομείον «Άγιος Σάββας» από εξειδικευμένα μηχανήματα. Πως γνώριζαν που ευρίσκεται το Νοσοκομείον, σε ποίον σημείον ήταν τα συγκεκριμένα μηχανήματα που έκλεψαν με τόσην άνεση, πως γνώριζαν τους δρόμους και διέφυγαν ανενόχλητοι και άλλα πολλά. Οσάκις ευρεθώ στα Νοσοκομεία Ρίου και «Άγιος Ανδρέας» και με παραπέμψουν οι Ιατροί π.χ. στο ακτινολογικόν δυσκολεύομαι να βρω το δωμάτιον, παρ’ όλον που υπάρχουν πινακίδες!!! Πως τα βρήκαν οι ληστές που ήλθαν στην Ελλάδα για πρώτην φοράν (;) πριν ολίγες ημέρες;;; Είχαν ξεναγόν;;; Ολίγον αργότερα λήστεψαν το Νοσοκομείον Λαμίας, Λαρίσης, και Βόλου. Απέστειλαν τα ανέτως ληστευθέντα στην χώραν τους μέσω μεταφορικής εταιρείας και έφυγαν ανενόχλητοι!! Και πάλιν το ερώτημα. Σε τόσον μικρόν χρόνον στην Ελλάδα που γνώριζαν την Λαμίαν, την Λάρισαν, τον Βόλον και τα Νοσοκομεία τους ή τους χώρους των μηχανημάτων που έκλεψαν;; Ερωτήματα αναπάντητα και έμπλεα αποριών.

 

Από την άλλην πλευρά στην Ελλάδα «δραστηριοποείται» όποιος, και όπως θέλει. Αλγερινοί στον έβρον ως λεμβούχοι μεταφέρουν λαθρομετανάστες, Αλβανοί, Μαροκινοί, Ρουμάνοι, Τυνήσιοι, Ρώσοι Πολωνοί και από δεκάδες άλλες χώρες της Υφηλίου καταφθάνουν στην Ελλάδα, καταληστεύουν ανέτως, τράπεζες, εταιρείες, νοικοκυριά, βασανίζουν δραματικώς και σκοτώνουν αν χρειαστεί και αναχωρούν ανενόχλητοι όσοι δεν συλληφθούν.

 

Δουλέμποροι μεταφέρουν καθημερινώς, μέσω Αιγαίου Πελάγους χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες αφού πολλοί είναι από 20 και πλέον χώρες, ενώ πόλεμος είναι μόνον στην Συρίαν, περιπατητές από 5- 6 χώρες έρχονται, και στρατοπεδεύουν στο Πανεπιστήμιον Θεσσαλονίκης ανενόχλητοι για έναν μήνα!!, μασκοφόροι ανάπτουν φωτιές στους δρόμους των Αθηνών και καταστρέφουν περιουσίες, ξένες ΜΚΟ αναμιγνύονται σε θέματα προσφύγων, δανειστές στείλουν Νομοσχέδια προς ψήφιση με δικές τους αξιώσεις δρεπανηφόρες για τον νομοταγή πένητα Έλληνα και άπειρες άλλες επεμβάσεις, όλων των φυλών του ισραήλ και δι’ όλα!!

 

Ομοιάζει η Ελλάδα με μικρόν ιχθύν, (στο Νομοσχέδιον για την αλιείαν που συζητείται σήμερα στην Βουλήν υπάρχουν δεκάδες επαχθείς διατάξεις για τον φτωχόν πολίτην), τον οποίον καταβροχθίζουν λαιμάργως οι μεγαλύτεροι. Ο Αριστοτέλης απεκάλη την αθερίναν «ατυχές ιχθύδιον», επειδή στην αγοράν διετέθετο σε χαμηλήν τιμήν και το προτιμούσαν μανιωδώς οι πάντες, με αποτέλεσμα να υφίσταται δεινόν έως επικίνδυνον κυνήγι από τους αλιείς!!!

 

Η Ελλάδα, (αθερίνα) μήπως πρέπει να μεταμορφωθεί σε αμφίβειον και μεγαλόσωμον ιχθύν, για να αποφύγει την ολοκληρωτικήν και ραγδαίως ελαύνουσαν αφάνιση;;;

 

Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

 

 
© Copyright 2011 - 2019 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου