Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 08 Δεκ 2020
Ανέμελος βρικόλακας
Κλίκ για μεγέθυνση


 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Είπε ο ανέμελος σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό βόθρο “Κάνω κάθε δύο ημέρες rapid test”. Τα οποία πληρώνει ποιος; Αν κάνει τεστ από το Μάρτη έχει κάνει ως τώρα πάνω από 150! Να κάτσεις σπίτι Κούλη. Που μένεις σε παλάτι όχι σε δυάρι και τριάρι που μένει μια Ελληνική οικογένεια.

“Όλοι περάσαμε στιγμές ανεμελιάς, ξεχάσαμε τι πρέπει να κάνουμε”. Πράγματι αμελήσαμε να στείλουμε το διάολο τα λαμόγια της δεξιάς.

“Ήταν λάθος που δεν φόρεσα μάσκα, όταν φωτογραφήθηκα. Δεν ήταν λάθος που πήγα να ασκηθώ γιατί επιτρέπεται εντός της Περιφερειακής Ενότητας”!

Οπότε μπορούμε σε άλλη πόλη για άσκηση, φτάνει να είναι εντός της Περιφερειακής Ενότητας. Το παράξενο δεν είναι που ο Μητσοτάκης είπε τέτοια χαζομάρα, είναι που ο παπαγάλος δεν έσκασε στα γέλια.

Βρικολακούλη, δεν σε κράξαμε μόνο επειδή δεν φόρεσες μάσκα γράφοντας το νόμο σου στα παλιά σου τα παπούτσια. Το κράξιμο το έφαγες, κυρίως επειδή χασκογελάς με 100 νεκρούς την ημέρα

Βέβαια το χούι το πήρες από το μπαμπά σου, το Δράκουλα. Όπου έβρισκε κηδεία έσκαγε στα γέλια ο Επίτιμος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ)! Φτιάχνονταν με τους νεκρούς η ύαινα!

“Πιαστήκαμε όλοι αιφνιδιασμένοι από την έκρηξη του δεύτερου κύματος... Δεν έχουμε στοιχεία για συσχέτιση ανοίγματος του τουρισμού με την αύξηση των κρουσμάτων”!!! Δήλωσε ο καταλληλότερος Αρμαγεδδών.

Τα έχουμε εμείς τα στοιχεία. Τα πήραμε από τον ΕΟΔΥ!

Μπορεί όμως να γράψει “κορονoϊός” στο Google όπου του εμφανίζει πίνακα με στατιστικά.

Εκεί θα δει πως 1η Ιουλίου είχαμε 23 ημερήσια κρούσματα ενώ δυο μήνες μετά, 1η Σεπτέμβρη, αρρώσταιναν 207 την ημέρα! 9 φορές επάνω!

Κι αν θέλει κι άλλα, να ρωτήσει ο “αιφνιδιασμένος” για τους 50 ασθενείς από τα νησιά που μετέφεραν κρυφά με αεροπλάνα στην Αθήνα.

Φυσικά λέει ψέματα όσον αφορά ΕΣΥ. Για το Μητσοτάκη πρόκειται.

Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν “Έχουμε συνεργαστεί καλά με τον ιδιωτικό τομέα”. Αυτό να λέγεται. Ειδικά τα ΜΜΕ είχαν την καλύτερη συνεργία μετά τον Παπαδόπουλο.

“Έπρεπε να κλείσουμε τη Θεσσαλονίκη νωρίτερα”.

Έπρεπε να σας κλείσουν φυλακή από το 1ο Μνημόνιο. Θα είχαμε γλυτώσει πολλά.

Όσο για τη Θεσσαλονίκη δεν την έκλεισε γιατί κάποιος παπάς του είπε πως “ο Άγιος Δημήτριος θα κάνει θαύμα και δεν κολλήσει κανένας, παρόλο που θα γίνει χαμός στις Εκκλησίες”.

“Η ύφεση στην Ελλάδα θα είναι μεγάλη”. Χάρη στο Μητσοτάκη η Ύφεση προηγήθηκε του κορονοϊού και θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από την επιδημία.

Μετά το γύρισε στα Ελληνοτουρκικά, όπου ξέρουμε τι θα γίνει: Θα δώσει στο Σουλτάνο ό,τι ζητήσει κι ακόμα περισσότερα.

Οι Γερμανοί είναι φίλοι του. Οικογενειακοί από την Κατοχή. Οι Τούρκοι φίλοι των Γερμανών άρα και φίλοι του Μητσοτάκη.

Ζητάνε 150 νησιά; Θα τους δώσει 200! Μήπως δικά του είναι;

Το πιο ανατριχιαστικό είναι όταν του βγήκε ο δικτάτορας.

“Μία συν μία οικογένεια, το πολύ 9 άτομα” στο σπίτι!

Αυτό πως θα το ελέγξει; Θα έρθει παραμονή μπάτσος με τον Κορονοϊό, να μας χτυπήσει το κουδούνι, να μπει στο σπίτι να μετράει τα άτομα;

Να έχουμε έτοιμες κρυψώνες; Γελοίος και ταυτόχρονα επικίνδυνος.

Κούλη, οι πολύτεκνοι τι να κάνουν όσα παιδιά περισσεύουν; Θα τα αναλάβει ο Γεωργιάδης; Ωχ...

Μάθε ακόμα πως στα σπίτια τρώει ο καθένας με το δικό του κουτάλι. Αλήθεια! Έχει και δικό του ποτήρι.

Για τους 3.092 νεκρούς της πολιτικής του κουβέντα! Ούτε φυσικά ο παπαγάλος είπε τίποτε. Θέλει να είναι το κανάλι στην επόμενη λίστα Πέτσα.

Το 2020 φεύγει σε λίγες μέρες. Στα τσακίδια. Μην αφήσετε το Μητσοτάκη να ευχηθεί αλλιώς τη βάψαμε.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 | 11:38 μ.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου