Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 05 Δεκ 2020
Ψάχνοντας τα περιτώματα
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

“Τα λύματα στην Θεσσαλονίκη δείχνουν σαν να μην μπήκε ποτέ σε λοκντάουν η πόλη. Ο Χαρδαλιάς προτείνει να μην πατάνε το καζανάκι οι θετικοί στον κορονοϊό μέχρι να ανοίξει η αγορά”. (σχόλιο στο twitter).

Αναρωτιέμαι πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει η ανάλυση των λημμάτων της Θεσσαλονίκης όσον αφορά τον κορονοϊό.

Δεν έχουν αρκετά τεστ και ψάχνουν τα κακάκια; Υποθέτω πως αφού γίνεται στη Θεσσαλονίκη θα γίνεται και σε άλλες πόλεις με θάλασσα. Κι εκεί που δεν υπάρχει θάλασσα;

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ιό, τον covid – 19 ξέρουμε πως είναι μπορεί να επιβιώσει μέσα στο πεπτικό σύστημα. Μη γλείφετε πισινούς πολιτικών, θα κολλήσετε λέμε!

Αλλά μια τέτοια καταγραφή γίνεται στο περίπου και σίγουρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τα ρεύματα πχ. Βέβαια ο Θερμαϊκός είναι πάντα βόθρος τις τελευταίες δεκαετίες, οπότε υπάρχει πάντα δείγμα.

Δεν κατάφεραν να τον καθαρίσουν. Όμως δεν μετρούν μόνο τα κακά της Θεσσαλονίκης. Γιατί στο μεγαλύτερο κόλπο του Αιγαίου πελάγους, "εκβάλουν οι ποταμοί Αξιός, Αλιάκμονας, Λουδίας, Γαλλικός ,Πηνειός και Δενδροπόταμος, καθώς και αρκετοί μικρότεροι".

Όλοι αυτοί περνούν από αρκετές άλλες πόλεις. Όποτε να υποθέσουμε πως παίρνουν δείγματα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εκεί που κάνουν βόλτα για να πάρουν καθαρό αέρα!

Έχουμε μια ιδέα: Να πάμε δίπλα στους Τούρκους, που αλωνίζουν εδώ και μήνες στο Αιγαίο, να πάρουμε δείγματα νερού. Να δούμε γενικά που βρισκόμαστε στα νησιά όσον αφορά τα κρούσματα.

Αν δεν το κάνουμε για τον ιό, να πάρουμε λίγο νερό του Αιγαίου ως αναμνηστικό, αφού οι γείτονες θα το πάρουν όλο. Μαζί με τα νησιά. Αλλά θα πάρουν και κάποια από τα κρούσματα που έχουμε.

Τα λέω αυτά γιατί βλέπω κάποιες υπερβολές στα ΜΜΕ. Οι οποίες θα μειωθούν δραματικά, όπως τα κρούσματα, αμέσως μετά την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον εγκληματία μπάτσο Κορκονέα και το συνεργό του.

Θα πω τώρα τα στοιχεία έτσι όπως δεν τα λένε τα κανάλια.

Φτάσαμε επίσημα τα 113.185 κρούσματα. Ανεπίσημα είμαστε στις 500.000, αλλά σα γνήσιοι Έλληνες, εφευρέτες της φοροδιαφυγής και των διπλών βιβλίων, δεν είμαστε μαλάκες να τα δηλώσουμε όλα. 2.084 νεκροί 98 σήμερα και κανείς εισαγγελέας δεν λέει κουβέντα. Γιατί πέθαναν επί ΝΔ, άρα δεν υπάρχουν ευθύνες. Η ΝΔ διεκδικεί το μονοπώλιο της εγκληματικής πολιτικής.

Το ποσοστό θετικών με βάση τους μοριακούς ελέγχους είναι σήμερα 9,13%.

Τα τρολλ της ΝΔ λένε πως φταίνε οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ που δεν μειώνονται τα κρούσματα. Ασφαλώς! Γιατί ο Πατούλης και οι άλλοι νεογιδοκράτες που κόλλησαν, ήταν με τη σημαία του ΠΑΜΕ ακριβώς δίπλα μου. Ευτυχώς φόραγα μάσκα και κρατούσα απόσταση μερικών εκατοντάδων χιλιομέτρων. Ο Μητσοτάκης ήταν Πάρνηθα.

Διαβάζει κανείς την έκθεση του ΕΟΔΥ; Ή ότι λένε τα κανάλια; Έστω και με διπλά βιβλία μπορεί να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα.

Έχουμε 6.938 παιδιά θετικά στον ιό. Κι αυτά είναι μόνο όσα έχουν συμπτώματα κι έκαναν τεστ. Καλέ δεν κολλάει στα σχολεία! Ούτε στις εκκλησίες. Το Ιερόν emo Θεό κόλλησε κι αρρώστησε. Ποσοστό θνησιμότητας ευτυχώς 0. Ούτε καν γρίπη!

Μπορούν όμως να κολλήσουν τους 65 και άνω, που έχουν ποσοστό θνησιμότητας 12,3%! Τρομερά μεγάλο, ειδικά αν έχουν υποκείμενο νόσημα Καρδιά, νεφρά, καρκίνο, διαβήτη κλπ. Το 97% των θανάτων!

Από 18 - 40 το ποσοστό είναι 0,05%. Όλοι είχαν και άλλα προβλήματα. Ενώ από 40 - 64 το ποσοστό σχεδόν διπλασιάζεται 0,9%. Άρα το πρόβλημα είναι οι ηλικιωμένοι (το 15% των κρουσμάτων) κυρίως όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα που όμως εδώ και καιρό μένουν μέσα. Βγαίνουν σε δυο περιπτώσεις: Όταν είναι ανάγκη (σύνταξη, λογαριασμοί, ψώνια, άλλα θέματα υγείας κλπ) και για να πάνε στην Εκκλησία. Οι θρήσκοι βλέπουν το Θεό πιο γρήγορα. Οπότε ξεχάστε 10.000 θανάτους. Στατιστικά ηλικιωμένος έχει πάνω 246 φορές χειρότερες πιθανότητες από κάποιον ενήλικο χωρίς υποκείμενο νόσημα!

Σταματήστε την προπαγάνδα. Τα στοιχεία είναι δικά τους. Όπως δικές τους ήταν οι λάθος φάσεις να ανοίξουν χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και προετοιμασία. Και έτσι πέσαμε στα σκατά.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 | 4:14 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου