Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 30 Ιούν 2020
Επική ανάρτηση Καψώχα! Πάνε να μας χαλάσουν το μυαλό …
Κλίκ για μεγέθυνση

Με ένα σχόλιο που τσακίζει κόκκαλα ο γνωστός δημοσιογράφος – που η επιλεκτικά “ευαίσθητη” ΕΣΗΕΑ είχε διαγράψει γιατι είχε ενοχληθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης από ένα σχόλιό του, ενω δεν ενοχλείται καθόλου για το διασυρμό του δημοσιογραφικού λειτουργήματος από την διαχείριση της λίστας Πέτσα και τα καθημερινά fake news των ευνοημένων Μέσων – βάζει τα πράγματα στη θέση τους, με τη δήθεν Προανακριτική για τη Novartis, τις κασέτες Μιωνή, τη λίστα Πέτσα και άλλα φαινόμενα με άρωμα διαφθοράς στη δημόσια σφαίρα…

Η ανάρτηση του Σωτήρη Καψώχα:

“Κάποιοι παίζουν με το μυαλό του Έλληνα και αποφασίζουν ότι πρόκειται για εντελώς μαλακα ώστε να του δείξουν ότι ακόμη και ο κοινός νους δεν υπαρχει .θέλετε μερικά παραδείγματα;
Ο παπαγγελοπουλος οδηγείται στην προανακριτική ως ο Ρασπούτιν της Novartis, για να αποδειχτεί ότι η υπόθεση είναι σκευωρια και τελικά παραπέμπεται για τη διένεξη Μιωνη – Φιλιππακη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε από το 2015 μέχρι το 2019 , αλλά οι παρακρατικοί της δεξιάς παρακολουθούσαν όλες τις κινήσεις των στελεχών του και μάλιστα γέμισαν την Ομόνοια με κασέτες με παράνομες ηχογραφήσεις.
Η Novartis Hellas παραδέχτηκε στην αμερικανική δικαιοσύνη ότι λαδωνε κυβερνητικά στελέχη στην Ελλάδα για να πετύχει καλύτερες τιμές στα φάρμακα της, αλλά εδώ η κυβέρνηση μιλάει για γιατρούς και νοσοκόμους , βάζοντας τα τσιράκια της να κατηγορούν αυτούς που έχουν διαφορετική εικόνα ότι δεν γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.
Ο Νίκος Παππάς ηχογραφείται παράνομα από ένα αμφιλεγόμενο επιχειρηματία και χωρίς να υπάρχει καμμία παράνομη πράξη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιείται ως δείγμα ηθικής κατάπτωσης το στοιχείο και μόνο της συνομιλίας.
Η οικονομία της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο και τα πληρωμένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για θετική εξέλιξη.
Η κυβέρνηση λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα μέσω απευθείας αναθέσεων και διευκολύνσεων σε ημέτερους , μοιράζει ποσά σε ανύπαρκτα ΜΜΕ χωρίς κριτήρια και διαφάνεια και αρνείται να δώσει στοιχεία στους πολίτες, αλλά εδώ αναζητουμε ακόμη τις μπουλντόζες που θα φέρουν την ανάπτυξη.
Κυβερνητικά στελέχη απειλούν δημοσιογράφους και δικαστικούς ότι θα τους βάλουν φυλακή, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με προσωπικές εκτιμήσεις.
Και μέσα σε όλα αυτά το βρόμικο σύστημα του μιντιακου καθεστώτος ρίχνει κάποια δημοσκόπηση (από την αρχή της πανδημίας έχουν γίνει 24 δημοσκοπήσεις) για να υπενθυμίσει στην κοινωνία ότι το επιτελικό κράτος του Μωυσή απολαμβάνει αποδοχής από 200 έως 800% και ας φροντίσουν πολίτες και κόμματα να συμβιβαστούν με την ιδέα .
Είναι τέτοια η κανονικότητα που ζούμε που μπροστά της ωχριούν ο Ορμπάν και ο Μπολσοναρου.”πηγη: Monday, 29 June 2020, 13:51

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου