Στοιχεία για την ασφυκτική οικονομική κατάσταση που βιώνει η οικογένειά του παρουσίασε τρίτεκνος πατέρας στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεωνυπουργό Άδωνι Γεωργιάδη σε ζωντανή σύνδεση στον ΑΝΤ 1 με τον υπουργό να απαντάει ότι είναι καλύτερα από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ.

Οκ. Μυστρέλης είναι τρίτεκνος και με το θάρρος της γνώμης του βγήκε σε αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη σε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Τα στοιχεία που παρουσίασε έφεραν σε δύσκολη θέση τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας πως φταίει η παγκόσμια οικονομία και ότι επί ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα ήταν χειρότερα.

Ο τρίτεκνος παρουσίασε τον προϋπολογισμό της πενταμελούς οικογένειάς του λέγοντας που πέρσι πλήρωνε 450 ευρώ το μήνα για τρόφιμα και σήμερα 600. Πως πέρσι πλήρωναν 30 ευρώ την εβδομάδα για βενζίνη και τώρα 50 ευρώ. Πως πέρσι πλήρωναν 80 ευρώ για ρεύμα και σήμερα πλήρωσε 124,6 ευρώ.

Απάντηση υπουργού

Ο κ. Γεωργιάδης άρχισε τότε να αναφέρεται γενικώς και αορίστως στην παγκόσμια οικονομία και επέπληξε τον τρίτεκνο οικογενειάρχη λέγοντάς του ότι είναι λάθος να συγκρίνει τις τιμές του 2021 με αυτές του 2020 αλλά θα έπρεπε να τις συγκρίνει με τις τιμές του 2019.

«Ασφαλώς αν συγκρίνεις τις τιμές με πέρσι είναι μεγαλύτερες αλλά με πρόπερσι είναι μικρότερες» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης στα ερωτήματα του τρίτεκνου για το τι θα κάνει η κυβέρνηση για την ακρίβεια, τον προέτρεψε να κατεβάσει την εφαρμογή ekatanalotis για να βλέπει τις τιμές ενώ άφησε και πάλι άφωνους τους τηλεθεατές λέγοντας του πως βρίσκονται στην ίδια βάρκα και πως και εκείνος είναι μια μέση ελληνική οικογένεια.

Ο τρίτεκνος οικογενειάρχης δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση του υπουργού Ανάπτυξης. «Δεν μπορώ εγώ να λύσω τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας, εδώ έχουμε πραγματικά προβλήματα. Δεν είμαστε στην ίδια βάρκα κ. Υπουργέ. Δεν μπορείτε να λέτε στους πολίτες ότι φταίει η παγκόσμια οικονομία», ήταν η πληρωμένη απάντηση που έδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη.
πηγη: https://tvxs.gr