Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 01 Μάι 2021
Όπου βλέπετε φασίστα κάποια καταστροφή ακολουθεί και δεν έχει σχέση η ατυχία.
Κλίκ για μεγέθυνση


Γράφει ο mitsos175

 

Τα μάθατε τι έγινε στο Ισραήλ; Χαμός. 44 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με φρικτό τρόπο αφού ποδοπατήθηκαν από άλλους σε θρησκευτική εορτή. Το έχουμε πει, οι πορείες κάνουν καλό, οι θρησκευτικές μαζώξεις κακό, άσχετα κορονοϊού.

Πότε είπαμε συναντήθηκε ο Γκαντέμης με Ισραηλινό; Βρε σεις δεν έχουμε πει μακριά από το Γκαντεμόσαυρο; Ο τύπος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο και έγινε της επί χρήμασι εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα! Λοιμοί – σεισμοί – καταποντισμοί, όλα σε ένα πακέτο! Η δικτατορία είναι εξτρά.

Όποιον είδε τον έφαγε η μαρμάγκα! Δυο μόνο παραδείγματα:

Τραμπάκουλας: Τι να ξεματιάζει η Μελάνια, τι να φοράει σκόρδα στις τσέπες τραπεζομάντηλο που είχε για παλτό, τίποτα! Να ’ταν κι άλλος! Έχασε τις εκλογές από ένα ζόμπι! Πριν συναντήσει τον αφορισμένο, ήταν πανίσχυρος.

Μυγοχαφτάρ: Ο τύπος ήταν σχεδόν σίγουρος πως θα πάρει την Τρίπολη. Όχι τη δική μας, της Λιβύης. Ο στρατός του πηδούσε κι έδερνε! Μέχρι που είδε, ξέρετε ποιον. Όχι μόνο αντί για την πρωτεύουσα πήρε δυο μέζεα, έχασε αυγά και πασχάλια!

Και βέβαια ο αντίπαλός του, που δεν ξέχασε πως ήμασταν με το Χαφτάρ, εξευτέλισε τον εθνικό μας ύμνο, ενώ φρόντισε να τηρεί αποστάσεις ασφάλειας, όταν πήγε παρακαλώντας ο Μητσοτάκης. Δεν το έκανε για τον ιό, για τη γρουσουζιά το έκανε. Οι φωτογραφίες δεν έδειξαν τα φυλακτά που είχε φορέσει μέσα από τη φανέλα. Χώρια το φτύσιμο. «Στα όρη στ’ άγρια βουνά».

 

Που οφείλεται όμως τόση κακοτυχία; Ανικανότητα; Και άλλοι είναι ανίκανοι αλλά τέτοιες νίλες μόνο με Κούλη βλέπουμε. Φασισμός; Σίγουρα. Είναι μια καλή εξήγηση. Στον κομπλεξικό, το κάθαρμα, το φασίστα δε βγαίνει τίποτα.

 

Πχ Χίτλερ. Στο τέλος τίναξε τα άθλια μυαλά του στον αέρα. Αν το έκανε από την αρχή, το 1933 πχ που έγινε καγκελάριος, θα είχαν γλυτώσει 80.000.000 άνθρωποι.

Το ίδιο κι ο μαλάκας Μουσολίνι. Που το καλύτερο πράγμα που έγινε κι αφορούσε αυτόν, ήταν που τον κρέμασαν ανάποδα!

Παπαδόπουλος. Ο προδότης τελικά κατέστρεψε Ελλάδα και Κύπρο. Αφού πρώτα έκανε όλα αυτά τα χουντικά που κάνει τώρα ο Μητσοτάκης.

Όπου βλέπετε φασίστα κάποια καταστροφή ακολουθεί και δεν έχει σχέση η ατυχία. Έχει όμως άμεση σχέση η νοοτροπία του χουντικού αποβράσματος.

Ο φασίστας μόνο να καταστρέφει ξέρει. Κι ό,τι κάνει, έχει σκοπό την καταστροφή των άλλων. Ο Μητσοτάκης μας καταστρέφει επίτηδες. Μας ρίχνει στον Καιάδα για να κονομάνε οι πλούσιοι κηφήνες κι οι τοκογλύφοι.

Θέλει να επαναφέρει τη χούντα, το μεσαίωνα τη δουλεία. Μόνο με Επανάσταση ξορκίζεται οριστικά τέτοιο κακό.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 1 Μαΐου 2021 | 3:55 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου