Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 23 Ιαν 2023
Αφού προεξόφλησε την αθωότητα των εφοπλιστών που μετέφεραν με το πλοίο τους τόνους κοκαΐνης, ο "Αρχων Δικαιοφύλαξ του Οικουμενικού Θρόνου", Σάκης Κεχαγιόγλου ...
Κλίκ για μεγέθυνση

 

  


Οπως πιθανόν πληροφορηθήκατε από την ειδησεογραφία, τη νομική εκπροσώπηση της πλοιοκτήτριας εταιρείας του πλοίου «Blume» που πιάστηκε στην Ισπανία τόνους κοκαΐνης γεμάτο  ανέλαβε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου

 

Και όπως αναμενόταν μας δήλωσε ότι "τόσο η πλοιοκτήτρια, όσο και η διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου, οι οποίες τυγχάνουν αλλοδαπές εταιρείες, δεν έχουν απολύτως καμμιά σχέση και γνώση για τη φόρτωση και μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στο πλοίο", Πρόσθεσε επίσης ότι "η ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία), που αναφέρθηκε σε μερίδα του τύπου και ανήκει στον 22χρονο, δεν δύναται εκ του νόμου αλλά και του καταστατικού της να σχετίζεται με την ιδιοκτησία και τη διαχείριση του πλοίου. Κατά συνέπεια, ούτε ο εκπρόσωπος της ΙΚΕ έχει την οποιαδήποτε ανάμειξη ή γνώση σχετικά με τις ναρκωτικές ουσίες".

Λογικά ακούγονται τα παραπάνω. Κανένας μούτσος του πλοίου θα έκανε τα κουμάντα του και χωρίς να τον πάρουν πρέφα φόρτωσε το πλοίο με 4,5 τόνους κοκαΐνης; Ξέρετε, τι διόλου κάλτσα είναι κάποιοι ναυτικοί; Εχουν τα κονέ τους με εργαστήρια παραγωγής κοκαϊνης στη Βραζιλία έχουν κάνει τα νταλαβέρια τους με εμπόρους που θα αναλάμβαναν να την διακινήσουν στην Ευρώπη...  Απλά πραματάκια ..

 

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμα φορά ο διακεκριμένος δικηγόρος θα δικαιώσει τους εντολείς του και θα εκτελέσει άψογα την αποστολή που του ανάθεσαν. 

 

Ας μην παραβλέπουμε ότι πέρα από ένας ιδιαίτερα αξιόλογος πολίτης πανάξιος για να χειροθετήθηκε με απόφαση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου "Άρχων Δικαιοφύλαξ του Οικουμενικού Θρόνου", μια διάκριση που αποδίδεται σε πολίτες που προσφέρουν στο κοινό καλό, είναι και ένας νομικός με πολυετή εμπειρία, ειδικά σε παρόμοιες υποθέσεις όπως του πλοίου  «Blume».

Κι αυτό το είδαμε χαρακτηριστικά και στην υπόθεση του «NOOR ONE». Ο εφοπλιστής που έχει στην κατοχή του το πλοίο που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης κρίθηκε αθώος, όπως συνέβη και με όλα τα μέλη του πληρώματος, κανείς δεν καταδικάστηκε σαν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και κάποιες ποινές που υπήρξαν ήταν για να τηρηθούν τα προσχήματα.

Μάλιστα σας συνιστούμε να φέρεται στην μνήμη σας την δήλωση που έκανε μετά την δικαστική αυτή ετυμηγορία ο κ. Σάκης: «Δεν θριαμβολογώ για την αθώωση των τριών εντολέων μου, γιατί, όταν αποδίδεται δικαιοσύνη, οι πανηγυρισμοί περιττεύουν. Οφείλω όμως να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ομόφωνη αθώωσή τους, μετά από δύο χρόνια άδικων διωγμών, ταλαιπωρίας και διασυρμού». (Δείτε περισσότερα)

Οπότε, εμείς σας προαναγγέλλουμε την κατάληξη κι αυτής της ιστορίας. Ολοι οι εμπλεκόμενοι θα εμφανιστούν με δικαστική βούλα πεντακαθαρίδηδες, για να διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά πόσο αδέκαστη και αντικειμενική είναι η αστική δικαιοσύνη Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 | 4:21 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου