Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 29 Δεκ 2022
Άστε στο διάλο κουφάλες υποκριτές!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

ΗΠΑ: Η υπερδύναμη όσον αφορά τα όπλα, αλλά και το ανήμπορο κράτος να προστατεύσει τους κατοίκους του από το κρύο. Γιατί οι περισσότεροι που πεθαίνουν από την παγωνιά είναι αυτοί που δεν μπορούν να προστατευθούν, αφού είναι άστεγοι. Είναι τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων που ζουν από τα σκουπίδια των άλλων, χωρίς καμία βοήθεια ή περίθαλψη.

Οι ΗΠΑ, λόγω του ότι δεν έχουν δημόσιο σύστημα υγείας για όλους, τα έκαναν σα τα μούτρα του ζόμπι προέδρου τους με την πανδημία. Τα ίδια και χειρότερα έκανε ο χουντικούλης εδώ, όπου σταμάτησαν να μετράνε νεκρούς από τον κορονοϊό, γιατί έχασαν το λογαριασμό και γιατί δε θέλουν να παραδεχτούν, ιδιαίτερα προεκλογικά, το έγκλημα με τα μούφα εμβόλια και τα παράλογα μέτρα.

Οι ΗΠΑ έχουν πάνω από 1.117.194 νεκρούς και είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη όσον αφορά τους θανάτους από τον Covid 19. Ο μέσος όρος θανάτων παγκοσμίως είναι 858,5 νεκροί ανά 1.000.000, αλλά η κατά τα άλλα υπερδύναμη έχει 3.337 νεκρούς ανά εκατομμύριο! 3,887 φορές περισσότερους. Μαντεύετε ποιο κωλοχανείο είναι ακόμα χειρότερα; Ακριβώς! Η Μπανανία μας με πάνω από 3.371 νεκρούς ανά 1.000.000!

Δεν φτάνει που τα έκαναν σκατά, πράγμα απόλυτα λογικό με την ιδιωτική υγεία που είναι μόνο για όσους έχουν λεφτά, αρχίσουν τώρα όλα αυτά τα καθάρματα και λένε εναντίον της Κίνας, γιατί έχει πρόβλημα με τον κορονοϊό!

Η Κίνα έχει 5.246 νεκρούς, 4 ανά εκατομμύριο. 834,25 καλύτερα από τις ΗΠΑ όπως θα έλεγε ο Άδωνης, αν ήταν Κινέζος, όμως δεν πανηγυρίζουν. Η Κίνα πριν λίγο καιρό προσπάθησε να πάρει μέτρα που περιόριζαν τον ιό. Τα μέτρα αυτά ήταν σκληρά και προκάλεσαν αντιδράσεις. Ως προς τη σκληρότητα ήταν ανάλογα των Ευρωπαίων και Αμερικανών, όταν φυλάκιζαν τον κόσμο στα σπίτια τους. Πρέπει να πούμε πως ήταν λιγότερο παράλογα από τα δικά μας, που οι μπάτσοι φύλαγαν παγκάκια, απαγορεύονταν η μουσική, να είμαστε όρθιοι και άλλα τέτοια παρανοϊκά.

Όταν ο κόσμος στην Κίνα ξεσηκώθηκε, γιατί αγανάκτησε από την καραντίνα, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι μαλάκες, μαζί με τα φασιστοτρόλλ εδώ, πανηγύριζαν και κατηγορούσαν την Κινεζική κυβέρνηση για αυταρχισμό, παρόλο που έκαναν χειρότερα. Κι όταν υποχώρησαν οι Κινέζοι αξιωματούχοι, αφήνοντας τον κόσμο να αναπνεύσει, τα ίδια ζωντόβολα των ΗΠΑ και της ΕΕ κατηγορούν τώρα τους Κινέζους πως δήθεν διασπείρουν τον ιό!

Αν ένας άνθρωπος έλεγε αυτά που λένε τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και των υποτακτικών τους, θα είχε πάει μέσα ως σχιζοφρενής. Αλλά δεν πρόκειται περί σχιζοφρένειας, πρόκειται περί συμφερόντων, αφού οι ΗΠΑ θέλουν να χτυπήσουν την Κίνα ως το νέο εχθρό ακριβώς για να στρέψουν την προσοχή των Αμερικανικών βοοειδών που ψηφίζουν από τα εσωτερικά τους προβλήματα. Κολαούζοι οι υποτακτικοί στις άλλες χώρες.

Με αυτούς δε μπορείς να συζητήσεις. Ένα «τραβάτε γαμηθείτε, μαλάκες Αμερικανοτσολιάδες» είναι αρκετό. Όταν πέσει η χούντα εδώ, θα ζητήσουμε εξηγήσεις για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί φοβούνται τόσο τον ιό. Δεν έχουν μπολιαστεί οι περισσότεροι; Και μπολιαστήκαμε και κολλήσαμε και τα κάναμε πάνω μας από το φόβο! Αυτό είναι νεοφιλελέ πολιτική: Όχι γιατροί, μόνο μπάτσοι. Όχι φάρμακα, μόνο σανό!

πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου