Εκτενή αναφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Μάλιστα η βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών ζήτησε  να υπάρξει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών πριν πάμε σε εκλογές.

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να δράσει άμεσα και με πλήρη διαλεύκανση μίας υπόθεσης που πρέπει να μας οδηγήσει χωρίς ''σκιές'' μέχρι την κάλπη» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως εξ αντικειμένου έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο ανεξάρτητα από τον ακριβή χρόνο των εκλογών.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογη αναφορά έχει κάνει σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Νίκος Ανδρουλάκης προκαλώντας την ενόχληση Μητσοτάκη.

Χαρακτήρισε δε θετική την νομοθετική αλλαγή σε ΕΥΠ και τον περιορισμό του εύρους, στους λόγους εθνικής ασφάλειας ως επίκληση για άρση του απορρήτου, ενώ παραδέχθηκε ότι η τριετία για να λάβει γνώση ο παρακολουθούμενος, ίσως είναι ένα θέμα που κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή να επιδέχεται αλλαγές.

Παράλληλα, εμφανίστηκε θετική στην πρόταση -που κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης- να ελεγχθούν τα κινητά και οι συσκευές όλων των βουλευτών του κοινοβουλίου, αν και - όπως είπε - δεν γνωρίζει αν αυτό τεχνικά είναι εύκολα εφικτό.

Τέλος, στάθηκε στο κρίσιμο ερώτημα για τους πολίτες, όπως το χαρακτήρισε, για το αν θα επιλέξουν να έχουν μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει μια πορεία προς τα μπρος με μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη που θα αναβαθμίζει και την πιστοληπτική εικόνα της χώρας διαρκώς ή αν θα επιλέξουν το πισωγύρισμα, σε μια σειρά προωθητικών αλλαγών για την Ελλάδα που συντελούνται ήδη.


πηγη: https://tvxs.gr